Video: Tämä raju töötti puhuttaa Ruotsissa – jälkipelistäkin saattaa seurata pelikieltoa

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Ruotsin Superliigan puolivälierät ovat hyvässä vauhdissa. Maanantaisessa Storvretan ja Dalenin välisessä kolmannessa osaottelussa nähtiin konflikti, josta saattaa seurata pelikieltoa kahdelle pelaajalle.

Storvretaa edustava Ruotsin maajoukkuepakki Robin Nilsberth tööttäsi melko rajusti Dalenin Alexander Bodenia päin. Bodenin ketjukaveri Johan Eriksson ei tempauksesta oikein innostunut ja iski Nilsberthiä poikittaisella mailalla. Molemmille tuomittiin tilanteesta viiden minuutin rangaistukset ja tilanne on viety myös Ruotsin liiton kurinpitoon, joten lisäseuraamuksia saattaa olla tiedossa.

Dalen voitti maanantain pelin maalein 4-2. Storvreta johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1. Välieriin pääsy vaatii neljä voittoa.

9 comments

  1. A)lähes identtinen taklaus ja b) pikku humoristinen vertaus.

  2. Kosto onkin sitten pahempi juttu, mutta jotenkin ymmärrettävissä moisen ajelun jälkeen

  3. Itkunaurua jonninmoisen yksinpuhelulle, josta on kyllä vaikeahko muuta tajuta, kuin että Kailiala on päässyt ihon alle.

  4. Kohta 30 vuotta lajin parissa olleena tuomitsen jokaisen ylilyönnin joka ei tähän taito- ja tekniikkalajiin kuulu.
    Nimillä ja seuroilla ei mitään merkitystä.
    On monia lajeja joissa säännöt sallivat kovatkin kontaktit, mutta salibandyyn ne eivät kuulu.

  5. Joka toinen pääkallon uutinen on tööteistä ja pelikielloista. Hyvä että näistä kirjoitetaan. Enemmän kiinnostaa, mistä tämä lajin sääntöjä ja vastustajan terveydestä piittaamattomuus johtuu. Ja miksi se on kasvanut mittoihin, jotka täyttävät lajin uutisoinnin? Jääkiekkoa tämä ei ole eikä voi sellaiseksi muuttua fyysisyyden suhteen edes sääntöjä muuttamalla. Mihin on katoamassa se taktinen, teknillinen ja urheilullinen laji, josta aikoinaan innostuin ja johon ohjasin jälkikasvun? Tässä olisi ollut saumat saada fiksu laji koripallon tapaan, jossa korostuu vauhti ja fyysisyys oikealla tavalla. Siitä junasta on tiputtu ilmeisesti pysyvästi.

  6. Aikoinaan pelaajat halus että sais pelata kovempaa nyt kun saa niin itketään että sattuu. Olis kannattannu miettiä mitä haluaa. Taidon puolesta puhuja

  7. Nilsberth ei yrittänyt edes pelata palloa, ja vielä antaa kontaktin äijään, joka yrittää tavoitella palloa jolla on katse kohti kattoa eikä näin pysty niinkään valmistautua kontaktiin. Nilsberthille kakkua yhtälailla kuin jälkipeliä pelanneelle.