Liigat

Video: Kooveen kavennusosuma syntyi kaukolaukauksella puolen kentän takaa

14.03.
2017
0 Kommenttia
4
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Koovee ja SSRA kohtasivat lauantaina naisten Salibandyliigan merkeissä Tampereella. Ottelu päättyi lopulta tasatulokseen 3-3.

Otsikossa mainittu Juulia Lintulan 3-2-kavennusmaali syntyy videolla kohdasta 2.05 eteenpäin. Molemmat joukkueet ovat pelanneet 21 runkosarjan ottelua ja SSRA varmisti omalla tahollaan kotiedun jo viikonloppuna. Oululaisseura on tällä hetkellä kolmantena.

Kooveen tilanne on astetta jännittävämpi. Tamperelaisryhmä on kahdeksantena ja pudotuspeleihin hamuava EräViikingit on tasapisteissä, mutta yhden sijan alempana. Koovee kohtaa viimeisellä kierroksella O2-Jyväskylän ja EräViikingit pelaa vielä kaksi ottelua, joissa vastaan astelee sarjajumbona oleva Steelers sekä sarjaa ylivoimaisesti johtava Classic.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Kommentit:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.