Liigat

Classic ryöpytti Happeeta Jyväskylässä – Johansson iski viisi maalia

02.04.
2017
46 Kommenttia
3
Liigat

Sami Johansson (toinen vas.) oli kovassa vireessä Jyväskylässä. Kuva: Esa Takalo

Jyväskylän Happee ja Tampereen Classic mittasivat toisiaan miesten Salibandyliigan merkeissä Jyväskylässä. Classic oli ottelussa vahvempi maalein 8-2.

Classic aloitti pelin ryminällä ja karkasi johtoon jo pelin toisella minuutilla. Viiden minuutin kohdilla nähtiin erikoinen tilanne, josta Happeen Otto Tikka ja Classicin Lassi Vänttinen lähetettiin viiden minuutin istunnoille.

Classic onnistui tasavoimin Sami Johanssonin toimesta ja tamperelaisryhmä johti peliä 2-0. Happee kavensi erän lopussa Veli-Matti Hynysen maalilla, joten toiseen erään lähdettiin Classicin 2-1-johdosssa.

Toisen erän maalitehtailun aloitti Happeen Juuso Heikkinen, joten pelin tilanne tasoittui. Lassi Vänttinen iski pudotuspelikevään avausmaalinsa ajassa 27.03 ja Johansson maalasi pelin toisen osumansa 23 sekuntia myöhemmin, joten Classic ponkaisi toistamiseen kahden maalin johtoon. Johansson vastasi myös seuraavasta osumasta neljä minuuttia myöhemmin ja täydensi täten hattutemppunsa. Lukemissa 5-2 lähdettiin ottelun kolmanteen erään.

Classic iski kolmannen erän kaksi ensimmäistä osumaa, joten tamperelaisjoukkue karkasi jo viiden maalin johtoon. Happee ei saanut oikein minkäälaista kiriä aikaiseksi ja kolmannen erän kaikista maaleista vastasi vierasjoukkue.

Ottelun ehdoton hahmo oli viidesti maalannut Johansson. Jussi Piha onnistui pistein 0+3 ja Janne Lamminen iski tehot 1+2. Jyvsäkylän Monitoimitalolla oli paikan päällä kaikkiaan 1017 katsojaa.

Classic johtaa välieräsarjaa voitoin 2-0. Kolmas osaottelu pelataan keskiviikkona Tampereella. Superfinaaliin pääsy vaatii neljä voittoa.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Päällikkö
02/04/2017
On muuten Indians huomattavasti kovempi porukka kuin HaPPee?
R28
02/04/2017
Ne tasoerot !! Kotilainen Pe
Oisko Kyyjärveltä apuja tulossa?
Jeppis
02/04/2017
En oikeastaan edes sanoisi Happeen huonoudeksi tätä peliä. Classic oli aivan jäätävän hyvä,. Yksi parhaista peliesityksistä mitä olenmonnarilla nähnyt miltään joukkueelta. Koskaan. Happee tarvitsee enkeliterapiaa ja kristalleja, että voittaa yhdenkin pelin tässä sarjassa jos Classic jatkaa suorittamista tällä tasolla.
FBI
02/04/2017
Classic oli todella hyvä. Happeen pitäisi nyt miksata viisikko jossa kaikki jalalla nopeita jos mielivät haastaa oikeasti.
Ahven
02/04/2017
Komppaan JEPPISttä. Ceen kausikortin omistajana voin kyllä vahvistaa, että harvoin on lähes koko 60min oman pään paketti pysynyt yhtä hyvin kasassa kuin tänään. Toki Happee oli vähän hampaaton kuten Peter katsomossa, mutta tuskin olisi muuttanut asetelmia yhtään mihinkään.

