Liigat

Video: Teurastamolla pudotuspelien selkein teurastus – EräViikingit lähellä välieräpaikkaa

24.03.
2017
2 Kommenttia
3
Liigat

Voittaajasta ei jäänyt keskiviikkona epäselvyyttä. Kuva: Esa Takalo

Nokian KrP isännöi EräViikinkejä keskiviikkona pelatuissa Salibandyliigan puolivälierissä. Raholan salibandypyhätössä (entinen teurastamo) pelattu ottelu päättyi EräViikinkien 14-5-vierasvoittoon.

Helsinkiläisillä oli riveissään useita tehopelaajia ja neljä pistettä iskivät Tuomas Iiskola (3+1), Mika Moilanen (3+1) sekä Jani Kukkola (1+3). Roni Laasonen ampui hattutempun.

EräViikingit johtaa sarjaa otteluvoitoin 3-1. Välieriin pääsy vaatii neljä voittoa, joten sarja on lauantaina katkolla Vantaan Energia Areenalla.

Ottelutilastot
Esa Takalon ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Hieno selostaja
25/03/2017
Pakko sanoa, että vaikka selostaja on ihan kotijoukkueen puolella, jossa ei oo mitään järkeä (koska ne jotka matsia kattoo netistä ei oo kotijoukkueen faneja, koska ne on kattomassa peliä paikan päällä), niin silti oli huikee esitys! Mikko Helaset yms. ottakaa mallia!
Junnu#8
25/03/2017
Nuo nyt on niin selviä pelejä. Kuka niitä jaksaa katsoa? No ekassa KRP tsemppasi. Ja otti vierasvoiton. Taisi vain jalka loppua! Yhdellä hyvällä kentällä et pelejä voita. EV on ensimmäisen pelin jälkeen ottanut Henri Johanssonin pois pelistä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.