Liigat

Video: LASB nousi kolmen maalin takaa voittoon ja varmisti liigapaikan – Suurhalli repesi liitoksistaan

28.03.
2017
6 Kommenttia
7
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

LASB ja SalBa kohtasivat lauantaina miesten Salibandyliigan playoutien neljännessä osaottelussa Lahdessa. SalBa johti ottelua viimeiseen erään lähdettäessä maalein 4-1, mutta LASB nousi 5-4-voittoon kovalla kirillä.

Kotijoukkueen Julius Aaltonen osui kahdesti ja Justus Kainulainen naulasi pisteet 1+1. SalBan Henrik Rossi maalasi kahdesti.

LASB varmisti voitolla ensi kauden liigapaikan. SalBan kausi jatkuu liigakarsinnoissa, joissa se kohtaa joko Welhot tai Karhut.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
juippi
28/03/2017
Justus on eläin!!!! Jäätävä nuorukainen
Vartti
28/03/2017
Se on siis Lahden Salibandy nyt, eikä enää lammilainen ja PHSB on nyt Pelicans. Lahti on ollut salibandyn takapajula, mutta nyt tapahtuu hyviä asioita.
:D
29/03/2017
Maalikoosteesta jää päälimmäisenä käteen tuo salbakannattajia päin kettuileva LaSB kannattaja :ddd
LASB
29/03/2017
Vartille tiedoksi että kyseessähän ei ole Lahden Salibandy, vaan LASB. Aiemmin käytössä ollut LaSB eli Lammin salibandy yhdistyi kahden hollolalaisen seuran kanssa (Kosken Dynamon junioritoiminta ja Hollolan Urheilijat -46:n salibandyjaosto) ja näistä kolmesta muodostui LASB. LASB Edustus Ry:n kotipaikaksi on rekisteröity Lahti, mutta LASB Juniorit ry:lle sen sijaan Hollola.
Anja
29/03/2017
Juniorit on rekisteröity hollolan lisäksi myös hämeenlinnaan.
Uskokaa jo lammilaiset. Lammin salibandy on kuollut.
29/03/2017
Lasb lahden salibandy. Piste. Ei enään ole lammin salibandy missään nimessä! Eihän sielä ole kuin valmentajan lisäksi muutama jotka asuvat oikeasti lammilla. Lahden salibandy se on! Sääliksi lammilaisia kyllä käy. Ei pelata salibandyä lammilla :'(. Kyllä lammilaiset joku päivä tajuavat että pikku hiljaa se kokonaan katoaa lammilta ja enään ei mitään yhteyksiä lammiin. Puhutaan vaan että sieltä sillon alko LAHDEN SALIBANDYN MATKA

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.