Liigat

Ahtiainen palaa valmennuksen pariin – debytoi Tshekin penkin takana tänään

27.04.
2017
3 Kommenttia
1
Liigat

Akseli Ahtiainen liittyy Tshekin valmennustiimiin. Kuva: Salibandyliiga

Komean salibandyuran sekä pelaajana että valmentajana tehnyt Akseli Ahtiainen vahvistaa seuraavat vuodet Tshekin maajoukkueen valmennusta maan päävalmentajana aloittaneen Petri Kettusen tiimissä.

Ahtiainen on Tshekin joukkueen mukana jo tänään Turussa alkaneessa EFT-turnauksessa. Ahtiaisen sopimus Tshekin kanssa kattaa maan vuoden 2018 kotikisat.

Ahtiainen on toiminut aiemmin Suomen maajoukkueen valmennuksessa. Petri Kettusen tiimissä hän toimi viimeksi vuoden 2014 MM-kisoissa. Salibandyliigassa hän on valmentanut Esport (ja Espoon) Oilersin pronssille ja hopealle. Ahtiainen on toiminut Sveitsissä Alligator Malansin pääkäskijänä, ja hän johdatti joukkueen Sveitsin kultaan keväällä 2013.

Suomi ja Tshekki kohtaavat Turun Marli Areenalla tänään klo 18.30.

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Arto Kilponen
27/04/2017
Esport Oilersin pronssille toki iso peukku!
Suunnistaja
27/04/2017
Ahtiainen on johdattanut Oilersin myös kultaan sille vielä isompi peukku!
Kevät2006
28/04/2017
Aksu oli ainakin 2005-2006 Oilers mestarijoukkueen päävalmentaja, mutta mietin oliko kerran aiemmin voittamassa kultaa kakkoskäskijänä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.