Liigat

Viime kevään Suomen mestarijoukkue teki valmentajansa kanssa pitkän jatkosopimuksen

19.03.
2017
0 Kommenttia
3
Liigat

Joonas Haapala jatkaa NST:n naisten valmentajana kauden 2020 loppuun saakka. Kuva: Markku Taurama.

NST:n naisten Salibandyliiga-joukkueen päävalmentaja Joonas Haapala jatkaa seurassa aina kevääseen 2020 saakka. NST tiedotti asiasta nettisivuillaan torstaina.

Haapalalla on vyöllään Suomen mestaruus kaudelta 2015-2016 naisten valmennustiimin jäsenenä. Tällä kaudella joukkue jahtaa uuden päävalmentajansa johdolla jatkoa edelliskauden menestykselle.

– Olen erittäin iloinen että seura halusi jatkaa kanssani ja toivoin pitkäjänteistä ajattelua seuran johdolta sopimuksen muodossa. Tästä on hyvä jatkaa projektia joukkueen kanssa ja selvä viesti seuran suunnalta että tuki on takana. Tästä on hyvä jatkaa kohti kauden tärkeimpiä pelejä, Haapala kertoo NST:n tiedotteessa.

– Joonas on tehnyt hyvää työtä uudistuneen joukkueen kanssa ja oli ilmiselvää että haluamme jatkaa Joonaksen kanssa pidemmän projektin merkeissä. Hän on osoittanut merkittävää kasvua matkallaan huippuvalmentajaksi ja olen erittäin tyytyväinen että saimme Joonaksen kanssa sopimuksen aikaiseksi. Halusin että Joonaksella on selkeä työrauha tehdä pitkäjänteistä työtä joukkueen kanssa ja pitkä sopimus antaa sille hyvän selkänojan, NST:n puheenjohtaja Ville Kuusela puolestaan kommentoi seuran nettisivuilla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.