Video: Onnekas voittomaali kimposi vastustajan pään kautta verkkoon

Steelersin riemu repesi sarjapaikan varmistuttua. Kuva: Juha Käenmäki

Steelersin riemu repesi sarjapaikan varmistuttua. Kuva: Juha Käenmäki

SPV isännöi keskiviikkona Steelersiä. Ottelua parhaimmillaan 4-1-johtanut kotijoukkue joutui lopulta toipumaan loppuluvuin 7-5.

Steelersin tehopelaajia olivat Nico Jonaeson (2+1), Timo Johansson (2+1) ja Iiro Nurminen (1+2). Onnekkaasta 6-5-maalista vastasi Teemu Metsälä. SPV:n tehokkain oli kaksi maalia syöttänyt Sami Koski.

Steelersille voitto tarkoitti sitä, että joukkue sijoittui runkosarjan kymmenenneksi ja varmisti täten sarjapaikan ensi kaudeksi. SPV oli runkosarjan kolmas ja saavutti kotiedun pudotuspeleissä.

Ottelutilastot
Juha Käenmäen kuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

7 comments

  1. Fiksua esiintymistä molemmilta valmentajilta lehdistötilaisuudessa. Tästä voisi Helsinki-Vantaalla ottaa opiksi.

  2. Paikanpäällä olleena täytyy nostaa hattua Steelersille. Huima tason nosto pelin sisällä, ekasta erästä pallo taisi olla SPV:llä n. 80%. Huomasi että Steelers-kopissa oli todettu että ihan kaikki jätetään kentälle ettei tarvitse jossitella.

    Tyylikkäästi kyllä Koponen otti tappiota omaan piikkiinsä. SPV:llä toki oli saumat ainakin 15 maaliin mutta vetopaikoista siirreltiin ja myös Aaltonen pelasi loistavasti.

  3. NIMESI:lle, kyllä ihan oikeessa olet, säkällä Steelers otti esim neljä pistettä Indiansilta ja neljä pistettä SPV:ltä. Mites teillä siellä Lammilla? 😉

  4. Ei Lasbilla vaa riitä liigaan. Tippuu divariin ja saa sieläkin ehkä säkällä 11 pistettä.

  5. Lerssi sai tarvittavat pisteet niin helvetin moisella munkilla, mutta ei voi mitää ens kaudella si takasi maitojunalla divarii

  6. Lasbi sai tuurilla tarvittavat pisteet siihen että ei tippunut suoraan