Liigat

Video: Suomalaispelaajan ”banaanilaukaus” upposi huippujoukkueen verkon perukoille

20.03.
2017
7 Kommenttia
2
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Ruotsin Superliigan ”suomalaisjoukkue” FC Helsingborg sekä sarjan runkosarjan voittanut IBF Falun kohtasivat sunnuntaina toistamiseen Supeerliigan puolivälierissä. Mika Ahosen luotsaama Helsingborg tasoitti ottelusarjan puntit voittamalla kotiottelun maalein 7-4.

Suomalaisista Mika Kohonen oli ottelun tehopelaajia pistein 0+3. Juha Kivilehto vastasi joukkueen 2-1-maalista ja kuten videolta on nähtävissä, niin laukauksessa oli sangen erikoinen kierre. Jami Manninen ja Petri Hakonen jäivät pelissä pisteittä.

Ottelusarjan kolmas ottelu pelataan tiistaina. Välieriin pääsy vaatiin neljä voittoa.

Superliigan pudotuspelien tilastot löydät täältä

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Veskari
20/03/2017
Miks kaikki nykyää tekee rankkareist veivejä onks se kikkana hyvä vai halutaanks vaan näyttää hyvältä?
Veskareista
20/03/2017
Onko Ruotsissa kassarit huonoja, vai näyttääkö se vaan siltä?
Peet
20/03/2017
Amu on kyllä tosi hyvä valmentaja!
Jeppe
21/03/2017
Oli kyllä ihme kierre Kivilehdon vedossa, veskarikin oli ottamassa keskeltä kiinni ja kiersi ihan kulmaan. Ja minusta noita veivi rankkareita ei pitäisi hyväksyä. 99% noista rankkaresita pallo pysähtyy tai menee taaksepäin.
Hohhoh
21/03/2017
Ei mitään pois Juhikselta, mutta ei tuossa vedossa mitään ihmekierrettä ole. Veto on lähtiessä korkeampi ja muuttaa suuntaa Falun-pakin oikean käden sormista. Aika perus pallosilmällä näkee että kierre ei luonnollinen.
Teemu
21/03/2017
Hyvä mun veli!
Yläsen mummo
22/03/2017
Luulis tuon näkevän sokea reettakin että skode osuu Falunin pakkiin matkalla ja muuttaa suuntaa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.