Divarit

Divarin karsintojen ensimmäinen kierros takana – nämä joukkueet taistelevat sarjanoususta

04.04.
2017
21 Kommenttia
2
Divarit

O2-Jyväskylä punnersi Divarin karsintojen viimeiselle kierrokselle. Kuva: Kuvakaappaus.

Miesten Divarin karsinnoissa ratkottiin tänään jatkoon menijät. Jo aiemmin jatkopaikkansa oli varmistanut PHSB. Tämän illan jälkeen pelejään jatkavat myös Tiikerit, Apassit ja O2-Jyväskylä.

PHSB siis varmisti jo viimeiselle karsintakierrokselle pääsynsä aiemmin voittamalla PSS:n jopa hieman yllättäen suoraan kahdessa ottelussa selvin lukemin.

Muiden sarjojen kolmannet ja ratkaisevat ottelut pelattiin tänään. PHSB:n vastustajaksi viimeiselle kierrokselle nousi Tikkurilan Tiikerit, joka voitti tänään Merikoski SBT:n lukemin 6-5. Tiikereiden tehomies oli pisteet 2+1 iskenyt Lauri Lehtonen. Tikkurilassa nähtiin myös tunteiden kuumenemista, sillä Merikosken Mauno Vuorma otti 20 minuutin rangaistuksen mallia PR3 epäurheilijamaisesta käytöksestä pelin päätyttyä.

Apassit puolestaan kaatoi ratkaisevassa kamppailussaan Ruoskan 8-5 ja kohtaa viimeisellä karsintakierroksella Kokkolan Nibacoksen numeroin 5-3 kaataneen O2-Jyväskylän. Apassien ykköspyssy oli maalin tehnyt ja kolme syöttänyt Juha Airaksinen. Mika Miettinen säesti tehoin 2+1. O2-Jyväskylän voiton ratkoi vieraskentällä hattutempun viimeistellyt joukkueen kapteeni Joni Lempinen.

Voittajat ottelupareista O2-Jyväskylä-Apassit ja PHSB-Tiikerit nousevat Divariin kaudeksi 2017-18.

Miesten Divarin karsinnat:
18:30 Apassit-Ruoska 8-5 Ottelutilastot Apassit jatkoon voitoin 2-1
18:30 Tiikerit-Merikoski SBT 6-5 Ottelutilastot Tiikerit jatkoon voitoin 2-1
18:30 Nibacos-O2-JKL 3-5 Ottelutilastot O2-JKL jatkoon voitoin 2-1