On se Nykky oikeasti vaan kova valmentaja. En usko, että ensi vuosi Classicilta nähdään tuon tason peliä. Pois Salo ja eritoten Nykky.
Sivustakatsoja
02/04/2017
"Jeppis" :tä kompaten oli Classic järkyttävän kova tänään. Ei monnarin pauhu paljoa näkynyt. Omassa päässä tarkkaa ja maalipaikoista aina pallo nuottaan. Nyt tarvitaan hirvikravaatin takaa jo ihmeitä jotta sarja kääntyisi.
Timppa
02/04/2017
Tikalle pakko tulla jälkiseuraamuksia. Nyrkeillä naamaan ja selvis 5min jäähyllä. Huhhuh.....Käsittämätöntä. Poliisi Wahelle se on varmaan taas normi kontakti eikä Salo ollut valmiina ottaan iskua vastaan???
Ja
02/04/2017
Laitetaan Kaukolle perään, melkoinen töppäys/törkeys, suoraa Leikkaista päähän ja sitten ite veti kuolevan joutsenen
Naama
02/04/2017
Todella heikkoa pelaamista Happeelta. Oli jäljessä ekasta minuutista alkaen. Kun tajusi ettei pärjää taidolla, eikä edes jalalla alkoi aivan jatkuva (piilo)sikailu. Ensimmäiseen erään Tikan kyynerpää Saloa päähän, josta onnistuttiin taikomaan 5 minuuttia molemmille joukkeille. Tähän päälle Hynnisen filmaukset ja Happeen kapteenin pallottoman pelaajan ajelut. Ei kyllä enää ihmetytä että nuorella pörssipäivällä saattaa vintti pimetä. Surkeaa ja häpeäksi lajille #hirvirytkettä
Hiski
02/04/2017
Lähdin tähän ottelusarjaan toiveikkaana, että Happee voisi haastaa Classicin tasaiseen sarjaan ja että ehkä seiskapelistä haettaisiin jopa finaalipaikka Jyväskylään. No se näyttää juuri nyt melko kaukaiselta, ja olen siitä hyvin iloinen. Niin ällöttävää ja vastustajaa kunnioittamatonta peliä jatkuvasti, että vaikeaksi menee kannattaminen. Harmittaa erityisesti Pulkkisen puolesta. Ansaitsisi hienommat läksiäiset. Toivottavasti Classic ymmärtää lähettää tästäkin pelistä nauhat tutkittavaksi ja että ainakin Tikka saa huilata tämän sarjan loppuun.
Katsoja
02/04/2017
Classic pelasi kansainvälisen tason huippupeliä ja Happee kansallisen tason peliä. Silloin ero on tuollainen. Happeelle pronssi näyttäisi olevan se oikea tavoiteltava mitali, Classic marssii tuollaisilla esityksillä mestaruuteen. Kyllä Happeen pakit olivat todella kuutamolla, ja hyökkääjienkin vähät paikat vedettiin ohi tai seinille. Hirveän näköistä kun kääntöjä ja vastiksia tuli niin liukuhihnalla, ettei oikein katse mukana pysynyt. Ja merkki ja miehet hukkuivat tuon tuosta. Avaukset olivat hitaita ja hyökkäykset pyörivät tuskastuttavasti kulmissa ja päädyssä. Pitää nyt nöyrtyä ja tunnustaa että kaverilla on ylivertainen materiaali ja harjoiteltu pelisysteemi. Ainoa tapa pelata ja roikkua mukana on jättää kaikenmoinen pihasählyvipellys pallon kanssa, vetää raakasti palloa maalille ja hakata karat sisään sektorilta. Tuo tehoton pörrääminen kulmissa on tuhonnut tällä kaudella aiemmin maaleja tuottaneen hyökkäyspelin, joka ennen oli joukkueen tavaramerkki. Ja otetaan aikalisä kolmannessa tilanteessa 2-7 noin hyvin puolustavaa porukkaa vastaan! Eikö näillä todellakaan ole mitään käsitystä pelin momentumeista? Kun tilanne tuli tasoituksen jälkeen nopeasti 2-4 ja 2-5, niin totta Mooses se aikalisä ja pelityylin suoraviivaistaminen, tavoitteena vain toimittaa palloa maalille ja hakata sisään, kuuluisi siihen paikkaan. Kahteen kenttään ja täydelliset turistit pois kehistä. Karu totuus Happeessa on se, että vaikea on löytää kahta mitat täytävää kenttää tämän tason peleihin. Ja vielä vaikeampi valmennuksellista osaamista.
