Maajoukkueet

Alanko ja Tiitu Kansainvälisen salibandyliiton urheilijavaliokuntaan

10.04.
2017
5 Kommenttia
5
Maajoukkueet

Kuva: Salibandyliitto

Suomalaiset Eliisa Alanko ja Tero Tiitu on valittu Kansainvälisen Salibandyliiton IFF:n urheilijavaliokuntaan (Athletes Commission).

Jäsenmaiden pelaajat ovat valinneet valiokunnan jäsenet äänestyksillä miesten MM-kisojen ja naisten MM-karsintojen yhteydessä. Toimikausi on 2017 – 2020.

Valiokunnan muut jäsenet ovat Josefina Eiremo (Ruotsi), Yui Takahashi (Japani), Agata Plechan (Puola), Johan Samuelsson (Ruotsi), Junoh Lee (Korea) ja Tomas Sladky (Tshekki). Valiokunnan puheenjohtajaksi on IFF:n toimeenpaneva komitea nimittänyt liiton hallituksen jäsen Lidwien Reehuisin.

Vuodesta 2007 alkaen toimineen urheilijakomission ideana on hyödyntää pelaajien tietoa ja kokemusta salibandyn ja sen sääntöjen viemisessä eteenpäin. Valiokunta osallistuu lajin pelisääntömuutosten, kilpailusääntöjen, kansainvälisten kilpailujen ja antidopingtyön kehittämiseen.

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
jj
10/04/2017
Tiitu hyvä valinta edustamaan melkein mitä vaan, fiksuin kaveri salibandy piirissä.
Pekko
11/04/2017
Mutta kaverit puhuu että on outo? Huhujako?
Reikäpää
11/04/2017
On se sillä lailla outo, että harjoitteelee kuin hullu.
Seija
14/04/2017
Ei se kyllä kentällä mielestäni näy tai erotu.. tusinatavaraa
Tero
14/04/2017
Sopivat siis hyvin yhteen, tämä valittu pari :)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.