EräViikingit kesti shokkitasoituksesta huolimatta – Kailialan maali ratkaisi jatkoajalla

EräViikingit matkaa toisena joukkueena Superfinaaliin. Kuva: Timo Mäkynen

EräViikingit matkaa toisena joukkueena Superfinaaliin. Kuva: Timo Mäkynen

Miesten Salibandyliigan toinen välieräsarja huipentui pitkäperjantaina, kun EräViikingit ja Seinäjoen Peliveljet kohtasivat Vantaan Energia Areenalla. Ratkaiseva seitsemäs peli päättyi lopulta jatkoajan jälkeen lukemin 6-5 EräViikingeille, joka eteni näin otteluparista Superfinaaliin.

Avauserä oli molemmilta joukkueilta tarkkaavainen. Hannes Hannula joutui SPV-maalilla venymään pallon tielle jopa 13 kertaa.

SPV kuitenkin puolusti järkevästi, ja piti helsinkiläiset loitolla parhailta maalipaikoilta. Vieraiden hyvä avauserä palkittiin maalilla reilun 14 minuutin pelaamisen jälkeen. Kapteeni Ville Kuusela iski ylivoimalla Jari Hankkion esityöstä pallon ensimmäisen kerran verkon perukoille.

Kotijoukkue nappasi johtoaseman toisen erän puoleen väliin tultaessa. Hieman yllättäen maaleista vastasi EräViikinkien kolmosketju. Tom Strömsten laukoi kahdesti pallon Hannulan selän taakse.

Reilun puolen tunnin nähtiin tunteita kuohuttanut tilanne. Jari Hankkio löi maalin edessä EräViikinkien maalivahti Santtu Stranbergiä sormille, minkä jälkeen kotijoukkueen Tommi Rosendahl siivosi Hankkion maalin edestä poikittaisella mailalla ja sai itselleen punaisen kortin. Hankkio selvisi jäähyittä.

Pöytäkirjaan Rosendahlille merkittiin pelirangaistus 3, joka tarkoittaa sitä, että hän on varmuudella sivussa seuraavasta ottelusta.

SPV pääsi pelaamaan viiden minuutin ylivoimaa, ja Sami Koski tasoitti ottelun vain hetkeä myöhemmin. Ylivoima tuotti toistamiseen tulosta, ja Hankkio laukoi pallon reppuun. EräViikingit kuitenkin kuittasi nopeasti, kun Strömsten teki jälleen erinomaisen esityön ja Jukka Soini viimeisteli numerot 3–3:een.

Kolmas erä eteni pitkään maalittoman. Riemu repesi helsinkiläisleirissä ajassa 55.11, kun kapteeni Tommi Aro tykitti kovan lämärin puolen kentän takaa aivan ylänurkkaan ja siirsi EräViikingit 4–3-johtoon.

Ratkaisu alkoi roikkua ilmassa, kun hetkeä myöhemmin Jani Kukkola lisäsi isäntien johdon kahteen maaliin. SPV kavensi vielä kertaalleen Hankkion maalilla 51 sekuntia ennen loppua. Huikea trilleri sai arvoisensa päätöksen, kun Mikko Kohonen löi pelin tasoihin vain kuusi sekuntia ennen loppua.

Jatkoajalla ajassa 62:39 EräViikinkien Miko Kailiala ratkaisi ottelun. Ratkaisumaali syntyi lähivaparin jälkeen Jani Kukkolan syötöstä. Näin ollen EräViikingit etenee Superfinaaliin Classicin vastustajaksi.

EräViikinkien tehomiehinä toimivat 2+1 -tehot nakutellut Strömsten ja 1+2 -pisteet tehnyt Kukkola. SPV:n pistenikkari oli Hankkio tehoin 1+2.

Kailialan ratkaisumaali:

Miesten Salibandyliigan välierät:
18:30 EräViikingit-SPV 6-5 JA Ottelutilastot EräViikingit Superfinaaliin voitoin 4-3

Lue myös:
Jatkoaikaratkaisu huojensi Korsmanin: ”He, jotka näkivät reaktioni, ymmärsivät mistä on kyse”
Uransa jatkoa pohtiva konkari nousi ratkaisevaan rooliin – ”Minun oli tarkoitus aloittaa penkiltä”

81 comments

  1. Ei se ihan ylikävely ollut. Löytyy onneksi sieltä etelästä vielä lisä jengejä joidenkanssa fuusioitua, M-ErVi?

  2. Täysin oikea joukkue finaaliin. Häiritsee, että SPV:n pelikulttuuriin on pesiytynyt tollanen moraaliton jäähyjen kalastelu. Rosendahl ei pääse nyt mestaruudesta pelaamaan, Hankkion näyttelijänlahjojen takia! Pikkasen reilua! Ja ilman sitä jäähyä peli olisi takuulla ollut aivan toinen. Toivottavasti Hankkio edes itse tajuaa, kuinka epäurheilijamaista tommonen on.