Antti Kaikkonen
02/04/2017
Onko pääkallolla tai muilla tietoa miksei Clässic julkaise maalikoosteita?
Matias
02/04/2017
Happeen kannattajana täytyy todeta,että Classicilta loistavaa peliä! Harvoin Monnarilla on nähty näin hyvää vierasjoukkuetta!
Valoja tauluun.
02/04/2017
Pitäiskö ottaa ne classic-lasit päästä ennenkuin alkaa happeeta filmaamisesta ja sikailusta syyttämään. Kyllä sanoisin että Classic ei jää yhtään tässä jälkeen. Mailalla veskaa näpeille, Tikka kurittaa ylikovaa, johon Vänttinen keksii herrasmiesmäisen ratkaisun tulla kuristamaan Tikkaa...ja sitten vielä mietitään mistä se jäähy tuli... Jatkuvasti susikäsi käytössä ja pikkusikaa osataan kyllä Classicissakin pelata. Ja munille kun tulee niin veikkaan, että pelaaja kuin pelaaja hyytyy siihen pisteeseen mikäli tätä Hynystä (Huom! Melkein meni aiemmalla kohilleen :D) filmaamisesta syyttää. Classicin pelaajissa on useita, jotka tuntevat kuolevan joutsenen "jalon" taidon, joten esille nostetun feikkaamisen propsit kyllä Classicin suuntaan. Classic oli tänään pelillisesti todella paljon parempi, siitä ei epäilystäkään, mutta heidän tapansa toimia muuten ei herätä kyllä kunnioitusta kyseistä joukkuetta tai seuraa kohtaan. Lopulta kuitenkin olen sitä mieltä, että niin kauan kuin ei itse ole tilanteessa kumpanakaan osapuolena ei varmasti voi sanoa filmaako joku tai tekeekö jotain tahallaan, joten näiden suhteen katsomosta kannattaisi kyllä enemmän panostaa omiensa kannattamiseen, kuin vastustajan ärsyttävien piirteiden analysointiin. Siinä omiensa kannustamisessa ainakin happee vie sata-nolla jos jotain lohtua pitää hakea :) Ei auta, kuin uskoa omiinsa ja toivoa, että happee löytää omat vahvuutensa ja haastaa Classicin tosissaan.
fjfj
02/04/2017
Taitaa olla kommentoijilla "vähän" sinipinkit silmälasit päässä. Vänttisen kuristusote olisi hyvä laittaa samalla tutkittavaksi. Voisi hänenkin vitonen kasvaa. Ja mitä tuohon piilosikailuun tulee niin kyllä sen osasi pinkitkin todella hyvin. Pelitilanteiden ulkopuolella tuli jos jonkinlaista. Mutta joo peli oli vauhdikas ja tänään sen voitti Classic. Superfinaaliin tarvitaan neljä voittoa, joten kaksi voittoa ei riitä.
Junnu#8
02/04/2017
Pylsy yksi pahimmista. En tykkää pelaajana.
Palokan Orsi
02/04/2017
Kyllähän tuosta Classicin porukasta on pakko nostaa esiin Toriseva. Jäätävän kova suoritus. Jäi alle tai ehtinyt alta pois muutamassa vedossa, mutta olihan Happeella siinä 2-2-tilanteessa saumat päästä mukaan. Kerrassaan mainiota torjuntatyöskentelyä läpi ottelun. Ja otti Mirokin muutaman maukkaan, mutta saihan Vänttinenkin ainakin kolme kertaa kokeilla eikä ketään kenttäpelaajaa vaan kiinnostanut puolustaminen.

