Liigat

Video: Liigajoukkueen pitkäaikainen luottopuolustaja lopettaa uransa

11.03.
2017
4 Kommenttia
4
Liigat

Ville Oksa nähdään jatkossa vain OLS:n toiminnanjohtajan roolissa. Kuva: Jari Turunen

Miesten Salibandyliigan runkosarja päättyi Oulun Luistinseuran ja Westend Indiansin osalta keskiviikkona. OLS:n 8–5-voittoon päättynyt ottelu oli samalla joukkueen päävalmentaja Jami Herralan ja monivuotisen puolustaja Ville Oksan viimeinen keltapaidassa.

Hämeenlinnalaisen salibandyn kasvatti Oksa, 27, aloitti Salibandyliiga-uransa Trackersissa. Kaudeksi 2010–2011 hän muutti Ouluun ja siirtyi paikallisen Luistinseuran riveihin.

Puolustaja ehti edustaa oululaisseuraa yhteensä seitsemän kauden ajan, joista viisi viimeistä joukkue pelasi liigassa. Yhteensä hänelle kertyi liigaotteluita 176 pelin verran ja pistetilastoihin jäi lukemat 42+53=95. Nyt tuli aika ripustaa pelikengät naulaan.

– Päätös on tässä kauden mittaan kypsynyt. Reilu pari sataa peliä Divaria ja liigaa yhteensä tahkottu. Joka kausi sitä on aina ollut lopettamassa. On aika keskittyä työntekoon ja antaa aikaa tyttöystävälle, hyväntuulinen Oksa kertoi keskiviikkona lehdistötilaisuudessa.

Viime elokuussa hän aloitti työt OLS:n toiminnanjohtajana, joten työnsarkaa riittää jatkossa edelleen salibandyn puolella.

OLS tiedotti aiemmin myös, että päävalmentaja Jami Herrala väistyy tehtävästä kuluvan kauden jälkeen.

– Huikeaa aikaa A-junioreiden noususta kultamitaliin, edarin parit pleijarit ja huono viimeinen kausi. Se jätti vähän huonon maun, mutta pitää nähdä tulosten taakse, on siellä huikeitakin vuosia. Joukkueessa on varmaan 10 pelaajaa, joiden kanssa on tultu B-junioreista asti yhdessä, Herrala summasi vuosiaan OLS:n valmennuksessa.

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Poronkusema
12/03/2017
Ehkä liigauran mutta salibandyä ei. Pelaa ens vuonna kakkosta hieman pohjosempana.
Keltamusta
12/03/2017
KoskRin mies ens kaudella ;-)
Ei naksutella
12/03/2017
Sitä kynää!!
Junnu#8
12/03/2017
Onhan Koskrissa entisiä OLS liigapelaajia. Joten tuttuja olisi mukana:D

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.