  3. Olipa hieno ja laadukas peli useamman räpellykseksi jälkeen molemmilta joukkueilta. 🙂
    Onnea Ervi, toivottavasti finaalista tulee hyvä peli molemmille joukkueille!

  4. Onnea ErVi. Tiukkaa tekee mutta pakko sanoa että eiköhän se oikein menny.
    Hankkio-Rosendahl keissistä ollaan tottakai montaa mieltä ja sitä voi muut purkaa osiin jos siltä tuntuu. Omaan silmään Rosendahl meni ylikovaa tilanteeseen mutta ei maila tosiaan naamaan osunut joten siitä miinusta Hankkion filmille. Kakkonen tai max vitonen olis riittäny.

    SPV:n ei asiantuntijoiden mukaan pitänyt päästä edes pleijareihin, saati saada kotietua. Huikeasti porukka hitsautu yhteen ja varsinkin välierät vedettiin ihan oman tason ylärajoissa. Viikon päästä sitten se finaali mitä on odotettu viime syksystä asti. Omat sympatiat ErVille, muutamalle triplat tältä kaudelta kaappiin!

  5. Onnittelu ErVille finaalipaikasta! SPVlle tsemppiä pronssimatsiin – mitali on aina mitali. …ja sen verran toivon myös että tuon toisen kommentin tapaiset viestit loppuisivat. Tuomarit tuomitsevat – Hankkio tai kukaan muukaan pelaajista ei tuomiota antanut.

  6. Seinäjoelle on pesiytynyt filmaus, penkin takaa huutelu ja junteimmat fanit.

  7. Pekka Valve: Kiitos tunnustuksesta erityisesti faneille. Rehdisti koitetaan onnitella mutta harmi jos se ei riitä.

  8. Täällä puolin ja toisin, eli turhaa lässytystä ja syyttelyä! Aika heikko asiantuntija, jos spv:n heikoksi arvioi, ei vahingossa ole pärjännyt. Ja mitä nyt saatiin? Huikea sarja, mitä tämä laji tarvitsee, ei mitään ylikävelyitä. Jos vaikka toi muistetaan ei turhia huuteluita

  9. Pekka Valve – sinä vaikutatkin tosi fiksulta….. Edelleen Erville onnittelut mutta ei sinulle.

  10. Muistaakseni ainakin Pääkallo veikkasi sijoille 6-8. Voin toki olla väärässä mutta ainakaan top4:än SPV:tä juuri kukaan ei veikannut.

  11. Oksettavaa käytöstä EräViikinkien valmennukselta ja yhdeltä pelaajalta, jotka ensimmäisenä käyvät tuulettelemassa SPV-fanien edessä. Vai tuottiko vaikeuksia löytää omia faneja kotiyleisön seasta?

  12. Kuka on tuo vastustajaa kunnioittava, Ervi pelaaja joka lähtee ekaksi tuulettamaan muun joukkueen mukana ja sitten tekee omat tuuletuksensa katsomoon päin? Mahtavaa! (p*sk**)

  13. Onnittelut ErVille finaalipaikasta! Hankkiolta hyvin tyypillinen filmi. Harmittaa, että muuten niin loistavan pelaajan pitää pelleillä tuolla lailla…

  14. Peku, Hankkion saama kura on täysin aiheellinen. Tuomari teki virheen, niitä sattuu. Kelle vaan. Mutta Hankkio teki tahallaan epäurheilijamaisen teon. Sellaisia ei satu sellaisille, jotka pelaavat rehellisesti. Toivottavasti itse jos ei nyt, niin joskus saa kokea sen, et on hulluna tehnyt töitä päästäkseen pelaamaan mestaruudesta ja sit jonkun toisen epärehellisyys vie sulta sen mahiksen. Kiva kaveri tää Hankkio siis ja hieno homma, että sillä riittää ystäviä siellä.