Samaa katsoin, että Tikan vitonen olisi voinut olla kovemmankin paikka. Suojeli tosin veskariaan ja Vänttinen tuli sitten ihan ulkopuolelta. Mutta jäipä siellä muutama sitten viheltämättä. Kaukon tilanne näytti kyllä puhtaasti huonolta säkältä, mitä tapahtuu. Ei siinä kyllä filmistä ollut tietoakaan, sen verran oli pihalla olevan oloinen Kaukokin sen tällin jälkeen. Mutta yllättävän pikaisesti herrat Salo ja Pylsy palasivat tälliensä jälkeen kehiin.

Ja Kotilaisen kentälle päässeet eivät kauheasti vakuuttaneet.
Valot taulussa
02/04/2017
Kauko näytti kapteenina mallia omalle joukkueelle, monnarin yleisölle ja junnuille mistä Jyväskyläinen salibandy on tehty. Taklasi pallotonta Leikkasta päähän pimeästä kulmasta ja kehtasi vielä itse jäädä filmaamaan kentän pintaan, siinäpä vasta varsinainen herrasmiespelaaja. Toivottavasti tulee kakkua ja huilaa loppukauden, Kauko saa Hullu Hoikkasenkin näyttämään kuoropojalta.
Oksettavaa peliä muutenkin Happeelta kun huomasivat etteivät pelaamalla voita niin päättivät ajella kaikkea mikä liikkuu.
Naama
02/04/2017
@Valojatauluun kommenttiin vastatakseni. Kukaan ei loukkaannu susikädestä, kukaan ei menetä kautta mailaan lyönnistä. Kyynerpää naamaan ja pallottoman taklaaminen ovat hieman eri tasolla tässä meidän pikkusika vertailussa. Ja kyllä Vänttinen rauhoitti Tikan, mutta oliko Tikalla mitään mahdollisuutta loukkaantua tilanteessa. Kolmannen erän filmin perusteella kyllä, ilmeisesti matalan kipukynnyksen mies? Ja kyllä mies kuis mies hyyty, jos munille kolahtaa, mutta jos itse sitoo mailan jalkojen väliin on turha ihmetellä, että joku koittaa sen sieltä pois kiskoa.
Naama kiinni!
02/04/2017
Käy hyvä ihminen optikolla, sokea Reettakin näki että Kaukon ja kaverin päät kolahtivat pelitilanteessa aivan vahingossa yhteen. Ja tiedätkö, jos pää ei ole aivan umpiluuta, niin se sattuu! Ja mistä sinä tiedät mennä väittämään, että ei sattunut kun maila kasseille kolahtaa. Filmausta! Seisoppa asennossa ja anna jonkun huitaista muovikovalla haaroväliin. Tule sitten trollaattori tänne kertomaan miltä tuntui. Kaiken maailman besserwisserit aina herää näiden pelien jälkeen kertomaan sen ainoan oikean tiedon pelitilanteisra, jonka vain ja ainoastaan he tietävät.
Timotei
02/04/2017
Happeen puolustuspeli ei ole parantunut sitten yhtään TPS-sarjasta ja Classicia vastaan se ei vaan riitä mihinkään. Seuraavaan peliin soisi kokeiltavan jotain inhorealistista sumppua, kun tällä hetkellä Clasu tekee aika helposti Happeen puolustuksesta reikäjuusoa.
RINGBOM
02/04/2017
Sattuiko kukaan näkemään tarkemmin Salon huitomista Kotilaisen käteen kulmatilanteen jälkeen 1 erässä ? Nopeesti katsottuna paikan päältä näytti todella rajulta moukarilta, onneks ei sattunu mitään.
Kooste
02/04/2017
Maalikooste tullut, Hynynen sitoo mailan jaloillaan. Nyt kolahti, omaan m.... nilkkaan?.
Kaukon töötti Leikkaseen jokseenkin selvä. Ottaa vauhin pois hieman kysenalaisesti.
Anomuumi
02/04/2017
Kaukon töötti ois ollut kiekossa ihan nätti keskialueen pommi, Petrin harmiksi säännöt ei vaan tässä lajissa salli moista. Ei mitään epäselvyyttä, mitä mies tilanteessa hakee, vaikka selostaja spekuloikin jotain pelitilannetörmäystä.

Luulisi menevän kurinpitäjälle ja tulevan huilia, oli meinaan törkeämpi teko kun esim. Kailialan tapaus. Ellei tää nyt sitten ollu vaan hei sitä #rytkettä
Vwo
02/04/2017
Jokainen Happeen TPS-sarjan pelejä nähnyt ja lajista edes auttavasti ymmärtävä sanoi jo ennen tän sarjan alkua, etteivät hirvet voita peliäkään. Ei tuolla tavalla pelaten ole mitään jakoa Classicia vastaan. Ei olisi ollut myöskään Speveä tai Erviä. TPS muni jatkopaikan avauspelissä ja sen jälkeen iski henkinen takalukko.

