Divarit

Video: Welhoille ensimmäinen voitto Divarin finaaleissa – Kajoksiselta maukas tarjoilu

22.03.
2017
3 Kommenttia
1
Divarit

Welhot juhli tiistaina Kuopiossa. Kuva: Jari Turunen

Kuopion Welhot ja Porin Karhut mittasivat toisiaan tiistaina miesten Divarin ensimmäisessä finaaliottelussa. Welhot oli pelissä parempi maalein 4-1.

Kotijoukkueen tehopelaajia olivat eriototen Mikko Niiva (2+0) ja Pauno Kajoksinen (0+2). Kajoksisen tarjoilut 3-1-maaliin oli ottelun parhaita suorituksia ja sen näet videolta kohdasta 2.50. Kuopiossa oli paikan päällä kaikkiaan 910 katsojaa.

Divarin voittaminen ja suora nousu Salibandyliigaan vaatii kolme voittoa. Sarja jatkuu perjantaina Porissa.

Jari Turusen ottelukuvat
Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Jani
22/03/2017
Hyvä esitys Kajoksiselta. En välttämättä silti olisi vakuuttunut, että pelaa ensi kaudella Welhoissa, vaikka joukkue nousisi liigaan. Minä näkisin hänet mielelläni, vaikka Classicin ykkösketjussa tälläisellä esityksellä.
Ei mahdu
22/03/2017
Edes täyttämään pulloja #fakta
Jani
23/03/2017
Itä-Suomen salibandyn tilannetta mukava seurailla, sillä karjalaisen toimittaja mainitsi Josban kauden päätteeksi Antti Ruokosen viime syksynä sanoneen seuran tavoitteena olevankahden vuoden päästä liiga. Täytyy Welhojen lisäksi Josbankin tekemisiä seurata mielenkiinnolla.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.