Liigat

Aleksi Valavuoresta Rauman SalBan ensi kauden manageri – ”Kova lipunmyyjä”

01.04.
2017
27 Kommenttia
2
Liigat

Rauman SalBan taustoilla nähdään uutta voimaa ensi kaudella. Kuva: Juhani Järvenpää

Räväkkänä mediapersoonana sekä urheilumanagerina tunnettu Aleksi Valavuori toimii ensi kaudesta alkaen Rauman SalBan managerina.

SalBan ja Valavuoren taru lähti liikkelle melko erikoisella tavalla. Valavuori otti helmikuussa kulmikkaasti kantaa Salibandyliigan tasoerokeskusteluun ja viittasi muun muassa siihen, että sarjassa on ”pubijengejä”. Kirjoitus kulki nimellä ”Minäkin olisin voinut pelata Salibandyliigassa”.

Raumalaiset ottivat tuolloin arvostelusta vaarin ja päävalmentaja Petri Seppinen kutsui Valavuoren joukkueen harjoituksiin. Miestä ei kuitenkaan näkynyt ”koirapaitojen” treeneissä, joten Seppinen haukkui Valavuorta ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa pelleksi. Myöhemmin miehet vaihtoivat vielä sanoja Twitterin puolella.

Pääkallo.fi:n tietojen mukaan Lahden MM-hiihtokiireiden jälkeen Valavuori päätti olla yhteydessä seuraan ja tarjosi apuaan SalBalle. Joukkueen valmennus ei vakuuttunut pelitaidoista, mutta rooli löytyi lopulta pitkällisen pohdinnan päätteeksi.

– Ei tuo (Valavuori) kummoinen pelimies ole, mutta todella kova lipunmyyjä, kerrotaan Raumalla tokaistun.

