Ulkomaat

Video: Kivilehdon ”ujutusmaali” oli laiha lohtu – Helsingborgin kausi päättyi puolivälierissä

27.03.
2017
3 Kommenttia
0
Ulkomaat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

IBF Falun ja FC Helsingborg väänsivät lauantaina Ruotsin Superliigan puolivälierissä. Falun oli ottelussa parempi maalein 9-5 ja jatkaa Superliigan välieriin otteluvoitoin 4-1.

Suomalaisista Juha Kivilehto, Jami Manninen ja Mika Kohonen onnistuivat maalinteossa ottelussa. Kohonen oli pudotuspeleissä yksi joukkueensa tehokkaimmista pistein 1+4. Petri Hakonen ei onnistunut kartuttamaan pistetiliään ottelussa.

Tulos tarkoitti sitä, että Mika Ahosen luotsaaman joukkueen kesäloma alkoi viikonloppuna. Suomalaisväriä nähdään kuitenkin välierävaiheessa, sillä Eero Kososen edustama Växjö eteni neljän parhaan joukkoon kaatamalla Pixbon otteluvoitoin 4-0.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Sjarmo
27/03/2017
Puolustusta katsellessa tulee mieleen, että olisi ehkä kannattanut piirtää jo runkosarjassa.
Niinpä
27/03/2017
Kolme entistä SPV peluria, joiden kausi päättyi nyt Ruotsissa, pelaisivat nyt mitaleista kotimaisessa liigassa, jos aikoinaan olisivat jääneet Seinäjoelle. Vaan siinä tapauksessa...pelaisiko SPV välierissä??
Timi
28/03/2017
Vaikka niin paljon pidänkin Kohosesta, niin fakta vain on, että vauhti ei riitä enää pääsarjatasolle. Loukkaantumiset vienyt leijonan osan terävyydestä. Yv:llä vielä päällikkö paikallaan, mutta kannattaako sitä varten pitää joukkueessa...?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.