Ulkomaat

Video: Ruotsalaistähti ei pystynyt pelaamaan migreenin vuoksi – ratkaisi ottelun rankkarimaalilla

29.03.
2017
1 Kommentti
4
Ulkomaat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Ruotsalaistähti Alexander Rudd on kärsinyt tällä kaudella aivotärähdyksen jälkiseuraamuksista. MM-kisat vammojensa vuoksi missannut Rudd kertoi joulukuussa, että koko peliura saattaa olla ohi marraskuussa tulleen tällin vuoksi.

Rudd kuitenkin palasi kaukaloon kevätkaudella ja on pelannut tämän vuoden pudotuspeleissä viisi ottelua tehoin 3+1. Viikonloppuna pelatussa viidennessä puolivälieräpelissä Rudd nousi ratkasijan asemaan upotettuaan rankkarimaalin ajassa 57.36. Maali jäi ottelun 3-2-voitto-osumaksi.

Erikoiseksi suorituksen tekee se, että Rudd ei pelannut ottelussa muuten lainkaan. Hän kertoi pelin jälkeen, että oli kärsinyt koko päivän migreenistä ja näköongelmista.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
harmittaa
29/03/2017
Harmittaa Ruddin puolesta, että hänen annettiin jatkaa ottelua marraskuun matsissa, jossa tälli tuli. Joukkueilla tulisi olla aina lääkäri/lääkintävastaava tai vastaava mukana joka päättää mahdollisten vammojen satuttua voiko ottelua jatkaa. On ymmärrettävää, että adrenaliineissa pelaaja haluaa jatkaa pelaamista ja auttaa joukkuetta - onhan se pelimiehen merkkikin ettei anna vastoinkäymisten haitata. Kuitenkin terveys edellä pitäisi mennä ja sitä varten joku lääketieteestä ymmärtävä penkin taakse!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.