Liigat

Video: Oilers-luotsi lehdistötilaisuudessa: ”Otan varmaan kuulosuojaimet mukaan Seinäjoelle”

23.03.
2017
36 Kommenttia
0
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Oilersin ja SPV:n välinen puolivälieräsarja jatkui keskiviikkona Espoossa. Oilers otti sarjan toisen rankkarivoiton maalein 8-7 rl. ja tasoitti ottelusarjan tilanteeksi 2-2.

Espoolaisten pääkäskijä Petri Huttunen avasi sanaisen arkkunsa ottelun lehdistötilaisuudessa. Huttunen sanoi, että ei enää kestä SPV:n vaihtopenkin huutelua ja ottaa mahdollisesti seuraavaan Seinäjoen otteluun kuulosuojaimet mukaan. Huttusen mukaan SPV:n penkin toiminta on oksettavaa. Huttusen kommentit voit katsastaa videolta kohdasta 6.50 eteenpäin.

Ottelusta voit lukea lisää tämän linkin takaa

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Kaikki matsit katsonut
23/03/2017
Ihan oikein Huttuselta. Älytöntä huutamista aikuisilta miehiltä. Erityisen härskisti äijät alkoivat huutaa kesken Markkolan rankkarin eilen. Vähän kunnioitusta, kiitos. Ja olen tietoinen, että muutkin huutelevat, mutta Peliveljillä idioottimaisella tasolla tuo huutelu.
naakat rääkyy orrella
23/03/2017
Viikkareitakin vastaan oli kaks joukkuetta, joiden penkki mussutti ihan koko ajan. SPV ja Salba. Salban tapauksessa tuomarit kyllä sitten puuttuivatkin huuteluun, samaa olisi kyllä syytä soveltaa Koposenkin veljiin. Onko tollasessa jengissä kiva pelata, kun koko ajan on olo ku vauvalla, jolta on tutti viety suusta?
Komiata
23/03/2017
Tulihan se sieltä, katsomossa sama meininki seinäjoella.
Seuraaja
23/03/2017
Huttunen uskaltaa hyvin nostaa esille säbän ongelmat kuten jo aikaisemmin otti kantaa rankkareihin.
Voivoivoi
23/03/2017
Sanojen takia tuskin kukaan loukkaantuu niin että jää peleistä pois. Tottakai noilla huudoilla koitetaan päästä vastustajan ja tuomarin pään sisälle ja vaikuttaa sitä kautta päätöksiin. Ja ilmeisesti onnistunut hyvin että vastustajan päävalmentajallakin mennyt tunteisiin ja häiritsee noin paljon. Siitä voi olla montaa erimieltä että kuuluuko urheiluun mut kyllä tota on harrastettu lätkässä jo aika kauan. Oilersin syytä keskittyä omaan tekemiseen ja antaa toisten huutaa. Mutta jos sählystä halutaan tehdä laji joka on tarkoitettu kukkahattutädeille niin kielletään kaikki ja annetaan huutamisesta aina pelirangaistus.
ai että!
23/03/2017
SPV onnistunut täydellisesti tarkoituksessaan ja ovat todellakin Huttusen ihon alla :D
Msy
23/03/2017
Helppo asia hoitaa. Valmentajille headsetit sekä hyvät mikrofonit vaihtopenkin yläpuolelle ja kaikki livenä eetteriin. Muutaman pelin tallenteen jälkeen kukaan ei kehtaa päästää suustaan niitä ***tuja, ****anoita ja ***keleitä.
Onko totta
23/03/2017
Näkee kyllä tämänkin toimituksen innosta muokata näkemyksiä etelän ihmisen mieltä miellyttämään, kun mieltä pahoittava mielipide halutaan sammuttaa tylyllä kommentin poistamisella - tämä toiminta tuttua diktatuurissa maissa, joissa halutaan jonkun asian näyttämään halutulta.
Onko totta
23/03/2017
Oliskohan MV-lehdellä kiinnostusta aloittaa salibandykeskustelua kipeistä asioista???
Joel Siltanen
23/03/2017
Onko totta: Viestisi poistettiin, koska siinä oli alatyylinen ilmaisu, joita emme ole aiemminkaan hyväksyneet. Kuten huomaat, niin toista viestiäsi ei poistettu, joten asiasisältöösi emme puuttuneet. Voit ilmaista alkuperäisenkin viestisi edelleen jos viesti on muuten asiallinen.
Seuraaja
23/03/2017
Tunnetta pitää olla katsomossa ja huutaa saa jokainen oman joukkueensa puolesta.
Nyt meni kuitenkin överiksi rankkareiden aikana joka ei kuulu sportissa mihinkään lajiin.
Jossain isommassa hallissa voi vapaasti huudella kun huudot ei erotu kentälle, säbässä katsojat on kentän vieressä, huutamisella on eri vaikutus.
Rajansa kaikessa ja nyt näyttää että seinäjoelle ei kannata lähteä vierasjoukkueen kannattajien jos katomokulttuuri on näin "junttimaista".
Öljymiehet voi sitten hiljentää katsomon lauantaina.
Onko totta
23/03/2017
Joel Siltanen, kiitos tiedosta. Kirosanat ei ole sopivaa, myönnän.
Neppailija
23/03/2017
Kannattaa huomioida, että Huttusen kritiikki lehdistötilaisuudessa kohdistui Seijäjoen penkkiin. Ei faneihin.
...
23/03/2017
Oilersin valmentaja on pettynyt SPV:n vaihtopenkin toimintaan? Asia kunnossa...
Keskity
23/03/2017
Onhan se surullista kuunneltavaa mutta näinkö helpolla pääsivät Huttusen ihon alle? Espoolaiset fanitkin (Artoa lukuunottamatta) jättää huutelun takia vieraspelit väliin. Tuskin haittaa peliveljiä. Katsomokulttuuria on turha tähän yhdistää, se on suhteellisen junttimaisella tasolla joka paikassa. Toivottavasti Huttunen keksii lauantaiksi muitakin konsteja kuin kuulosuojaimet.
puhetta riittää
23/03/2017
Marttilan jatkuva keskustelu spevepenkin kanssa oli kyllä ihan turhaa. Kuten todettua, joka vihellystä ei tarvitse erikseen hyväksyttää Koposella ja kumppaneilla. Toki SPV tekee tätä niin kauan kuin se sallitaan, periaate on ilmeisesti "whatever it takes".

