Liigat

Video: Yksi kauden hienoimmista osumista – Metsälän ilmalyönti painui takanurkkaan

06.03.
2017
0 Kommenttia
3
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Steelers ja Happee kohtasivat lauantaina miesten Salibandyliigan merkeissä. Happeen Petri Kaukon uran 500. runkosarjan ottelu päättyi jyväskyläläisten 9-6-vierasvoittoon.

Kaukon lisäksi vastaavan ottelumäärien rajapyykin on rikkonut ainoastaan Mikael Järvi. Juhlakalu onnistui pelissä tehopistein 1+1. Happeen kahden maalin miehiä olivat Paul Kotilainen, Lauri Liikanen ja Janne Hoikkanen.

Steelersin tehokaksikkona hääri Nico Jonaeson (2+2) ja Teemu Metsälä (3+1). Parivaljakko vastasi myös ottelun näyttävimmästä maalista, joka on nähtävillä videolta kohdasta 2.16 eteenpäin. Ensiksi mainittu tarjoili syötön tuohon Metsälän osumaan.

Happee tarrasi voitolla kotietuun kiinni, mutta viimeisellä kierroksella joukkue saa vastaansa kivikovan Classicin. Steelersin sijoitus on vielä auki. Parhaimmillaan joukkue voi olla yhdeksäs ja pelien mennessä sopivasti ristiin, voi joukkue jopa joutua vielä karsimaan sarjapaikastaan. Steelersin viimeinen vastus runkosarjassa on SPV.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.