Ulkomaat

Video: Tämä maukas veiviyllätys vaparista jäi tärkeän ottelun voittomaaliksi

02.03.
2017
5 Kommenttia
1
Ulkomaat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

FC Helsingborg ja Pixbo Wallenstam mittasivat toisiaan sunnuntaina Ruotsin Superliganissa. Helsingborg nappasi ottelusta tärkeän 3-2-kotivoiton.

Kotijoukkueen 3-1-maali oli ilmaveivitaidoistaan tunnetun Daniel Johnssonin käsialaa. Taidokas maali yllätti Pixbon muurin ja maalivahdin. Suomalaisista Petri Hakonen (1+0), Jami Manninen (0+1) ja Mika Kohonen (0+1) pääsivät pisteiden makuun. Juha Kivilehto jäi tällä kertaa pisteittä.

Mika Ahosen luotsaama Helsingborg on tällä hetkellä runkosarjan kahdeksantena ja kamppailee tiukasti pudotuspelipaikasta. Joukkueella on vielä kolme runkosarjan ottelua pelaamatta.

Ruotsin tilastosivut

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
DoDo-Sorsa
02/03/2017
Tässä ei kannata niinkään kiinnittää huomiota sinänsä näyttävään ilmaveiviin, vaan maailman parhaan salibandypelaajan rooliin maalin synnyssä. Mika Kohonen saa aikaan ovelalla liikkumisellaan puolustajien huomion siirtymisen itseensä, jolloin tämä veivaaja saa tarvitsemansa tilan aja ajan. Mestarillinen suoritus maailman parhaalta, joka olisi tämän myötä ansainnut toisenkin syöttöpisteen ottelusta. Joukkue tekee 3 maalia ja Kohonen komeat 0+2, maailman paras, vuodesta toiseen! Ei voi kuin hattua nostaa!
#51
02/03/2017
Vai että Mika Kohonen on maailman paras vuonna 2k17?:D Eiköhän se Galante ole maailman paras. Hattutemppuja illasta toiseen..
#51:lle
02/03/2017
Kyllähän tuostakin tilanteestä näkee, että Kohosen tatsi on vielä tallella. Selvää maailmanluokan eliittiä, ja jos ei paras niin ainakin top 3:ssa.
Ok heija sverige
02/03/2017
Mahtavaa, olen maalivahti ja minultakin onnistuu kyseinen veivi
DoDo-Sorsa
03/03/2017
Arvon nimimerkki "#51"

Sisäistit viestini sisällön täysin oikein. Mika Kohonen on maailman paras vuonna 2017. Galantesta voidaan keskustella Kohosen kanssa samassa lauseessa sitten jos joskus pystyy samanlaiseen kokonaisvaltaiseen dominointiin kuin Kohonen.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.