Liigat

Video: Tshekkiläishyökkääjältä taiturimainen rystyohjaus

20.03.
2017
0 Kommenttia
1
Liigat

Steelers teki saman kuin SSV kaudella 2005-06 – ei voittanut peliäkään runkosarjassa. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Hämeenlinnan Steelers kärsi naisten Salibandyliigan päätöskierroksella 12-2 -tappion SB-Prolle. Ottelusta on tarjolla nyt maalikooste.

Ottelun kaunein osuma nähdään videolla ajassa 1:33, kun tshekkiläishyökkääjä Denisa Ratajova ohjaa näppärästi rystypuolelta Jaana Lirkin lähettämän pallon Steelers-verkkoon. Ratajova teki ottelussa tehot 2+1. Lirkki puolestaan syötti kolme osumaa, samoin kuin Elina Kujala. Ottelun tehokkain oli tästä huolimatta neljä maalia latonut Karoliina Kujala. Steelersin Ringa Laurila oli mukana molemmissa kotijoukkueen osumissa tehoin 1+1.

Steelersistä tuli tappion myötä naisten Salibandyliigan historian toinen joukkue, joka ei onnistunut saalistamaan kauden aikana pisteen pistettä. SB-Pron sijoitus runkosarjassa oli toinen ja se hävisi ainoastaan kolme ottelua.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.