Video: LASB nousi kolmen maalin takaa voittoon ja varmisti liigapaikan – Suurhalli repesi liitoksistaan

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

LASB ja SalBa kohtasivat lauantaina miesten Salibandyliigan playoutien neljännessä osaottelussa Lahdessa. SalBa johti ottelua viimeiseen erään lähdettäessä maalein 4-1, mutta LASB nousi 5-4-voittoon kovalla kirillä.

Kotijoukkueen Julius Aaltonen osui kahdesti ja Justus Kainulainen naulasi pisteet 1+1. SalBan Henrik Rossi maalasi kahdesti.

LASB varmisti voitolla ensi kauden liigapaikan. SalBan kausi jatkuu liigakarsinnoissa, joissa se kohtaa joko Welhot tai Karhut.

Ottelutilastot

6 comments

  1. Se on siis Lahden Salibandy nyt, eikä enää lammilainen ja PHSB on nyt Pelicans. Lahti on ollut salibandyn takapajula, mutta nyt tapahtuu hyviä asioita.

  2. Maalikoosteesta jää päälimmäisenä käteen tuo salbakannattajia päin kettuileva LaSB kannattaja :ddd

  3. Vartille tiedoksi että kyseessähän ei ole Lahden Salibandy, vaan LASB. Aiemmin käytössä ollut LaSB eli Lammin salibandy yhdistyi kahden hollolalaisen seuran kanssa (Kosken Dynamon junioritoiminta ja Hollolan Urheilijat -46:n salibandyjaosto) ja näistä kolmesta muodostui LASB. LASB Edustus Ry:n kotipaikaksi on rekisteröity Lahti, mutta LASB Juniorit ry:lle sen sijaan Hollola.

  4. Uskokaa jo lammilaiset. Lammin salibandy on kuollut. sanoo:

    Lasb lahden salibandy. Piste. Ei enään ole lammin salibandy missään nimessä! Eihän sielä ole kuin valmentajan lisäksi muutama jotka asuvat oikeasti lammilla. Lahden salibandy se on! Sääliksi lammilaisia kyllä käy. Ei pelata salibandyä lammilla :'(. Kyllä lammilaiset joku päivä tajuavat että pikku hiljaa se kokonaan katoaa lammilta ja enään ei mitään yhteyksiä lammiin. Puhutaan vaan että sieltä sillon alko LAHDEN SALIBANDYN MATKA