Classic pelaa puolella potentiaalilla, mutta menee jatkoon helposti 4-0. Happeen ja Happeen farmi SPV sitten pronssipeliin.
Innokas seuraaja
02/04/2017
Ilman minkään värisiä laseja ihmetyttää tuo happeen toiminta. Selkeesti ylikovaa pelannu kaks peliä ilman minkäänlaista vastustajan kunnioittamista. Parhaimmillaan Happee on kuitenkin ollut todella viihdyttävä ja tehokas. Nyt näyttää siltä että keskittyminen on mennyt ihan muuhun kuin pelaamiseen. Kannattaisi organisaatiossa laittaa arvot kuntoon, tuollaista pelaamista junnut seuraa silmä kovana ja ottaa oppia nii ei oo kenellekään eduksi, kaikista vähiten lajille. Mun silmään Kauko haki selvästi kontaktin ja käsittääkseni tällaisen kontaktin hakeminen on sääntöjen vastainen.
Jeppe
02/04/2017
Hauskaa, kun kaikki olevinaan "asiantuntijat" tulevat tänne pelin jälkeen kommentoimaan jotain todella viisasta. En ole peliä nähnyt ja tilanteista en tiedä mitään, joten en ota niihin kantaa. Mutta muistakaa arvon lajitoverit, posin kautta!
Innokkaalle seuraajalle
03/04/2017
Classic yksinkertaisesti vaan pelaan niin hyvin et Happeella ei ole mitään jakoo PISTE
Sitten se keskittyminen menee ihan muuhun kun pelaamiseen, ikävää.
Anomuumi
03/04/2017
Pyynnöstä, posin kautta: Leikkanen ei (toivottavasti) loukkaantunut tilanteessa
Tampere
03/04/2017
Ringbom
Otti kyllä pahasti ainakin minun silmään. Pelissä ei ainakaan minun mielestäni tapahtunut mitään muita ylilyöntejä. Tikka ja Vänttinen olisi ansainnut 2 minuutin jäähyn, mutta Salo yritti aivan tahallaan huitaista vastustajaa. Tästä olisi minun mielestäni pitänyt tulla vähintään 5 minuutin jäähy. Käsittämätöntä että meni tuomareilta ohi.
Suomen kuvottavin perhe
03/04/2017
Kannattaisko Leikkasenkin keskittyä ennemmin vaikka koruompeluun, kun ei pientä kovuutta kestä? Vaihtoehtoisesti optikon vastaanotolta rillit päähän, niin ei tarvitse ryntäillä kentällä sokkona minne sattuu.

Ihme vinkumista vämilyn pojilta, vaikka itse pelaavat sikaa ihan yhtä lailla kuin Jyväskylän heinähatut.

Onneksi mestaruus menee tänä vuonna pääkaupunkiseudulle.
Bambou
03/04/2017
Negat ensin alta pois. Tikka olisi saanut lähteä kyynerpäästään heti suihkuun ja Vänttiselle ehkä vitonen, ehkä kakkonen. Kaukon taklaus Leikkaseen olis jäähyn paikka jääkiekossakin. Leikkanen syöttää pallon pois ja sen jälkeen Kauko taklaa pallotonta pelaajaa vastapalloon. Punalappu siitä tässä pelissä pitäisi tulla. Päät kyllä kolahtavat yhteen eikä Kauko filmaa, koska varmastikin sattui. Näytti tietävän itsekin tehneensä väärin kun näytti pyytelevän Leikkaselta anteeksi. Hynysen tilanne oli melko mielenkiintoinen hän kun sitoi jalkojensa välissä Lammisen mailaa jonkun aikaa ja Lamminen sen sitten väkisin nykäisi pois. Mielestäni siitä olisi voinut laittaa molemmat istumaan. Salon mailalla huitaisussa Happeen pelaaja piti kulmassa Salon mailasta kiinni ja kun se heilahti irtoamisen jälkeen osuen toista Happeen pelaajaa. Kaksi minuuttia olisi ollut Salolle ehkä paikallaan, mutta mailasta kiinnipitämisestä olisi varmaan voinut heilahtaa sama tuomio tai ainakin vapari Classicille.

Posin vuoro. Classic oli todella hyvä. Pihan ja Salon kentät molemmat dominoivat tapahtumia, mutta Pihan kentässä pallo saatiin maaliin paremmalla prosentilla. Tai siis Johansson laittoi palloa maaliin hyvällä prosentilla. Vänttinen kun alkaa osumaan vanhalla tavalla on Classicin kaksi ensimmäistä kentällistä aika pelottavan kovia. Happeen puolelta ei oikein erottunut kukaan erikoisemmin. Paitsi Tuomala, joka pelasti joukkueensa monta kertaa. Vaikeaa on kun häviävät tällä hetkellä yksilö- ja taktiikkapuolella. Seuraavaan peliin saavat Peterin mukaan ja toivottavasti saavat hänet ja koko joukkueen keskittymään pelaamiseen, koska vain sillä tavalla he voivat haastaa Classicin.
#20100
03/04/2017
Olkoon syy, missä tahansa niin tietyissä tilanteissa sekä ensimmäisessä että toisessa pelissä näkyi vahvasti Happeen pelaajien otteesta turhautuminen. Turhautuminen taas sitten johti erittäin huonoihin ratkaisuihin. Ikävimpinä esimerkkeinä nämä selvästi liian kovat ja jopa turhat kontaktit. Toivon vain, että niihin puututaan ajoissa ja kunnolla, ennen kuin jotain todella sattuu.

