Video: Happeen taistelu ei riittänyt – näin Classic eteni Superfinaaliin

Kuva: Esa Jokinen

Kuva: Esa Jokinen

Tampereen Classicista tuli ensimmäinen miesten Superfinaaliin paikkansa varmistanut joukkue Salibandyliigasta. Tamperelaiset selvittivät välieräsarjan Happeeta vastaa suoraan neljässä ottelussa. Lauantain kohtaaminen päättyi 4–6-numeroin Classicin hyväksi.

Ottelussa hyvin mukana rimpuillut Happee tasoitti 3–3:een, kun toista erää oli pelaamatta vain 11 sekuntia.

Ratkaisevan kolmannen erän alku ei kuitenkaan ollut kotijoukkueelle mieluinen, kun Classic siirtyi kuudessa minuutissa jälleen kahden maalin johtoon. Ilmassa oli ratkaisun tuntua, kun Eemeli Salin niittasi pallon kuudennen kerran Happee-maaliin erän puolivälin taittumisen jälkeen.

Hirviryhmän kapteeni Petri Kauko kavensi vielä kertaalleen, mutta se ei riittänyt nostamaan Happeeta enää taistelemaan voitosta. Näin ollen voitot menivät Classicille 4–0, ja hallitseva Suomen mestari pääsee yrittämään 22. päivä mestaruuden uusimista Superfinaalissa.

Ottelutilastot
Esa Jokisen kuvat ottelusta

Maalikooste:

2 comments

  1. En haluaisi kitistä enää tässä vaiheessa tuomaritoiminnasta, koska Happee ei siihen kaatunut, mutta olihan tämä pari ihan paska verrattuna Fordell/Vuolaan. Classicin maju-äijien rikkeitä meni läpi vaikka kuinka (tuossa videollakin pari esimerkkiä), Kaukon jäähy aivan käsittämätön, ja Salon jäähystä olisi pitänyt antaa automaattisesti 5 minuuttinen (maila osuu päähän=aina vitonen).

    Mutta kuten jo sanoin, ei Happee tuohon kaatunut, Classic pelasi säästöliekillä ja olisi voinut lisätä höyryä tarvittaessa vaikka kuinka. Ketuttaa lähinnä tällä tasolla tuo amatööripuuhastelu tuomarihommissa.

  2. Olisi pitänyt antaa myös vitonen kun Pete osui Paulia päähän. Säännöissä ei puhuta mitään osumasta vastustajaan vai omaan.