Päivitys: Kyseessä oli tietysti aprillipila.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Pelimies
01/04/2017
Salban sisäpiiristä tuli lisätietoja, että Janne Tähkä on palkattu Salban henkisen puolen ja puolustuspelin valmentajaksi
Reijo
01/04/2017
Taustoja vahvistettu myös Juha Miedolla, joka ottaa joukkueessa ravitsemusterapeutin roolin.
Arttemi
01/04/2017
Ja Sebastian Tynkkysestä on tehty SalBan ens kauden markkinointipäällikkö ja julkisuuden kasvo.
#51
01/04/2017
Muutaman sekunnin ajan suu oli auki, kunnes tajusin:D
Tero
01/04/2017
Tämä on aprillia.
Huhu
01/04/2017
Salban kokoonpanosta löytyy myös ensikaudella kuulemani mukaan uutta kalustoa nimeltään Matti Nykänen, en tiedä Liekö paikkaansa. #Pr
Minäpahoitinmieleni
01/04/2017
Ensin kun luin otsikon olin positiivisesti yllättynyt ja ajattelin että nyt on monella peppu kipeä mut sit tajusin mikä päivä on :(
Analyytikko
01/04/2017
Aprillipila joo, mutta hauskaa että tässä tehdää pilaa myös varainkeruumiehelle. :peukkua:
Karvanoppa
01/04/2017
Doers do!
Matias
01/04/2017
Minullekin eräässä lajissa pelikaverit nuorena tulivat ovelle pyytämään että jatkaisin pelaamista, mutta en lähtenyt mukaan. Ehkä sormikin oli esteenä jatkamiselle siinä lajissa. Toisessa lajissa naapuri taisi käydä joukkueeni mukana treeneissä, joskus kun palailin paikkakunnalle, kun olin joutunut jättää kesken kauden muuton takia. Ei minua kukaan treeneihin pyytänyt. Sekin voi olla kova paikka, vaikka kokea molemmat tilanteet, ehkä minun tilanteessa olisi voinut hyvä olla toisinpäin että ekassa ei kysytty ja toiseen olisi. Tuossa ekassakin lajissa valmentaja lehdessä kertoi ettei kukaan hänen aikanaan olisi lopettanut pelaamista kesken kaiken eli minun tapaus oli ilmeisesti unohdettu. Siinä mielessä vaikka lipunmyyjän roolikin voi joskus olla parempi kuin kokonaan rannalle jäädä.
kysyjä
01/04/2017
Voi ko tämän laskea jo varainkeruumiehen epäonnistuneihin projekteihin? Vai nähdäänkö kenties Adriano Solano pelaamassa Salbassa ensi kaudella? Antimidaan kosketuksen kevään aikana kokeneet mm PSG ja hoki TPS,
Valeksi ajanut kolme korisseuraa konkkaan joten turha siellä Raumalla on haaveilla isompaa hallia. M6D pelit voi pelata kauppiksella.
Arto Kilponen
01/04/2017
Kerrankin hyvä palkkaus SalBalta.
Matiakselle
01/04/2017
Varmaan ensimmäisessä lajissa olit parempi, jos koti-ovelle tultu. Toisessa et välttämättä tarpeeksi hyvä?
Lämäri-Lauri
01/04/2017
Vahvan tiedon mukaan Classic on palkannut Axl Smithin kuvaamaan ensi kauden kotipelinsä. Nyt saadaan myös Pääkallon sivuille Clasun peleistä liikkuvaa kuvaa.
Matias
01/04/2017
En niin hyvä, että kotiovelta olisi kysytty. Vielä muuten vaan pelailin ja siinä yksi kakkosdivariin kysyi puoli vuotta myöhemmin, mutta olin kai jo henkisesti päättänyt taas muuttaa. Ajoitukset ei onnistuneet minulla, olisin kyllä voinut jäädä paikkakunnalle eli ei siinä muuttoa aivan pakko olisi ollut tehdä. Tietysti millä tapaa ja kuka kysyy voi myös olla merkitystä.
Ville Laakso
01/04/2017
1.4, vuosittainen aprillipäivä.
Matiakselle
01/04/2017
Kyllä ihan pelimieheltä toisessakin lajissa vaikutat kertomuksesi mukaan ja sinustakin olisi jotain voinut tulla.
Juge
01/04/2017
Lämäri-Lauri, päivän naurut!! :D
Junnu#8
01/04/2017
Hyvä vitsi oli!
Esinahkatakki
01/04/2017
Onko jossain nähtävissä veikkaus- ja k-rauta mitallitilastot?
Pirinho
01/04/2017
Ihan huikea päivä Rauman salibandylle. Venäläiset liikemiehet tuo rahansa ja pystyttää monitoimihallin, ja nyt vielä tämä! Ei ole epäselvää, kuka Suomen säbäkaukaloita jatkossa dominoi...
Matias
02/04/2017
Eräällä urheiluleirillä nuorena pelasin rantalentopalloa ja sen joukkueen yksi jäsenistä halusi kuvan joukkueesta. En aluksi mennyt kuvaan, mutta joku muisti minut ja pyysi minutkin siihen. Tälläinen muistaminen aina parempi kuin unohtaa joku.
Timo
24/04/2017
Huomasin googlen kautta jonkun jutun Miro Lehtisestä, että olisi 11 000 euron mies eli pelaaja, jolla ilmeisesti oli vaikeuksia mahtua Classicin pelaavaan kenttään, joissain täällä kommenttien mukaan. Siinä mielessä tuli mieleen, että joukkueillakin hyvä vastuullisesti rekrytoinnit hoitaa, jotta varmasti parhaat pelaajat saavat pelipaikan. Siitä voi pelaajille myös taloudellisesti mukavat korvaukset tulla ja vaikka eri maihinkin sitä kautta päästä pelaamaan ja uusia tuttuja ym. Jos vaikka Matiaskin olisi ollut potentiaalinen pelaaja niin olisin aika huolissani miten hänelle käynyt?
Timolle
24/04/2017
Paljonkohan Jarkko Nieminen kuittasi kaudesta?
Timo
24/04/2017
Ei mestaruutta ihan ilmaiseksi saa mielestäni. Classic pitkään yritti, mutta Nykky osasi rakentaa sen. Varmaan Miro Lehtinen ja Jarkko Nieminen hyviä ilmapiirin takia, vaikkei pelillisesti panos suuri? Siksi varmaan edelleen maajoukkueessa Mika Kohonen Nykyllä?
Timolle
25/04/2017
Hyvää pohdintaa Matiaksenkin tilanteesta, jos tosiaan potentiaalinen pelaaja olisi jäänyt sivuun? Miten sitten jos muut samantasoiset pelaajat saaneet tulonsa pelaamalla ja Matias siitä ulkopuolelle jäänyt? Syrjäytyykö hän sitten muiden silmissä ja vaikka menettäisi arvostusta sitä kautta heidän silmissään lähtötilanteeseen nähden?
Matias
25/04/2017
Kyllä silloinkun pelailin, kun ei joukkuetta ollut niin kuulin kun jotkut puhuivat minusta, että olisin entinen huippupelaaja liigasta. Siinä mielessä hyvää mietintää aiheesta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.