Ulkomaat

Video: Ruotsin sarjakärki nöyryytti yhdeksäntenä olevaa maalein 15-0 – Galante Carlström 6+2

05.03.
2017
5 Kommenttia
1
Ulkomaat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Falun ja AIK mittasivat toisiaan Ruotsin Superliigan ottelussa lauantaina. Falun nöyryytti tukholmalaisia loppuluvuin 15-0.

Kotijoukkueen pistenikkareita olivat tutut heput, kun tällä viikolla Ruotsin yhden kauden maaliennätyksen rikkonut Alexander Galante Carlström jauhoi tehot 6+2 ja ketjukaveri Rasmus Enström onnistui pistein 2+4. Ensiksi mainittu on tehnyt tällä kaudella tehot 68+24=92 ja johtaa ylivoimaisesti sarjan pistepörssiä. Kakkoseksi noussut Enström on iskenyt pisteet 27+39=66.

Tulosta voi pitää vähintäänkin erikoisena, sillä yhdeksäntenä majaileva AIK taisteli ennen ottelua vielä pudotuspelipaikasta. Lopputulos varmisti sen, että Falun on runkosarjan voittaja ja sen, että AIK:ta ei nähdä pudotuspeleissä.

Tilastot ja sarjataulukko

Lue myös:
Suomalaisilla kaksoisjohto Ruotsin kaikkien aikojen pistepörssissä – onko Falunin superkaksikosta uhkaajaksi?
Video: Ruotsalainen maalitykki rikkoi 13 vuotta vanhan ennätyksen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Heh heh
05/03/2017
Happee-Falun 0-12.Parin vuoden takainen mestarifinaali.Pitäisikö tuota champions cuppiakin vähän supistaa? :-)tasoero hei:-) tämä on sitten sarkasmia... :-)
Ebin
05/03/2017
Suomelle ja Ruotsille yhteinen "Nhl" tyylinen sarja
Dorka666
05/03/2017
Vaara suomen onneksi kykenemätön valmentaja, ei tajunnut ketkä on joukkueensa parhaat, oikeutetut potkut. Suomessa tosin tää jätkä ois auttamatta liian vanha ja hidas, kun on jo 28
Arttemi
05/03/2017
Ebin: Joo, sit ku on tarpeeks rahaa!
Heh heh
05/03/2017
Joukkueessa ei välttämättä ole kaikki parhaat pistemiehet etc. etc.vaan pyritään roolittamaan joukkue hyväksi.esim.puolusta va puolustaja,hyökkäävä puolustaja(ns.nostaja),puolustava hyökkääjä,hyökkäävä hyökkääja ja kahden suunnan sentteri :-)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.