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Tero
04/04/2017
Kokkolassa yli 700 katsojaa seurasi todellista jännitysnäytelmää.O2:lle kiitos hienosta sarjasta ja onnea Apasseja vastaan!
Harri Pirinen
04/04/2017
Huikea yleisö(määrä) kyllä Kokkolassa. Kuten filosofi Lempinen lausui, sääli kun molemmat eivät voineet jatkaa ja jopa nousta. Tuollaisia jengejä ja yleisöjä tarvittaisiin ylemmilläkin tasoilla. Kiitos ja tsemiä Nibacos.
POHJANMAA
04/04/2017
Kuten jo totesin aikaisemmin: Nibacos ja Merikoski eivät nouse koskaan. Valitettavasti.
VÄRIÄ DIVARIIN
04/04/2017
Toivotaan, että PHSB nousee niin ensi kaudella nähdään Divarissa mielenkiintoinen Lahden Pelicans.
Tume
04/04/2017
Tiikerit-Merikoski pelissä tuomarit veti erittäin räikeästi kotiinpäin. Hienoa lajin kannalta :(
Minäpahoitinmieleni
04/04/2017
Eii ruoskaa :(
Tumelle
04/04/2017
Hohhoijaa.
TumeHommaaMuija
04/04/2017
Taitaa tume olla yks katkera bussimatkalainen, jätetään polvitaklaukset ja selkäänajamiset pois ens vuonna niin on tosta voi tullakkin jotain, harvoin voitetaan jäähypenkiltä tai valittamalla otteluita. Ei muuta kun unta palloon niin matkakin menee nopeammin. Hyvää kesälomaa! Paistaa se aurinko oulussakin
Perttu
04/04/2017
Täh? Nousihan se Merikoski jo kerran. Vierailu oli vaan kohtuu lyhyt. Nyt nuori joukkue jota rakennettu uudelleen. Kokkolassa tehty Kinnusen tulon myötä mahtavaa työtä ja joukkue kehittynyt paljon. Aika paljon oli kritiikkiä Kinnusta kohtaan kun tuli pari kautta sitten Nibacoksen peräsimeen kun ei ollutkaan enää vanhoille jäärille varmaa pelipaikkaa tarjolla. Ajan kysymys vain milloin nibacos nousee. Nuori joukkue jolla hyvä valmennus. Mahtava tunnelma Kokkolassa kun pelejä käynyt katsoon.
Jukka
04/04/2017
Kinnunen tehnyt tosiaan uskomattoman hyvää työtä Kokkolassa..Hänen tulonsa jälkeen seura on mennyt valovuosia eteenpäin tekemisessä.
Toivottavasti Jukka ja mahd moni pelaajista jatkaa,koska työ on vielä kesken..
Kuningaspalaamassa
05/04/2017
Apassit ei ole vielä käyttänyt viimeistä yllätystä vaan se tulee vasta viimeisessä sarjassa nimittäin numero 88 kaikkien rakastama pali"Markus"rantonen palaa sairastuvalta takaisin laatikkoon. Nilsiässä kuulema kutsutaan salibandyn Patrik kaneksi!
Harri 72
05/04/2017
Niin kuin sanoin katsokaapa historiaa .... Apassien tehomiesten takana lämpiää vanhat sotaratsut Kuronen -Turunen ja isännän elkein idän paras puolustaja Väänänen ... Mitä minä sanoin
Ja näin.
05/04/2017
Kuten aiemmin kirjoitin, kaksi karsintojen parasta joukkuetta heti vastakkain ja O2 jatkoi tällä kertaa. Hoitanee itsensä helposti nousuun asti ja mikäli Nibacos saa pidettyä pakkansa suunnilleen kasassa, on ensi vuonna heidän vuoro. 2-divari näillä molemmille joukkueille aivan väärä sarja. Divari olisi oikea ja siellä ei kumpikaan mikään heittopussi olisi.
Kummitus
05/04/2017
Miksi tekstissä PHSBtä aliarvioidaan. Sarjan kova kuntoisin joukkue. Selkä sauna lauantaina Tiikereillä edessä, varmaan tämänkin hieman yllättäen
Tumehommaamuija ???
05/04/2017
Et ilmeisesti ollu katsomassa oikeata peliä? Merikosken kavereilta hylättiin vielä viimeinen maali ajassa 58??? Näitkö sitä?
Tumelle
05/04/2017
Ja hylättiin syystä, kulmavapari on tarkoituksella kulmavapari. Ja lisättäköön siihen, että 2metriä irti kulmasta ei taida olla kulmavapari.
Olinkatsomossa
05/04/2017
Lisäks oli peli oli vihelletty poikki, tuomari piti puhuttelua yhdelle pelaajista ja kukaan ei pelannut paitsi 2 merikosken pelaajaa. En tiedä minkälaisten lasien läpi tota pitäis kattoa, että maalin vois hyväksyä. Vai pelataanko Pohjois-Suomessa eri säännöillä ?
Katsomotietäjille
05/04/2017
Paitsi että kyseessä ei ollut kulmavapari, vaan tuomari näytti paikan noin 2 metriä irti kulmasta hylätyn maalin jälkeen. Peliä ei oltu vihelletty sen kummemmin poikki kuin rikkeen merkiksi. Maalia pystyy vertaamaan Tiikereiden kolmanteen maaliin.
@te Paloste
05/04/2017
SPV:n päätösristeilyllä löytyy Meri-Koski
Puolueeton katsoja
05/04/2017
Itsekin paikanpäällä puolueettomana katsojana olleena täytyy sanoa, että Tiikerit sai ison lahjatiketin jatkoon. Ottelussa nähtiin käsittämättömiä tuomariratkaisuja, joissa kotijoukkue toimi hyötyjänä lähes jokaisessa. Se vaan tuntuu monille olevan uskomattoman vaikeaa myöntää jos oma joukkue on hyötyjänä tällaisessa, ja sitten on samat kaverit itkemässä tuomareista tilanteen ollessa toinen.
toinen puolueeton katsoja
05/04/2017
Niin nämä samat tuomarit, taikka lähinnä tuo toinen on ylimielisellä olemuksellaan ja luokattomilla vihellyksillään ratkonut aika monta 2-divaripeliä e-suomessa. Käsittämätöntä että hän saa viheltää divarin nousukarsintoja kun taso ei riitä edes 2-divariin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.