  15. Koski ja Hankkion joukkueen pahimmat filmaajat.. Nuo pitäisi kytkeä pois lajista kokonaan! punaista myös filmaamisesta! Jalkapallokentälle tälläiset neidit kaatuilemaan!!!

  16. Mahtava taistelu. Speve osoitti, että kuuluu selkeästi maan kärkinelikköön ja pisti Ervin todella tiukoille. Mahtava nousu varsinaisen peliajan lopussa Hankkion ja Mikko Kohosen (legenda jo pelatessaan) tahtomaaleilla. Jatkoaika olisi tietysti voinut kääntyä kummalle vain, mutta tällä kertaa Punaisten (ja kannattajiensa) epäonneksi Ervi kuittasi lähivaparista. Vaikka vihlaisee sanoa, niin sanon kuitenkin: Onnea Erville Superfinaaliin

    Hankkio-gate: Jos hidastuksesta oikein näin, niin Hankkion pää näytti kolahtavan lattiaan, jonka johdosta piteli päätään.. eli filmauksesta ei välttämättä ollut kyse.

    Jos joku haluaa tietää kuinka finaalissa ja pronssiottelussa käy, niin Ervi hoitaa Klassikin kahden maalin erolla ja Speve ottaa pronssit 3 maalin erolla..

    Ensi kauden näkymiä: Ervi aiheutti yhdistymisellään päänvaivaa muille kärkijoukkueille, joka johtaa isompaan satsaukseen pelaajahankinnoissa. Pienempien joukkueiden (sekä 1-div) parhaat pelaajat ovat menneen kauden playoffjoukkueiden rekrylistalla. Kilpavarustelu on jo hyvässä vauhdissa ja ensi kaudelta nähdään ainakin kärkijoukkueiden osalta entistä kovempaa vääntöä. Kuka lopettaa ja kuka siirtyy muualle (muihin maihin) saattaa vaikuttaa ratkaisevasti joukkueiden voimasuhteisiin.

    Jäädään odottelemaan viimeisten pelien tuloksia 🙂

  17. Jääkö Rodendahlilta nyt kerran elämässä -kokemus saamatta tunarivirheen vuoksi? Nyt valittaan jo ihan pelaajankin vuoksi

  18. PEKU, tuo Pekka Valveen kommentti on ihan osuva. Koko tämän sarjan sieltä suunnalta on tullut kaikkea pelin ulkopuolista kommenttia siitä miten ei oo faneja, ei oo katsojia, fuusio on huono. Kaikkea muuta kuin peliä on sieltä kommentoitu. Tässäkin ketjussa. Ja vieläpä perinteiseen tyyliin, että etelässä sitä, etelässä tätä. Ihan kuin siellä haluttaisiin korostaa jotenkin sitä alemmuudentuntoa, mitä maaseudulla asuvilla usein kaupunkilaisia kohtaan on. Kommentointi olisi voinut hyvin liittyä peliin ja sen hienouksiin tai huonouksiin, mutta ei ole liittynyt. Niinpä ei tosta oikein muuta johtopäätöstä voi vetää, kuin että penkin takaa huutelu ja junttiuden korostaminen on jotenkin kova juttu sielläpäin.

    Mikään ei estä pelaajia siellä kehittymästä tai Koposta hankkimasta parempia pelaajia. Se on se suunta, johon ehkäpä kannattaisi lähteä, eikä huutelemaan puskista.

  19. Kuinka jaksatte tällaisessa paikassa vielä itkeä, vaikka superfinaalipaikka tuli. Toki jos se helpottaa niin antaa tulla vaan. Itse nauttisin tilanteesta mutta ihmisiä on monenlaisia 🙂

  20. EräViikingit pelasi kotihallissaan joten saavat vapaasti juhlia voittoaan ja tuulettaa mihin suuntaa haluavat.
    SPV:n kannattajat käyttäytyvät monesti viersapeleleissä erikoisesti, varsinkin tällä kaudella.
    Hankio on taitava pelaaja mutta pudotuspeleissä liian usein meni filmaus överiksi joka laski muuten hyvän pelaajan arvostusta.

