Divarit

Video: Karhut eteni näytöstyylillä Divarin välieriin – Lepola 4+0, Hautaoja 0+4

12.03.
2017
0 Kommenttia
0
Divarit

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Porin Karhut ja Loviisan Tor mittasivat toistamiseen toisiaan perjantaisessa miesten Divarin puolivälieräväännössä. Loviisassa pelattu ottelu meni porilaisten nimiin maalein 9-3 ja vierasjoukkue varmisti paikkansa Divarin välierissä.

Karhujen tehopelaajia olivat eritoten neljästi maalannut Benjamin Lepola sekä neljä maalisyöttöä tarjoillut Markus Hautaoja. Kotijoukkueen Markus Hällsten osui kahdesti.

Karhut vei molemmat Divarin puolivälieräpelit kuuden maalin erotuksella (10-4, 9-3), joten sen paikka välierissä heltisi vakuuttavan esityksen jälkeen. Divarin välieräpaikan on varmistanut myös Erä Akatemia.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.