Liigat

Video: Oilers-legendan paita nousi Tapiolan hallin kattoon: ”Teki puolustamisesta taidetta”

21.03.
2017
3 Kommenttia
6
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Viime perjantaina pelatun Oilers-SPV-ottelun yhteydessä tehtiin eräänlaista lajihistoriaa, kun Mika Kavekarin pelipaita numerolla 33 jäädytettiin ja nostettiin Tapiolan Urheiluhallin kattoon.

Kavekari pelasi urallaan 308 Salibandyliigan runkosarjan peliä Espoon Oilerissa ja oli voittamassa seuran kanssa neljä SM-kultaa, kolme SM-hopeaa ja kaksi SM-pronssia. Maajoukkueessa hän edusti Suomea 33 kertaa ja oli mukana voittamassa vuoden 2008 MM-kultaa

Pelipaidan noston yhteyteen on tuotettu myös fiilistelyvideo, jossa Jaakko Hintikka, Jouni Vehkaoja, Akseli Ahtiainen, Timo Toivonen sekä Jussi Jäntti muistelevat puolustavana puolustajana tunnetun Kavekarin uraa. Jäntti tokaisi omalla vuorollaan, että Kavekari teki puolustamisesta taidetta.

Tapiolan Urheiluhallin katosta löytyy myös Hintikan pelipaita numerolla 27. Oilers on jäädyttänyt myös muita pelinumeroita, mutta ainoastaan Hintikan ja Kavekarin paidat on nostettu kattoon. Muita jäädytettyjä numeroita ovat 5 (Sami Koskinen), 6 (Ville Fernelius) ja 9 (Juha Markelin) (käyttöoikeus poika Rasmuksella).

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Espoo
22/03/2017
Kavekari paidan nosto oli jopa tunteikas tilaisuus. Onhan se hienoa että nuoressa lajissa syntyy jo legendoja joita voi nostaa esille, esimerkkinä uusille sukupolville.
Ahtiainen sanoi sen, Kavekari on äijä!
Jonninmoinen friikki
22/03/2017
Respect! Huikea pelimies.
kuoma
22/03/2017
Hyvä Kave(ka)ri!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.