Tuomarin vastuulla taata itselleen työrauha. E-junnuissa vielä koutsi-isät on yhtä kärkkäitä kommentoimaan tuomareita, sielläkin jopa lapsituomarit osaavat kuitenkin penkin hiljentää ja antaa itselleen työrauhan.
Jonninmoinen friikki
23/03/2017
Joukkue tekee rikkeen rangaistuslaukauksen aikana = PR2 pelisääntöjen mukaan.
Huudeltiinko SPVn penkiltä rl-kisan aikana?
Aikamoinen epäurheilijamaisuuden huippu jos näin tehtiin ja tuomarit kädettömiä jos eivät puuttuneet
Peliä katsonut
23/03/2017
Katsoimme peliä spv:n vaihtopenkin takana eilen. Mitään törkeyksiä ja ilkeyksiä emme kyllä pelin aikana seinäjokelaisten vauhtopenkiltä kuulleet. He kommentoivat kyllä Markkolan rankkarin aikana "taaksepäin" ja mielestäni aiheesta, siinä rajoillahan se meni. Mutta se että huutaa taaksepäin, ei varmaan häiritse rangaistuslaukauksen vetäjää sen enempää kuin Espoolaisten huudot katsomosta spv:n pilkkujen vetäjille. Ja ne katsojien huudot oli kyllä tarkoitettu pelkästään häiritsemään spv pelaajien suoritusta, mutta sehän nyt taitaa kuulua lajiin ja fanikulttuuriin.. Liekö espoolaisvalmentaja yrittää itsekin kommenteillaan vaikuttaa tuomareihin ja vastustajiin. Tiukka sarja, hyviä matseja ja tunnetta pelissä. Tsemiä molemmille joukkueille, parempi voittakoon ?
Tieto
23/03/2017
SPV on aina ollut joukkue joka itkee ja valittaa joka asiasta. Onneksi Oilers laittaa tuon neitilauman pian kesälomille ja päästään nauttimaan hyvistä peleistä.
Kahvit näppikselle
23/03/2017
Kiitos Tieto päivän nauruista! :D Sellainen mainehan SPV:llä on ollutkin ihan jo vuodesta.... En edes tiedä koska on niin tuulesta temmattu läppä. Esimerkiksi Classicin Piha ja Mikke Järvi (muutama vuosi sitten) viihtyy enemmän tuomareiden luona kuin pallon kanssa hyökkäyspäässä.
TAAKSE...
23/03/2017
...PÄIN!!!!!!!!!!!!
AGm
23/03/2017
Ennen spv tunnettiin hyvästä vastaiskupelistä, heikosta pallollisesta pelistä kukkupalloineen ja etenkin sami kosken näyttelijän taidoista. Nyt listaan voidaan lisätä jatkuva tuomareille itkeminen. Noloa.
Onko totta
23/03/2017
Ja vielä lisänä, joukkue tunnetaan kolmin kertaisena Suomen Mestarina viime vuosilta ja 2000-luvun menestyneimpänä miesten liigajoukkueena. Joukkueen päävälmentaja ei yleensä pelin jälkeen syyttele tuomareita, kuten teki esim. Oilersin viime vuotinen valmentaja.
Kaikille
23/03/2017
Miksi ihmeessä toimitus mistä tällä hetkellä kaikki(?) Asuu ihan muualla kuin etelässä vetäisi etelään päin? Näitä syytöksiä täällä jatkuvasti, ainut peruste kai kun viestejä poistetaan, mutta oisko kirjoittajissa itsessä vikaa tähän?
Ja näinhän se käy
23/03/2017
