Liigat

Classic on suosikki niin miesten kuin naistenkin mestariksi – Superfinaali näkyy laajasti Veikkauksen kohteissa

21.04.
2017
0 Kommenttia
0
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus Veikkauksen sivuilta

Salibandyvedonlyönti on kasvattanut tällä kaudella entisestään suosiotaan, ja lauantainen Superfinaali on totta kai laajasti edustettuna Veikkauksen listoilla. Pääkallo.fi jututti asian tiimoilta urheilupelien liiketoimintapäällikköä Juha-Matti Mäkilää.

Mäkilän mukaan kaikkien tarjolla olleiden pääsarjojen suosio on kasvanut tällä kaudella aiempaan verrattuna.

– Kaikkien kotimaisten sarjojen suosio on kasvanut yli 10 prosenttia, ja kaikkiaan kauden vaihdot ovat 16 prosenttia edellä edellistä kautta. Superfinaalien sekä tulevien maaotteluiden luvut ovat vielä tulematta, eli yli 20 prosentin nousu tulee joka tapauksessa. Pitkävedon osuus vaihdosta on reilusti yli 70 %, Mäkilä kertoo.

Lauantainen Superfinaali näkyy todella leveästi kohdetarjottimella, ja kaikkiaan naisten ja miesten finaaleista on kohteita esimerkiksi Pitkävedossa yli 30. Naisten finaalissa pääsee veikkaamaan varsinaisen peliajan maalimäärää neljälle tähtipelaajalle, jotka ovat Classicin Nina Rantala ja Eliisa Alanko sekä SB-Pron Karoliina Kujala ja Daniela Westerlund. Esimerkiksi todennäköisimpänä maalintekijänä kertoimien valossa pidetylle Rantalalle kahta tai useampaa maalia veikkaavalle tarjotaan kerroin 2,25, ja runkosarjassa Classicin verkkoon kahdesti osuneen Westerlundin kerroin kahdelle tai sitä useammalle maalille on 9,50.

Miesten puolelta tarjolla on neljä pelaajaa molemmilta joukkueilta, ja todennäköisimpänä maalintekijänä pidetään jokaisessa EräViikingit-ottelussa tällä kaudella osunutta Classicin Sami Johanssonia. Hänen kertoimensa ilman maalia jäämiselle on 2,50, ja sen jälkeen listalla ovat Miko Kailiala (2,40), Eemeli Salin (2,30), Lassi Vänttinen (1,80), Joonas Pylsy (1,70), Jani Kukkola (1,60), Tuomas Iiskola (1,52) sekä Tero Tiitu (1,35), jonka osuessa vähintään kaksi kertaa kerroin nousee lukemaan 7,60.

– Pitkävedossa pelaajavetoja on monipuolisesti, Monivedosta löytyvät molemmat finaalit, ja tietenkin Tulosveto on myös tärkeä. Lisäksi Live-veto on auki miesten finaalissa, Mäkilä avaa.

Classic on selkeä ennakkosuosikki Veikkauksen papereissa naisten mestariksi kertoimella 1,28, ja SB-Pron kerroin on 5,50. Tasapelillä saa rahat takaisin 6,8-kertaisesti. Niin sanotussa 12-kohteessa, jossa haetaan lopullista voittajaa, kertoimet ovat 1,18 ja 4,20.

Miesten kerroinasettelu on odotetusti tasaväkisempi, mutta Classic on tässäkin asetettu suosikiksi kertoimella 1,95. Tasapelin kerroin on tasan viisi, ja EräViikinkien voittokerroin on 2,55. Lopullisen voiton kertoimet 12-kohteessa ovat Classicille 1,63 ja EräViikingeille 2,20. Mäkilä odottaa miesten pelistä tasaista.

– Matsi on varmasti erittäin tasaväkinen, ja siihen on valikoitunut selkeästi kaksi parasta joukkuetta. Kertoimenlaskijan papereissa Classic on pieni suosikki, kuten kertoimista näkyy, Mäkilä toteaa.

Naisten finaali alkaa Hartwall Arenalla lauantaina klo 13 ja miesten vastaava klo 16.45. Kohteet sulkeutuvat kahta minuuttia ennen pelien alkua.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.