  21. HUHHUH, mee sanoon toi Rosendahlille päin naamaa. Onnistuu varmaan helposti jos oot niin erilainen ihminen.

  22. No kyllähän Rosendahl nyt Hankkiota naamaan löi. Oliko tuomio liian kova, ehkä.., mutta ei Hankkio tuohon episodiin alunperin mikään syyllinen ollut vaikka kaatumisessa vähän jurkkaa olisi ollutkin. Koko kauden huomioiden, kaksi parasta ovat finaalissa. Välieräsarjan loppua kohti SPV nousi kuitenkin aivan Ervin tasolle ja saa toivottavasti pronssia, koska se on vähintäänkin oikeutettua

  23. Nyt Helsinki vähän tsemppiä, Seinäjokisten tarvii pari sanaa sanoa niin siellä ollaan jo ihan hiilenä.

  24. Rosendahl ei koskenutkaan Hollywood-Hankkiota naamaan. Täysin filmattu tilanne, joista Hankkio alkaa olla jo tunnettu. Nyt pilas Rosendahlin superfinaalin. Kiitos siitä Jarille, hieno mies!

  25. Katos ervi teki historiaa pääsemällä ensimmäistä kertaa seurahistoriassaan finaaliin 🙂 onnea erville!

  26. just hankkiohan episodin sai aikaan lyömällä maalivahtia sormille.

  27. No hitonko väliä sillä on jos pilasi Rosendahlin Superhyperfinaalin. Sehän on aika huono pelaajakin. Ja eihän se mitään pilannut kun liittohan on sanonu että Superfinaali on ihan huipputapahtuma niin mukavaahan siellä on vaikka ei pelata saisikaan. Harmi vaan kun tuli landefinaali kun Vantaa vs. Tampere.

  28. Se piti vaan täällä palstalla jakaa, että onneksi Viikingit ei yhdistyny Tapanilan Työväen Urheilijoiden kanssa.. olis voinut joutua lähetyksissä bliippaamaan…

  29. Toivottavasti Rosendahl EI pelaa finaalissa. Ehkä ensi kerralla miettii ennenkuin lähtee ketään ajelemaan väärin ottein.
    Voisi mun mielestä antaa vähän lisää penaltia päälle… oppiispahan tavoille!

  30. Ei sillä lopulta ollut merkitystä filmasiko Hankkio vai ei. Rosendahlin kädet nousi rinnalle/naamalle ja silloin suihkukomennus on aina lähellä. Toki kova tuomio tällaisessa tiukassa ja fyysisessä pelissä. Työntöä edeltävässä tilanteessa Hankkiolle olisi voinut viheltää jäähy kun tämä selvästi löy maalivahtia näpeille. Se näytti ihan harkitulta teolta. Kaiken kaikkiaan viihdyttävä peli ja korkeatasoinen peli.

  31. Eipä Rosendahl:kaan yhtään miettinyt, kun antoi poikittaista! Tyhmästä päästä sai kärsiä!
    Toki punainen kortti oli liikaa…

  32. Onnea ErVille Superfinaaliin ja SPV:lle onnea Seinäjoen kesäteatterin kiertueelle

  33. Kyllä on Jarilla iso peiliin katsomisen paikka. Kentällä hyvä ja vaarallinen pelaaja, mutta myös erittäin epäurheilijamainen. Onhan tällä kaudella nähty jo ennen tätä filmausta muitakin vastaavia, sekä lisäksi munakoukku yms.

    Ei kunnioita muita tai toista joukkuetta ollenkaan. Harmittaa erittäin isosti Rosendahlin puolesta, koska vastaavia pelejä (superfinaali) ei kovin usein tule. Toivottavasti Hankkio ei pääse koskaan pelaamaan isossa pelissä, kun taistellaan kerrasta poikki mestaruudesta.

  34. Hieno peli ja loistava loppuhuipennus. Nyt vielä Superfinaalista kirkkainta kaulaan.

  35. TOISET PELAA FINAALEISSA, TOISET VIKISEE PALSTOILLA sanoo:

    KUKA PAISTATTELEE FINAALISSA? KUKA? Sehän on muuten Eräviikingit! Käsittämätön nousu täysin uudelta joukkueelta! Ihan käsittämätön! Tollasta kokenutta nippua vastaan vielä mitä SPV oli, miten voi noin pelejä viedä! Ei voi ku hattua nostaa. Ens viikolla sit klässik toiseen kertaan finaaleissa kainaloon ja pytty stadiin!

