Keskisuomalainen: Jami Manninen palaa Happeen riveihin

Jami Manninen oli joulukuussa voittamassa MM-kultaa Suomen joukkueen kanssa. Kuva: Mika Hilska

Jami Manninen oli joulukuussa voittamassa MM-kultaa Suomen joukkueen kanssa. Kuva: Mika Hilska

Jami Manninen, 29, palaa Jyväskylän Happeen paitaan, kertoo Keskisuomalainen. Manninen pelasi kauden 2015-2016 Sveitsin liigan SV Wiler-Ersigenissä ja menneen kauden Ruotsin liigan FC Helsingborgissa.

– Oli tosi helppo päätös. Pakko myöntää, että koko kahden vuoden ajan oli hieman koti-ikävä. Täällä on kuitenkin perhe, ystävät ja parhaat pelikaverit, Manninen kertoi lehdelle.

Sekä Sveitsissä että Ruotsissa Manninen pääsi pelaamaan salibandya ammatikseen. Happeessa tilanne tulee olemaan toinen.

– Pienen pojan unelma toteutui, kun rakkaasta harrastuksesta tuli ammatti. Se oli mahtava kokemus, mutta aikansa kutakin, Manninen sanaili.

Keskisuomalaisen artikkeli
Video: Jami Manninen on ehdolla vuoden tulokkaaksi Ruotsissa

8 comments

  1. Ei huano! Tohon vielä laatusentteri, yksi hyvä laituri ja taitava pallollinen pakki. Sillä mentäisiin jo pitkälle. Liekö Kotovaara jäämässä Tampereelle? Niin, olettaen tietysti, että lopettamisia ei isommin ole…

  2. Jos olisin itse ollut Jamin asemassa niin olisin jäänyt. Olisi aivan mahtavaa päästä pelaamaan ammatikseen maailman parhaassa liigassa. Toisaaltaan koti-ikävä on ymmärrettävää. Peter Kotilaisen siirtoa ulkomaille odotellessa..

  3. Nyt on pöhinää! Lisää hyviä sopimusuutisia. Olin näkevinäni Lavosen Jyvässeudulla työnteossa – olisiko siinä yksi varteen otettava paluukas. Tikka, Junkkarinen, Kauko, Hynynen ym. ”hirvirytkemiehet” nimiä paperiin…

  4. