Divarit

Video: Todellinen salamatasoitus – pallo maaliin kolme sekuntia edellisen osuman jälkeen

06.03.
2017
1 Kommentti
0
Divarit

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Lauantaina pelatulla miesten Divarin päätöskierroksella LeBa SB voitti SB Vaasan maalein 10–6. Kotivoitto ei kuitenkaan riittänyt LeBalle sarjapaikan varmistamiseen, ja näin ollen joukkueella on edessään karsintaottelut.

SB Vaasa nousi ottelussa nopeasti tasoihin kahden maalin takamatkalta. Ensin Valtteri Nurmi kavensi ajassa 12.43. Heti seuraavasta aloituksesta Tomi Luhta nappasi pallon ja laukoi pallon maaliin vain kolme sekuntia kavennuksen jälkeen.

LeBan vahva kolmas erä riitti kuitenkin voittoon asti. Karsinnoissa se saa vastaansa Lappeenrannan NST:n. SB Vaasa sen sijaan suuntaa puolivälieriin, joissa vastaan asettuu runkosarjan voittanut SB Welhot.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
reikäjuusto
06/03/2017
Onko Kontiolahden hallissa liian kirkkaat valot, vai mikä noita veskoja vaivaa? Uskomatonta räpellystä. Ei kyllä Divarin peliksi uskoisi. Ja jotkut mouhoaa että Vaasa on iskussa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.