Liigat

Video: Tästä viiden minuutin jäähystä nousi poru sunnuntaina – onko filmaussyytöksille katetta?

21.03.
2017
23 Kommenttia
1
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

EräViikingit ja Nokian KrP kohtasivat sunnuntaina Vantaan Energia Areenalla. EräViikingit voitti ottelun maalein 5-3.

Heikki Luukkonen otti ottelun jälkeen kantaa Rene Anderssonin viiden minuutin jäähyyn ja syytti Aamulehdessä Roni Laasosta jäähyjen kalastelusta. Luukkonen sanoi seuraavaa kyseisestä tilanteesta:

– Laasonen on hyppinyt nyt kolmessa pelissä ja sai nyt kalasteltua viiden minuutin ylivoiman.

– Laasonen kaatui kevyesti. Kahden minuutin jäähy olisi ehkä ollut paikallaan, mutta tämä oli tuomareilta iso ratkaisu, Luukkonen sanoi lehdelle.

Kotijoukkue maalasi kahdesti Anderssonin jäähyn aikana ja karkasi 4-1-johtoon. Tilanteen näet koosteella kohdasta 3.00 eteenpäin.

EräViikinkien tehopelaaja oli 1+2 naulannut Miko Kailiala. Tero Tiitu, Janne Hyvönen ja Mika Moilanen onnistuivat pistein 1+1.

EräViikingit johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1. Neljäs ottelu pelataan keskiviikkona Raholassa ja välieriin vaaditaan neljä voittoa.

Ottelutilastot
Juhani Järvenpään ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Näätälasienkin läpi
21/03/2017
Näätalasienkin takaa tilanne näyttää polvitaklaukselta, ja vitonen oli aivan oikea tuomio. Muu Luukkosen esittämä kritiikki osuu jo vähän paremmin maaliinsa, Eka pelissä Laasonen veti Anderssonin shortseista laidan yli ja otti lopuksi pään kainaloonsa. Tuomio; Andersonille kaksi minuuttia. Raholassa Laasonen törmäili KrP:n pakin kanssa Pohjosen päälle sen jälkeen, kun pallo oli jo mennyt muualle. Tuomio: ErVille rankkari. Vaikka nämä kaksi tuomiota menivät ehkä vihkoon, muuten tuomarit ovat viheltäneet näissä peleissä ihan tasapuolisesti,
Jonninmoinen friikki
21/03/2017
5min ihan oikea tuomio.
2min
21/03/2017
Max2 min
JZ
21/03/2017
Nooh, videon perusteella on vaikea nähdä ainakaan mitään loikkaa. Ei Laasonen varmaankaan kaikin voimin yritä pystyssä pysyä, mutta se on aika toisarvoista ja tuomion kannalta epäoleellista. Andersson estää, ja tekee sen nähdäkseni aika vaarallisesti polvella. Mielestäni kohtalaisen selkeä mahdollisuus antaa vitonen, ihan joka tuomari ei varmasti olisi sitä antanut.

Kurinpidossa toki se kuuluisa linja tuli taas mieleen, kun muistelen miltä näytti Rasmus Kainulaisen polviniitti, josta ei saatu minkäänlaista penalttia.
Santtu
21/03/2017
Luukkonen ihan samanlainen kitisijä ja räksyttäjä kuin Huhtimo. Huomaa että molemmilla jo fokus ensi kauden uusissa projekteissa. Keskittykää koutsaamaan älkääkä räksyttämiseen!
Tarkkaan katsoo
21/03/2017
Jos tarkkaan katsoo niin andersson tulee leveellä asennolla jo Laasoseen kiinni. Ei siis tee mitään ylimäärästä liikettä polvellaan kun Laasonen kääntyy yrittäen ohitse. Joten itse sanoisin että 2min estäminen ainoostaan.
kivipatsas
21/03/2017
Mun mielestä andersson oli leveässä asennossa paikallaan ja laasonen kääntyy ja törmää. Ei hyppää ja sattuu, muttei jäähyn arvoinen staattinen scriini.
Mielensäpahoittaja
21/03/2017
Ja juuri tuli valituksia kun ei saanut loukata ketään tai kirjoittaa pahasti . Mitä juuri ihmiset kirjoititte ??ja taisi tämän jutun kirjoittaja kustannukset omaan nilkkaan. Tästä tuli poru.eli tarkoittaa krp:tä. Tuo on loukkaavaa . Heti tuli valituksia kun ev:stä puhuttiin pahaa ja nyt kun krp:stä niin eihän se haittaa. Odotan innolla kun ev tippuu jossain vaiheessa ja sit tulee haukkujia. Mitä tehdään suljetaanko vai tuleeko lisää kieltoja?? Herätys nyt kaikki
Mielensäpahoittaja
21/03/2017
En nyt hauku ketään tämä on vain oma mielipide pahoittelut niille joita se loukkas.
Jaakoppi
21/03/2017
Ruma polvitaklaus. 5min aivan oikea tuomio. En ymmärrä miten raaskii edes tommoista hakea. Siinä on omakin polvi herkässä.
Kannattaa katsoa tarkkaan, siis todella tarkkaan
21/03/2017
Tarkkaan kun katsoo, niin näkee, miten Andersson nostaa vielä vasenta polveaankin. Näätämäinen, aivan selvä vahingoittamisyritys, josta vitonen on aivan oikea ratkaisu. Ulosajojakin on noista nähty.

