Liigat

Video: Onnekas voittomaali kimposi vastustajan pään kautta verkkoon

09.03.
2017
7 Kommenttia
1
Liigat

Steelersin riemu repesi sarjapaikan varmistuttua. Kuva: Juha Käenmäki

SPV isännöi keskiviikkona Steelersiä. Ottelua parhaimmillaan 4-1-johtanut kotijoukkue joutui lopulta toipumaan loppuluvuin 7-5.

Steelersin tehopelaajia olivat Nico Jonaeson (2+1), Timo Johansson (2+1) ja Iiro Nurminen (1+2). Onnekkaasta 6-5-maalista vastasi Teemu Metsälä. SPV:n tehokkain oli kaksi maalia syöttänyt Sami Koski.

Steelersille voitto tarkoitti sitä, että joukkue sijoittui runkosarjan kymmenenneksi ja varmisti täten sarjapaikan ensi kaudeksi. SPV oli runkosarjan kolmas ja saavutti kotiedun pudotuspeleissä.

Ottelutilastot
Juha Käenmäen kuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Nimesi
09/03/2017
Ensi vuonna 0 pistettä ja takaisin divariin. Säkäjoukkue.
kiitettävät molemmille
09/03/2017
Fiksua esiintymistä molemmilta valmentajilta lehdistötilaisuudessa. Tästä voisi Helsinki-Vantaalla ottaa opiksi.
60100
09/03/2017
Paikanpäällä olleena täytyy nostaa hattua Steelersille. Huima tason nosto pelin sisällä, ekasta erästä pallo taisi olla SPV:llä n. 80%. Huomasi että Steelers-kopissa oli todettu että ihan kaikki jätetään kentälle ettei tarvitse jossitella.

Tyylikkäästi kyllä Koponen otti tappiota omaan piikkiinsä. SPV:llä toki oli saumat ainakin 15 maaliin mutta vetopaikoista siirreltiin ja myös Aaltonen pelasi loistavasti.
Jakke
10/03/2017
NIMESI:lle, kyllä ihan oikeessa olet, säkällä Steelers otti esim neljä pistettä Indiansilta ja neljä pistettä SPV:ltä. Mites teillä siellä Lammilla? ;)
Voih
10/03/2017
Ei Lasbilla vaa riitä liigaan. Tippuu divariin ja saa sieläkin ehkä säkällä 11 pistettä.
Säkä
11/03/2017
Lerssi sai tarvittavat pisteet niin helvetin moisella munkilla, mutta ei voi mitää ens kaudella si takasi maitojunalla divarii
Ha
11/03/2017
Lasbi sai tuurilla tarvittavat pisteet siihen että ei tippunut suoraan

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.