  36. Oikea tuomio Rosendahlille, ei tämä kiekkoa ole. Ensi vuonna sitten pelaa.

  37. Salibandya parhaimmillaan, onnea EräViikingit, Kannustetaan hyvää pelaamista, jätetään turha joikaaminen lappalaisille!

  38. En ymmärrä noita Hankkioon kohdistuvia filmauskommentteja. Tilanne oli aivan samanlainen kuin Tikalla ja Salolla, joten nyt tuomionkin täytyy olla Rosendahlille sama. Tuut kädet ylhäällä toista naamaan niin tuomio täysin oikea. Mielenkiintoista olisi nähdä miten noi huutelijat reagoisi kentällä kun vastustaja tekisi Rosendahlit.
    Onnittelut erville finaalipaikasta ja molemmille kiitos mielenkiintoisesta ottelusarjasta! Ja hienoa että Seinäjoelta oli tullut faneja kunnolla paikalle

  39. Hyvin on onnistunu tänä keväänä posin kautta kirjoittelu. Skarpataan jengi!

  40. Nykkö SPV joutuu jo 29-kilosia laittamaan kehiin?

    Happeelle etukäteisonnittelut pronssista! SPV:n filmaavat eläkeläiset toteuttaa varmaan taas Koposen roikkupallopäätyynjaperään-pelitapaa…

  41. Kukkola olisi filmannut vastaavassa tilanteessa samalla tavalla. Tuomarien tehtävä on tulkita tilanteet!

  42. Onnea ErVille finaaliin ja kiitos SPV:lle hienosta taistelusta! SPV pelasi taktisesti kypsästi ja johtavat pelaajat kantoivat hyvin vastuuta. ErVistä nostaisin yhden nimen erityisesti esille: Tom Strömsten. Kailialan maali vie oikeutetusti päähuomion, mutta Strömsten oli se joka vaikeina hetkinä kannatteli ErViä pelissä mukana.

  43. Oikiastikko te itkette Hankkion ”filmaamista”? Miten se oman porukan Strömsten joka viime kotipelissä kaatui oikeen lennokkaasti laidan yli kun Kiviranta hätinä koski selkään. Jännä kuinka ne omien Hollywood taidot jää unholaan. 5min ihan oikea tuomio tänään punasta ei olisi tarvinnut antaa. Onnea Erville. Täältä landelta.

  44. Korttitilanteessa ei ollut mitään merkitystä filmasiko tai löikö hankkio näpeille. Jos toista pelaajaa vedetään poikkarilla rintaan tuolla voimalla päästä puhumattakaan niin ainoa oikea tuomio on PR3. Ei siinä ole kahta sanaa. Täysin turha temppu. En itse nähnyt, et tultiinko siinä veskarin näpeille miten, joten siihen en osaa ottaa kantaa.

  45. Mitä ihmettä tekevät ErVin valmentajat ja laasonen voiton jälkeen? Ei nyt ihan tollaseen voi alentua, että vastustajan kannattajiin reagoidaan voiton jälkeen..

  46. Huh, huh, olihan ottelu. Tunnelma oli hyvä. Peli oli raastavan jännä. Onneksi päästiin finaaliin. Peli oli ratkaisuottelun tasoinen vääntö ja Spv pisti inhasti hanttiin. Ensi lauantaihin…

  47. näit mut et näpeille lyöntiä vaik väliä oli puolitoista sekuntia.näet punaista.

  48. Täällä on haukuttu nyt vierasjoukkueen faneja isolla kädellä. Erä-Viikkareiden valmennusjohtoa myöten tuli kiitosta siitä, että saatiin tunnelmaa Energia areenalle. Aiemmissa otteluissa ilmeisesti kotiyleisö ei ole tälläistä tunnelmaa saanut luotua.
    Ei tarvitse turhaan loukkaantua pelaajien puolesta. Pelaajat tykkää pelata kun on tunnelmaa. Tämän kommenttipalstan vaikutelma on se, että olisi parempi että salibandyä kannustettaisiin hiljaa ja sisäänpäin.
    Onnittelut Erä-Viikkareille voitosta ja tsemppiä superfinaaliin. Ja SPV, pronssiottelussa kannustus jatkuu!
    Terveisin se harmaahattuinen huutelija sen tummatukkasen uunon vierestä.

