Ulkomaat

Video: Tämä raju töötti puhuttaa Ruotsissa – jälkipelistäkin saattaa seurata pelikieltoa

22.03.
2017
9 Kommenttia
1
Ulkomaat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Ruotsin Superliigan puolivälierät ovat hyvässä vauhdissa. Maanantaisessa Storvretan ja Dalenin välisessä kolmannessa osaottelussa nähtiin konflikti, josta saattaa seurata pelikieltoa kahdelle pelaajalle.

Storvretaa edustava Ruotsin maajoukkuepakki Robin Nilsberth tööttäsi melko rajusti Dalenin Alexander Bodenia päin. Bodenin ketjukaveri Johan Eriksson ei tempauksesta oikein innostunut ja iski Nilsberthiä poikittaisella mailalla. Molemmille tuomittiin tilanteesta viiden minuutin rangaistukset ja tilanne on viety myös Ruotsin liiton kurinpitoon, joten lisäseuraamuksia saattaa olla tiedossa.

Dalen voitti maanantain pelin maalein 4-2. Storvreta johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1. Välieriin pääsy vaatii neljä voittoa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Jonninmoinen friikki
22/03/2017
Kailialan serkku.
Jonninmoinen friikki
22/03/2017
A)lähes identtinen taklaus ja b) pikku humoristinen vertaus.
Jonninmoinen friikki
22/03/2017
Kosto onkin sitten pahempi juttu, mutta jotenkin ymmärrettävissä moisen ajelun jälkeen
Freak out
22/03/2017
Itkunaurua jonninmoisen yksinpuhelulle, josta on kyllä vaikeahko muuta tajuta, kuin että Kailiala on päässyt ihon alle.
Tieto
22/03/2017
Täysin puhdas taklaus.
Jonninmoinen friikki
22/03/2017
Kohta 30 vuotta lajin parissa olleena tuomitsen jokaisen ylilyönnin joka ei tähän taito- ja tekniikkalajiin kuulu.
Nimillä ja seuroilla ei mitään merkitystä.
On monia lajeja joissa säännöt sallivat kovatkin kontaktit, mutta salibandyyn ne eivät kuulu.
Missä mennään salibandy?
22/03/2017
Joka toinen pääkallon uutinen on tööteistä ja pelikielloista. Hyvä että näistä kirjoitetaan. Enemmän kiinnostaa, mistä tämä lajin sääntöjä ja vastustajan terveydestä piittaamattomuus johtuu. Ja miksi se on kasvanut mittoihin, jotka täyttävät lajin uutisoinnin? Jääkiekkoa tämä ei ole eikä voi sellaiseksi muuttua fyysisyyden suhteen edes sääntöjä muuttamalla. Mihin on katoamassa se taktinen, teknillinen ja urheilullinen laji, josta aikoinaan innostuin ja johon ohjasin jälkikasvun? Tässä olisi ollut saumat saada fiksu laji koripallon tapaan, jossa korostuu vauhti ja fyysisyys oikealla tavalla. Siitä junasta on tiputtu ilmeisesti pysyvästi.
Sääntöjä
22/03/2017
Aikoinaan pelaajat halus että sais pelata kovempaa nyt kun saa niin itketään että sattuu. Olis kannattannu miettiä mitä haluaa. Taidon puolesta puhuja
Hienosti
22/03/2017
Nilsberth ei yrittänyt edes pelata palloa, ja vielä antaa kontaktin äijään, joka yrittää tavoitella palloa jolla on katse kohti kattoa eikä näin pysty niinkään valmistautua kontaktiin. Nilsberthille kakkua yhtälailla kuin jälkipeliä pelanneelle.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.