Ulkomaat

Falun juhlii Ruotsin mestaruutta – Eero Kososelle hopeaa

22.04.
2017
1 Kommentti
3
Ulkomaat

Falun on Ruotsin mestari. Kuva: perwiklund.se

Falun ja Växjö mittasivat toisiaan lauantaina Ruotsin miesten Superfinaalissa. Falun oli ottelussa etevämpi loppuluvuin 5-4.

Växjö aloitti pelin vahvasti ja johti ensimmäisen erän jälkeen maalein 2-0. Toisessa Falun tykitteli 4-3-johtoon. Kolmannella kaksikymppisellä Växjö tasoitti, mutta Alexander Galante Carlström iski vielä kertaalleen.

Ottelun tehopelaajia olivat 2+1 iskenyt Galante Carlström sekä 0+3 naulannut Emil Johansson. Växjön Andre Andersson onnistui pistein 2+1.

Växjö pelasi historiansa ensimmäisen kerran Ruotsin finaalissa ja suomalaisvahti Eero Kosonen saavutti tuloksen myötä Ruotsin hopeaa.

Ruotsin miesten Superfinaalia seurasi paikan päällä kaikkiaan 12 792 katsojaa.

Naisten finaalissa kohtasivat KAIS Mora ja IKSU. IKSU vei mestaruuden voittamalla pelin maalein 4-1. Sofia Joelsson oli IKSU:n sankari pistein 1+2. Naisten finaalia seurasi paikan päällä kaikkiaan 10 689 silmäparia.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Junnu#8
23/04/2017
Heja, Heja, Heja, Falun! Yllättävän tiukka peli.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.