  49. Toni Kivistön kommentti ehkä parasta tämän sivuston historiassa. 😀

    Peli oli aivan loistavaa viihdettä ja ratkaisu paras mahdollinen kun tuli jatkoajalla. Itselle se ja sama kumpi näistä jengeistä voiton nappasi, laji sai hienoa mainosta.

  50. Pääkaupungin pojat on polleena kun oma joukkue pääsi finuun – onneksi pääsi, kun itku ja poru olisi ollut kauhiaa, jos olisivat jääneet ronssipeliin! Harmi vaan et Mansen kaverit taitaa tämän viedä! Ainakin näillä näytöillä!

  51. Jos katsotaan koko kautta ja pleijareita kokonaisuutena, niin oikea joukkue voitti. Mutta SPV ansaitsee kyllä hatun noston suorituksestaan. Ikävä sivumaku jäi vain siitä Hankkion filmistä, koska se oli lähellä ratkaista koko ottelun. Muutenkin kohtuuton tuomio Rosendahlille – aika harvalle pelaajalle tuo Superfinaali kuitenkaan koskaan realisoituu. Itse nostaisin ERVI:stä esille Strömstenin, joka ”vanhana ratsuna” teki juuri juuri oikealla hetkellä niitä tarvittavia liikkeiltä joilla peli kääntyi ERVI:lle. Hyvänä esimerkkinä juuri murtautuminen SPV:n puolustuksen läpi, josta seuranneesta vapaalyönnistä Kailialan loistava veto ratkaisi pelin.

  52. Varsinaisella peliajalla SPV ja ErVi pelasivat tämän sarjan tasan. Eli Ervi ei kahden Helsinkiläiseuran yhdistymisestä ja sitä kautta teoriassa voittamattomasta rosterista huolimatta kyennyt voittamaan ”maalaispoikia” …. Varsinaisella peliajalla. Pisteet menivät jakoon.

    No. Nämä playoff pelit toki pelataan loppuun asti ja jatkoajalla Ervi lopulta voitti ratkaisevan pelin. No näinhän se kaiken järjen mukaan tietysti pitikin mennä. Jos kahdesta kovasta liigajoukkueesta saa valita parhaat pelaajat niin kyllähän sillä kaiken järjen mukaan pitäisi pystyä murskaamaan jokainen ”tavallinen” joukkue.

    Varsinaisella peliajalla seitsemän pelin sarjassa voittajaa ei kuitenkaan pystytty selvittämään.

    Eläköön SPV!

  53. Erikoista tämä keskustelu – kun Erville häviää – niin sarjan tasoerot ovat liian suuret, kun Ervin voittaa niin se on väärin voitettu ja kun Ervi voittaa sarjan ja siitä onnittelee niin silloin on väärin voitettu…..tähän loppui meikäläisen kirjoittelu tähän nettiosoitteeseen ja kommenttien lukeminen – hyvää kesää…

  54. Luettavaa taas. Tsiisus mitä touhua, milloin landet sitä ja milloin fuusio sitä. Yhtälailla näen sieluni silmin kuinka yhtä hirveä poru ois tullut, jos ois mennyt toiseen suuntaan. No jokainen tyylillään. Tunnelmaa oli sarjassa ja tasaista vääntöä, mikä niinku joku jo ylempänä sanoi, parasta mainosta säbälle. Nyt spv vaan keskittyy hoitamaan väkeä etelästä sinne chämppäriin, jotenki muuten kuin toivoittamalla ”pohojalaisittain tervetulleeksi”. Toivotaan että onnistuu toi homma

  55. Nyt täytyy sanoa, että toivottavasti Classic vie. Niin perseestä on Etelän kommentit vaikka poika pelaa Etelässä

  56. On kyllä käsittämättömiä kommentteja! 😀

    Joka ikinen pelaaja olis tehny samallalailla tuos Hankkion tilantees, moni olis ehkä jättäny lyömättä näpeille mutta pallo oli pelattavana. Kukaan ei olis jääny vaan seisomaan paikalleen kun Rosendahl tuli kädet ylhäällä rintaan/naamaan. 2min Hankkiolle, 5min Rosendahlille.
    Siistein ja paras asia mitä salibandylle on tapahtunu, on ollut tämä sarja ja klassinen GAME7 (jossei maailmanmestaruuksia lasketa. Tai Mikan dominointia naapurissa.)
    Jos ratkaset tälläsen ottelun ja tuuletat vastustajien fanien edessä, niin mitä sitte?!
    Ymmärrän täysin, kun ensimmäistä kertaa energia areenalla oli tunnelmaa.
    Spv:lle iso hatunnosto!