Case Tikka & Vänttinen: Mielestäni sekä Tikka että Vänttinen voisivat huilata ainakin seuraavan pelin, ellei jopa useamman. Tikalta käsittämätön ratkaisu, jonka jälkeen Vänttiseltä myös melkoinen aivopieru.
Case Hynynen, Lamminen & maila: Koosteelta nähdyn perusteella sanoisin tilanteen olleen Hynysen oman, ei niin fiksun, ratkaisun seuraus. Näin kovassa ja korkean intensiteetin pelissä, miksei myös hieman rauhallisemmassakin pelissä, jos koitat sulkea vastustajan mailan jalkojesi väliin, voit olla aika varma, että vastustaja ei kauniisti kysy päästämään mailaa vapaaksi. Sen sijaan vastustaja tulee mailaa riuhtaisemaan saadakseen mailansa vapaaksi ja tällöin ovat herkät alueet vaarassa. Hynynen itse asetti killuttimensa vaaraan ja tällä kertaa kolahti ja teki mitä todennäköisimmin melkoisen kipeää.
Case Kauko & Leikkanen: Kauko selvästi hakee kontaktia ja mielestäni aivan turhaa sellaista. Tilanteessa on myös molempien osalta huonoa tuuria, kun päät näyttävät kolahtavan yhteen. Täysin turha kontakti, jossa olisi voinut käydä paljon huonomminkin. En silti näkisi jälkiseuraamuksille tarvetta, olkoon päänsärky ja mahdollinen kuhmu tarpeeksi tilanteesta.

All in all, mielenkiinnolla odotan, tuleeko kyseisen ottelun tapahtumista kenellekään jälkiseuraamuksia.
Don't be an ass, be Asser
03/04/2017
Classic oli kyllä jäätävän hyvä. Happee voi vielä pärjätä paremmalla viimeistelyllä ja jos esim. Lammisen kasetti ei kestä, mistä nähtiin jo viitteitä.
Loikkis
03/04/2017
Nykky on velho! Materiaalierot on vaan niin isot, kiva kattoo kun passon rahoille löytyy nyt vastinetta eikä silmäpussit pahene enää. Niemis Jakkekin mahtuis happeen 1-2 kenttään .rytkettä!
ET soittaa kotiin
03/04/2017
Tikka PR3 - kyynärpää päähän - Raakarikkomus.
Vänttinen PR2- Niskalenkki - Osallistuu kahakkaan

Kauko - 2 minuuttia -Siirtyy Leikkasen tiellle.- estäminen.
NAISKATSOJA
03/04/2017
No joo, oikeastaan sen eilen tajus selkeästi että ero noiden kahden joukkueen välillä on siinä että toiset pelaa ammatikseen ja se näkyy niin valmennuksessa kun pelaajissakin. Happeella ei varmasti ole materiaalista kiinni vaan olosuhteista ja sen takia se on nyt just sillä tasolla sarjassa missä sen paikka on. Vähän pystytään nyt pyristelemään vielä mukana mutta eipä muuta ja oikeastaan on kohtuutonta edes vaatia muuta näillä resursseilla. Ja yhdestä Kotilaisesta tuo homma ei ole kiinni vaikka sinänsä tärkeä pelaaja onkin.
Palokan Orsi
03/04/2017
Korjataan nyt sen verran omia sanomisia, että ei Kauko kyllä tuossa tosiaankaan välttele kontaktia. Pelissä näytti omiin silmiin enempi törmäykseltä, koosteella taas tyrmäykseltä.

