Video: Tämä maukas veiviyllätys vaparista jäi tärkeän ottelun voittomaaliksi

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

FC Helsingborg ja Pixbo Wallenstam mittasivat toisiaan sunnuntaina Ruotsin Superliganissa. Helsingborg nappasi ottelusta tärkeän 3-2-kotivoiton.

Kotijoukkueen 3-1-maali oli ilmaveivitaidoistaan tunnetun Daniel Johnssonin käsialaa. Taidokas maali yllätti Pixbon muurin ja maalivahdin. Suomalaisista Petri Hakonen (1+0), Jami Manninen (0+1) ja Mika Kohonen (0+1) pääsivät pisteiden makuun. Juha Kivilehto jäi tällä kertaa pisteittä.

Mika Ahosen luotsaama Helsingborg on tällä hetkellä runkosarjan kahdeksantena ja kamppailee tiukasti pudotuspelipaikasta. Joukkueella on vielä kolme runkosarjan ottelua pelaamatta.

Ruotsin tilastosivut

5 comments

  1. Tässä ei kannata niinkään kiinnittää huomiota sinänsä näyttävään ilmaveiviin, vaan maailman parhaan salibandypelaajan rooliin maalin synnyssä. Mika Kohonen saa aikaan ovelalla liikkumisellaan puolustajien huomion siirtymisen itseensä, jolloin tämä veivaaja saa tarvitsemansa tilan aja ajan. Mestarillinen suoritus maailman parhaalta, joka olisi tämän myötä ansainnut toisenkin syöttöpisteen ottelusta. Joukkue tekee 3 maalia ja Kohonen komeat 0+2, maailman paras, vuodesta toiseen! Ei voi kuin hattua nostaa!

  2. Vai että Mika Kohonen on maailman paras vuonna 2k17?:D Eiköhän se Galante ole maailman paras. Hattutemppuja illasta toiseen..

  3. Kyllähän tuostakin tilanteestä näkee, että Kohosen tatsi on vielä tallella. Selvää maailmanluokan eliittiä, ja jos ei paras niin ainakin top 3:ssa.

  4. Mahtavaa, olen maalivahti ja minultakin onnistuu kyseinen veivi

  5. Arvon nimimerkki ”#51”

    Sisäistit viestini sisällön täysin oikein. Mika Kohonen on maailman paras vuonna 2017. Galantesta voidaan keskustella Kohosen kanssa samassa lauseessa sitten jos joskus pystyy samanlaiseen kokonaisvaltaiseen dominointiin kuin Kohonen.