    Miten vaikeaa voi olla kannustaa omia, eikä huudella typeryyksiä vastustajista ja vastustajille.
    Onnea kummallekki joukkueelle kauden viimeiseen peliin!

  57. Se nyt ei oo asuinpaikasta kiinni osaako flaidaa.Hyvä matsi oli.Parempi voitti.piste.Mitä te täällä kuittaatte ja itkette?Onhan noita pelejä elämä täynnä…

  58. Itsehän olin katsomassa FF8 pelin aikana. Ihan hyvä raina oli. Että en siis koko hankkion tilannetta ole nähny. Kunhan huutelen.

  59. Aika pahaan paikkaan Speveltä amatöörimäistä pelaamista vaparin puolustamisessa. Kailiala kauan vapaana ja ainoa ”vaarallinen” kaveri tilanteessa. Silti saa rauhassa ampua – reunamiehen piikkiin?

  60. Rosendahl saama pr3 oli oikein, molemmilla käsillä kohotettu isku suoraan kasvoihin, ei voi antaa muuta kuin pr3. Nyt taas kaikki odottaa kun Ervi valittaa tuomiosta, tässä kohtaa valittaminen on turhaa. Istu kakkus ja opi olematta hölmöilemästä jatkossa, nyt meni finaali.. niitä tulee lisää, jos tulee.. Hallissa muka 1500 katsojaa, no kurre tunnetusti laskee paikalla olevan yleisömäärän kolmasti jolloin saadaan oikea luku, ervin kotimatseissa on hiljaista kuin Vantaan seurakuntasalissa ja muualta tulleet fani pitivät meteliä. Parempi voitti, mutta riittääkö se finaalissa….

  61. Kuka on rosebdahl ja kuka joku Jalonen? Tästä viimeisestä kuullutkaan, Klässic vie jo pakki kalustolla finaalin. 2 kentällä pelaa, kolmosta ei kannata kentälle montaa kertaa päästää. Siinä muovi parempi.

  62. Hieno peli ja hienot joukkueet. Draamaa riitti alusta loppuun. Hankkion tilanteessa pallo irti, tilanteet pitää pelata loppuun asti. Moken hinta näissä 50/50 tilanteissa on ottaa oma osansa.. Rosendahl poikkarilla suoraan Hankiota kasettiin. Ainoa oikea tuomio PR3. Tuomarit onnistuivat loistavasti, mutta mitä siitä. Oikea joukkue finaaliin, kamoooon

  63. Säälittävintä hankkiolta rosendahl tilanteen jälkeen viimeisessä erässä kun kukkola tönäsi häntä mahan/rinnan alueelle niin sama väsynyt jätkä ketä filmasi spvn peliin mukaan piteli taas naamaansa..

  64. Kaikkien aikojen kauden päätös, landefinaali SPV-Happee ja stadifinaali EräViikingit-Classic.
    Pronssillakin on suurempi merkitys kun pelataan välisuomen herruudesta ja molemmat haluavat varmasti päättää kautensa voitolla.
    Hartwall Areenan superfinaaliin on näköjään nyt hyvä kysyntä, katsoin katsomokarttaa ja alakatsomot alkavat olla täynnä ja yläkatsomot puolillaan eli n. 9-10 000 paikkaa myyty?
    EräViikingeillä on nyt hyvä sauma näyttää yli 2000 jäsenen kautta että stadi onkin sininen, nyt ainoastaan Seagulls pelaa pudotuspelejä stadissa joten tilaus olisi valmiina kunnon hypelle.
    Kevät on parasta aikaa meille ”urheiluhulluille” varsinkin jos kausi päättyy stadin finaalitapahtumaan.

  65. Classic ja Tappara. Siinä mestarit. Mutta pelataan nyt, kun säännöt niin määrää.

  66. ErVi:n maalikoosteen nähneenä:

    1) Rosendahl ei anna poikittaista mailaa.
    2) Rosendahl ei osu Hankkiota kasvoihin

    Hankkiolta tosin tyylikäs filmi ja meni tuomareihin täydestä. Näissä peleissä pitääkin tehdä kaikkensa voiton eteen.

  67. Käsi ylös kenelle kelpais ottelusarja Classic – ErVi yhen pelin sijaan?