Liigat

Video: TPS:n maajoukkuepakki pääsi yllättäen läpiajoon – viimeisteli maltillisesti

03.03.
2017
3 Kommenttia
1
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

TPS ja EräViikingit kohtasivat keskiviikkona miesten Salibandyliigan kamppailussa. Ottelu päättyi tasatulokseen 6-6 ja.

TPS:n tehokaksikkona hääri pakkipari Juuso Alin ja Mikko Stenfors, jotka molemmat merkkauttivat kaksi maalisyöttöä mieheen. EräViikinkien pisterikkain oli 1+2 iskenyt Mika Moilanen, jota Joonatan Surakka komppasi tehoin 1+1. Otsikossa mainittu Lauri Stenforsin soolomaali on nähtävissä videolla kohdasta 4.35 eteenpäin.

EräViikingit nousi pisteen myötä sarjakärkeen, sillä joukkueella on parempi maaliero kuin Tampereen Classicilla. TPS jatkaa Salibandyliigan viidentenä.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
PP
03/03/2017
Iso arvostus TPS:lle, joka laittaa tiukoille ERÄSSV:n ja materiaaleissa on aika paljon eroja!
Mistä tämä kertoo...
Pentti
03/03/2017
Siitä että tepsi on hyvä jengi ja turun seudulla väkeä riittävästi luomaan hyvä porukka ja tepsin taso tulee varmasti vielä nousemaan.
DL
07/03/2017
Tuli vain Stenforsin läpiajomaalia katsellessa mieleen, että siitäkin huomaa minkälainen kunnioitus Kukkolalla on muita pelaajia kohtaan. Kovan spurtin jälkeen hyppy oman maalivahdin niskaan on ilman muuta vahinko, ei siinä mitään, mutta olisihan nyt lähes kuka tahansa muu pelaaja edes vilkaissut taaksepäin että käviko veskarille mitään.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.