Ja mitä tästä seuraa. No se, että tuomarit antavat seuraavissa peleissä jäähyjä SPV:lle enemmän kuin Oilersille.
46
23/03/2017
Suosittelen ottamaan ne kuulosuojaimet näiden kommenttien jälkeen.
Tieto original
23/03/2017
Kappas joku kirjoittaa meikän nimissä. No ei yllätä.
Ihanko Totta
23/03/2017
Ai että spv on 2000-luvun menestynein joukkue? Melkosta. Tietääkseni vasta kolmanneksi menestynein tuolla aikajaksolla.
Ompas hupaisaa
23/03/2017
Kuinka ei huomata omien pelaajien itkua... Sen mitä Oilersin pelejä olen nähnyt, niin melkoinen itkuvirsi sieläkin penkillä on. Ja niitä hei huutoja raikaa 1499 kertaa. No sanontahan sanoo ettei oma paska haise...
...
23/03/2017
Vai että oikein häntä oksettaa. Olipas jotenkin mauton purkaus. Kyllä etelän miehillä aina menee niin syvälle sieluun... Pääasia että oma penkki on kunnossa?
KolmeKoota
23/03/2017
Voin uskoa, että sopimatonta huutelua on ollut. Itse en peliä ole nähnyt, joten sen vuoksi en varmaksi voi sanoa, mutta kokemus. SPV:lle nyt vain jostain syystä on juurtunut huutelukulttuuri, niin junnusarjoihin kuin aikuistenkin sarjoihin.
Isoissa peleissä, kuten esim. liiga ja varsinkin pleijarit, sen ehkä ymmärtää mutta 8-14 vuotiaiden peleissä ei nyt oikein ymmärrä tuota huutelua varsinkaan katsojilta. Menee hiukan yli ymmärryksen katsomosta huutaminen esim. 10v junnulle.
Ehkä tuomareiden valtaa pitäisi ulottaa pidemmälle, näin saataisiin ainakin juniorit jatkamaan kauemmin hienon lajin parissa, kun ei tarvitse kuunnella huutoja katsomosta. SPV:n katsojilla on ollut aiemminkin tapana - valitettavasti - huutaa vastapuolen pelaajille törkeyksiä jopa nimellä ja kyseessä juurikin uraansa aloittelevat 8-> juniorit..
aktiivisuusranneke
24/03/2017
Huttunen vaikuttaa stressaantuneelta, toivottavasti pääsee lomalle pian. Lauantaina mukaan peltorit huuteluiden ja silmälaput kärkisviguleiden varalle.
Peku
24/03/2017
Onneksi Oilers pääsee parin pelin jälkeen lomille niin toteemivalmentajakin saa rauhassa hoitaa oksetuksen kuntoon. Oman porukan tekemät vastustajan kylmäksiajelut ei tietenkään aiheuta oksennusrefleksia....kumma juttu. ....
Heh
24/03/2017
Onneksi ei speveä tarvitse näissä peleissä muutaman vuoden päästä katsella. Runko jo niin vanha ja junnutoiminta heikkoa. Tippuu korkealta ja kovaa kun kohoset ja kumppanit lopettavat.
...
24/03/2017
No niimpä. Yli 10 vuotta liigassa, pari hassua mitalia säkällä, A-pojat pelaa missä lie, junnuja ei ole paljon nimeksikään, seurana täysi raakile, valmennuskin ihan ilman osaamista...
Ipe
26/03/2017
Nyt kun tämä sarja on poikki spv:lle niin kiva katsella kommentteja jälkikäteen.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.