Liigat

Ennakkosuosikit jatkoivat voittoputkiaan – SB-Pro ja Classic Superfinaaliin

12.04.
2017
8 Kommenttia
5
Liigat

SB-Pro nähdään naisten Superfinaalissa. Kuva: Jari Turunen

Naisten Salibandyliigan kolmannet välieräpelit väännettiin keskiviikkona. SB-Pro kaatoi omassa ottelussa SSRA:n maalein 7-3 ja Classic PSS:n kotikentällään luvuin 6-1, joten molemmat joukkueet selvittivät tiensä finaaliin otteluvoitoin 3-0.

SB-Pro ja SSRA kohtasivat Vantaan Campossa. Ensimmäisen erä oli tasainen ja tauolle mentiin lukemissa 1-1. Toisessa erässä Pro pelasi vahvasti varsinkin toisella kympillä ja kolmanteen erään lähdettiin kotijoukkueen 4-3-johdossa. Pro vastasi kolmannen erän kaikista kolmesta maalista ja pääsi juhlimaan paikkaa Superfinaalissa.

Pron tehopelaajia olivat Jaana Lirkki (1+2) ja Mirja Hietamäki (0+3). Mirva Laitinen ja Daniela Westerlund maalasivat molemmat kahdesti.

Classic ja PSS mittasivat toisiaan Tampereella. Kotijoukkue johti kahden erän jälkeen 4-1 ja porvoolaisista ei ollut lopulta vastaamaan kovavireisen Classicin otteisiin. Classic vastasikin viimeisen erän molemmista maaleista.

Nina Rantala iski pisteet 1+3 ottelussa. Minna Kallio (2+0) ja Alisa Pöllänen (1+1) olivat muita onnistujia pisteiden valossa.

Classic on voittanut tällä kaudella kaikki 28 pelaamaansa ottelua. Sekä SB-Pro että Classic selvittivät tiensä finaaliin voittamalla puolivälierät ja välierät suoraan kolmessa ottelussa. Superfinaali pelataan 22.4. Hartwall Arenassa. Pronssiottelussa kohtaavat PSS ja Rankat Ankat.

Naisten Salibandyliigan välierät:
Classic-PSS 6-1 Ottelutilastot Classic Superfinaaliin voitoin 3-0. Esa Takalon ottelukuvat
SB-Pro-SSRA 7-3 Ottelutilastot SB-Pro Superfinaaliin voitoin 3-0.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
BGBJ
12/04/2017
ONNEA finalisteille!!!
PSS etsii valmentajaa
13/04/2017
Taisi PSS:n valmennus jättää eroanomuksensa tässä sarjassa. Siellä on Ella Holmergia ja runkosarjan hyvin pelannutta Riikka Pohjolaa sekä Viivi Laitista pienellä vastuulla tai villassa, samalla Uljua jota ei enää ilmeisesti urheilu paljoa kiinnosta huitelee ykköskentän laidassa ja puolustuksessa Oksman on jostain syystä ansainnut varman pelipaikan täysin peliesityksistä riippumatta.

Ei sillä että Classicia PSS tai kukaan muukaan pysäyttäisi, mutta voihan sitä valmentaja edes yrittää saada joukkueestaan parhaan suorituksen irti kauden huipennuksessa.
porgå
13/04/2017
Pakko kait se on myöntää että pss on kevään kriisijoukkue. Peliesitykset muilla parantuneet kevään aikana niin meillä ollaan jopa menty taaksepäin. Sunnuntain peli hallilla oli surullista katseltavaa. Pitkäaikasen pss kannattajan suusta kuultu lause "en olisi ikinä uskonut että tulee Eteläpäätä ikävä" kertoo paljon nykytilasta. toivottavasti homma muuttuu ja seurajohto tekee tarvittavat muutokset.
Sipo
13/04/2017
Mitenkäs se kriisissä? Oliko parempaa tietoa olisikohan pelaajilla ollut vaikka loukkaantumisia tai muuta alla? Ihan vain mielenkiinnosta kun tunnut tietävän paremmin. Itseänikin kiinnostaisi kovasti. Katsomon sedät ja muiden seurojen värikynät nyt vain kiltisti takaisin lueskelemaan niitä valmennusoppaita kotiin tärisevin käsin. Huvittava sana muuten tuo "pitkäaikainen kannattaja' Ei se kauheen pitkäaikainen ole voinut olla kun seurakin on kovin nuori.

Muutenkin hommat aika hyvällä mallilla Porvoossa. Naiset 4 sakissa, A-tytöt finaaleissa, B-C-tytöt SM-sarjajojen puolivälierissä. Vahvaa ja laadukasta suorittamista siis Porvoossa jälleen kerran. Tytöt vielä mukaan Salibandyliiton Maajoukkuetie -yhteistyöseuraksi. Siihenkin käsittääkseni oli valinnalle jotain kriteerejä. Ei muuta kuin tervetuloa uudet pelaajat ja valmentajat mukaan toimintaan.

Tsemppiä sinne provolaitokselle. Koittakaan nyt vain keskittyä sen oman jutun rakentamiseen ja kehittämiseen.
Borgå
13/04/2017
Pss etsii valmentajaa... Oliskohan mahdollista että loukkaantumiset olisi ollut syy miksi ei peluutettu tiettyjä pelaajia? Vastaus: Kyllä oli. Saitko nyt purettua pahaa mieltäsi haukkumalla pelaajia sieltä nimimerkin turvin? Käsittämätöntä että pitää lähteä haukkumaan yksittäisiä pelaajia faktoista mitään tietämättä.
BORGÅ
13/04/2017
Oho, pahoittelen lukutaidottomuuttani. Siellähän ei kohdistettukaan kritiikkiä pelaajiin, vaan valmentajaan. Ei kai se pelaajien vika ole, jos joutuu isompaan rooliin kuin sillä hetkellä olisi sopivaa. :))
BGBJ
13/04/2017
PSSin nousu pronssipeliin on hyvä saavutus! Tietty odotukset kauden alussa olivat kovat, mutta loukkaantumiset varmasti veivät parhaan terän. TPS:n pudottaminen oli kova juttu! Cup-voiton jälkeen joukkue ilmoittautui finaaliin haastamaan Clasun, joten siellä suunnalla nyt nuollaan haavoja oikein kunnolla! Tsemppia pronssipeliin.
HUH
13/04/2017
Fanikatsomon liput menneet kuin kuumille kiville! Ehdin saada viisi lippua :)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.