Sen verran pitää kyllä sanoa, että ei tuo peli nyt ihan noin yhtä maalia ollut kuin videolta tai näistä kommenteista olisi pääteltävissä. Happeella (lue Hynynen) pari tolppaa/ylärimaa, Torisevalta muutama game saver, mitkä tosin kuuluu malivahdin toimenkuvaan. Niistä paikoista pallo reppuun, niin jossitellen tarkasteltuna olisi ollut ihan toinen peli. Kolmas erä sitten pelattiin pois ja siinä Classic oli jäätävä paikoissaan.
Pommi
03/04/2017
Kaukolta tuhti avojään pommi. Salibandyn eroittaa jääkiekosta sen lisäksi että ei ole jäätä, säännöt jotka kieltää kyseisen taklauksen.
Loogiset syyt säännöille koska salibandyn pelaajilla ei ole kypärää päässä eikä muitakaan varusteita jotka suojelevat palaajia.
Päähän kohdistuneet iskut olisi poistettava salibandystä välittömästi, tuomarit ja pelaajat ovat tästä vastuussa.
Jaajoo
03/04/2017
Onneks on edes välierissä useamman pelin sarja, niin tulee vähän vääntöö ja spekulaatiota. Finaalissa pelaajat tuskin kerkee edes toisiaan hipasta kun peli on jo ohi.
Passon massit
03/04/2017
Kyllähän se vaan raha tässäkin korvausten suhteen lilliputtilajissa jotain merkitsee. Jos verrataan Happeeta vaikkapa Classiciin, SPVeen, tai Erviin, niin kyllähän seura painaa taloudellisesti eri sarjassa, ihan talkooperiaatteella. Talous on ollut kuralla useaan otteeseen, ja konkurssiuhka päällä. Pelaajat tuskin saavat merkittäviä korvauksia, mitä nyt sentään varusteet annetaan ja matkat maksetaan. Siihen nähden seurauskollisuus on ollut yllättävänkin suurta, vaikka nopeallakin ynnäyksellä useita Happee-taustaisia pelaajia pelaakin huipputasolla Suomessa ja ulkomailla. Ja valmennus toiminee myös otona, minimaalisin korvauksin. Classicilla on Passon tennisyhteydet, Ervilä Kimallus-Curren taustat ja Spevellä latomeren uskovaissponssit. Näillä seuroilla lienee massia, jos ei nyt miljoonia, niin kuitenkin sen verran, että pelaajille voidaan jotain korvatakin, ja tarvittaessa hankkia täsmäsuunnattuja vahvistuksia. Puhumattakaan meritoituneesta, (merotoituneista) kansainvälisen tason valmennuksesta. Eikä siinä mitään, jos ovat hoitaneet taustansa hyvin, niin propsit siitä. Mutta kannattaa kuitenkin ketutuksen hetkilläkin laittaa asiat oikeisiin mittasuhteisiin, ja olla ylpeitä siitä, mitä Jyväskylässä on näistäkin lähtökohdista saatu aikaan viime vuosina.
NAISKATSOJA
03/04/2017
Näin juuri, pitää nyt vaan palata maan pinnalle ja olla iloinen että saadaan vielä nauttia näinkin hyvästä salibandystä Jyskälässä, nää pelithän olis voinu loppua jo paljon aiemmin :)Hyvä Happee!
JANIINPÄ
03/04/2017
"Valoja tauluun" kertoo Happeemaisen kuvan. Hän suoraan myöntää, että Happee sikailee ja filmailee. "Kyllä CalssicKIN osaa sikailun jnejne." Eli tuossa myönnetään , että me palataan sikaa, mutta vastustaja kans osaisi.
Näin hienosti kannatetaan poruukkaa joka ei mukana pysy. Urheilullisuudesa ei Happee paljon koskaan ole välittänytkään kun sitä viedään kuin litran mittaa. Silloin alkaa se käämien palo. Katsokaa Veikkausteeveetä alkääkä ihmetelkö.

ps. Osaa Happee pelatakin, jos. Siis jos, haluaa pelata. Eikä harastaa muuta.
Loikkis
03/04/2017
Passon massit, tiivisti hirviyhteisön hienosti ja ylpeitä pitää kyllä olla tästä monessa asiassa myös edelläkävijä jengistä.
Loikkis
03/04/2017
Ottelutapahtuma maan paras ja yleisö viihtyy
Banzai
03/04/2017
Mielenkiintoista nähdä millaista kommenttia saadaan keskiviikon pelin jälkeen kun Happee
tekee ryhtiliikkeen ja hakee voiton Tampereelta!!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.