Divarit

Video: Vapaalyöntipuijaus onnistui Kuopiossa – Welhot voiton päässä Divarin finaaleista

16.03.
2017
9 Kommenttia
1
Divarit

Pauno Kajoksisen syötöt olivat totutun hyviä. Kuva: Jari Turunen

Welhot isännöi keskiviikkona Erä Akatemiaa miesten Divarin välieräpelissä Kuopiossa. Welhot oli ottelussa vahvempi maalein 5-2.

Kotijoukkueen tehopelaaja oli kaksi maalia syöttänyt Pauno Kajoksinen. Kajoksinen syötti myös otsakeessa mainitun maalin ja se on nähtävissä videolla kohdasta 2.39 eteenpäin. Vieraiden tehopelaaja oli 1+1 iskenyt Mika Majalahti.

Welhot johtaa ottelusarjaa nyt voitoin 1-0. Sarja on katkolla lauantaina Helsingissä.

Ottelutilastot
Jari Turusen ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
qp
16/03/2017
Seuraavaan peliin uusi kamera tuon neuvostoliittolaisen tilalle! :D
Voihan sitä Divarissa
16/03/2017
Kyllä nuo Welhojen pojat vielä Divarissa pystyy tekemään, mutta ai että kun olisi liigassa kylmä kyyti. Nämä hehkutetut Kajoksinen ja Lankinenkin olisi ihan rivimiehiä, parempi kun neppailevat tasoisiaan vastaan. Eiköhän viimeistään Nurmo/Karhut näytä kaapin paikan.
Voihan sitä liigassakin
16/03/2017
Hehkutetut Kajoksinen ja Lankinenhan ovat liigaa kuitenkin jo pelanneet enkä näkis että Lankinen viime kaudella Erässä ja Kajoksinen toissa kaudella Josbassa ihan pelkkiä rivimiehiä olivat.
KGP
16/03/2017
Kajoksisen kädet ja peliäly ovat helposti mj-tasoa. Nyt, kun on saanut fysiikankin jotenkin kuntoon, kelpaisi varmasti lähes jokaiselle liigajengille.
NEMO
16/03/2017
Welhojen osalta helpotusta kaukalossa toi ja tuo Erä Aktamian puolustuksesta puuttuva Aaro Koski. Oli Josba-sarjan otteluissa merkittävässä roolissa johtavana pakkina. Kaikesta huolimatta: lauantaina Mosalla nuoret Akateemikot( keski-ikä naftisti yli 20 v :-)), kaikkien yllätykseksi, tasoittaa sarjan. Yes!
Reijo
16/03/2017
Pakko hehkuttaa Welhojen veräjänvartijaa Kosti Jolkkosta. Ihan poika vielä ja mahdollisesti torjuu Kuopion liigakartalle.
Liigassakin...
16/03/2017
Josbassa toissakaudella Kajoksisen pistesaldo runkosarjassa oli 20+27=47. Ei siis mikään pelkkä rivimies ollut.
Kyösti
16/03/2017
Komppaan Reijoa aivan täysin. Poika on tämän kauden veskareista antanut ainakin minun silmille parhaat näytöt, enemmänkin olisi runkosarjassa voinut peluuttaa. Tuononen ei ehken ihan tikissään ollut loukkaantumisen jäljiltä, Frilanderi ei muuten vaan vakuuta.
Jos ja kun Welhot nousee niin joku kokenut kassari tarvitaan Jolkkosen pariksi, mutta tulevaisuus on kyllä hyvällä mallilla jos/kun Kostilla kehitys jatkuu samaa rataa.
Mauno Ahoset
17/03/2017
Erä Akatemia jo odottaa Welhoja Mosanmäellä.......tervetuloa!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.