Liigat

Video: TPS:n kolmannen erän huima kiri ei riittänyt voittoon

21.03.
2017
0 Kommenttia
7
Liigat

M-Team tyrmäsi TPS:n kahden ensimmäisen erän aikana. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

TPS koki kotikentällään 7-4 -tappion M-Teamille naisten Salibandyliigan päätöskierroksella. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

M-Team oli ottelussa vahvasti niskan päällä kaksi erää, sillä 40 minuutin pelin jälkeen se johti 6-0. TPS aloitti huiman kirinsä heti kolmannen erän alussa, mutta se ei päässyt kahta maalia lähemmäs. Viisi sekuntia ennen päätössummeria syntyivät päätöslukemat 7-4 tyhjänä ammottaneeseen turkulaismaaliin.

M-Teamin ja koko ottelun tehokkain oli yhden maalin tehnyt ja kaksi syöttänyt Heini Haapalahti. M-Teamin Terhi Talvitie ja TPS:n Milla Nordlund osuivat kahdesti. Helsinkiläisten Oona Kauppinen tehoili 1+1.

TPS:n sijoitus runkosarjassa oli neljäs ja M-Teamin kuudes.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.