Kun toi homma oli noin selkeä, niin pistää miettimään, että miksi KRP:n valmentaja antaa tollasia lausuntoja? Onko Laasonen dissannut jossain pelissä? Vai onko nuorten mj-kuvioissa tapahtunut jotain, joka pistää Luukkosen päästämään moisia lausuntoja?
Lätkä säännöt
21/03/2017
Tulee leveellä ja pistää polvee eteen. Lätkässä poliisit olis hoidellu ja jäähy päälle. No onneksi vielä herrasmies laji tää mutta tätä menoo menee rumaks
Olisko 5/2+10 oikeen
21/03/2017
Pikaseen hieman harmaiden lasien takaa niin polvitaklaus 5minsaa oikein ja loistavaa et tuli. Mut sitten 2+10 epäurheiljamainen käytös, kontakti on kiinni ennen kääntymistä, pieni hyppy syliin ja jääpussia väärään jalkaan johon se polvitaklaus tuli. Mutta turha näitä vatvoa menneitä lumia jo ovat :)
ET soittaa kotiin
21/03/2017
Kontakti tulee oikeaan jalkaan ja näyttää se jääpussikin olevan siinä. Vasempaanko jalkaan jääpussi olisi pitänyt laittaa?
ET soittaa kotiin
21/03/2017
JZ:lle, Kainulaisen tilanne ei mennyt koskaan kurinpitoon, joten turha sitä on syyttää. (kaikki päätökset ovat liigan nettisivuilla) Koska ei halunnut sitä käsiteltävän kurinpidossa, (esimerkiksi Oilers ei pitänyt sitä riittävänän tuomittavana), turha itkeä täällä.
FBI
21/03/2017
Oikea tuomio. Estäminen jalalla on kyllä ...
juuso
21/03/2017
Vastaavia tilanteita tulee nykyään lähes joka pelissä. Useimmat pelaajat eivät vain kaadu samalla lailla. Jäähy ok, mutta en olisi 5 min antanut.
KGP
21/03/2017
No sehän oli oikeastaan oppikirjamateriaalia siitä, millainen on viiden minuutin jäähy. Laasonen olisi pyörähtänyt ohi -> Anderssonin ainoa keino pysäyttää on laittaa polvi eteen, joka on siis polvitaklaus.
Jykä
21/03/2017
On kyllä vastenmielisen olonen äijä tuo Korsman. Tässä Andersson-tilanteessa heti taustalta laidan viereen ja viis sormea pystyyn. Menee vielä toimitsijapöydän eteen lyömään lisää löylyä. Saihan pikkumies sentään tahtonsa läpi ja oli kiva jatkaa peliä.
SSV-Fani
21/03/2017
Ei vedä Korsman vertoja SPV:n valmentajille. Läpi ottelun valittamista joka asiasta.
Tasapuolisuutta maalikoosteiden julkaisemiseen Pääkallo !
21/03/2017
Kylläpä KrP:tä nyt koetellaan. Mutta miksi Pääkallo on julkaissut 2. ja 3. pelin maalikoosteet joissa EV voitti, mutta ei sitä koostetta missä EV hävisi? Tarkoituksellako jätetään julkaisematta täällä maalikooste jossa KRP voitti? Ei mitään EV:ltä pois kahden voiton myötä mutta kyllä tappiollisenkin ottelun voi näyttää. Kaikki propsit KRP:lle tuosta 1. pelistä.
Jeppe
22/03/2017
Tuossa on kyllä hyvin vähän jos lainkaan filmaamista. Hyvä, että rankaisevat tuollaisista hölmöilyistä!
22/03/2017
onpa porukkaa ktsomossa :)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.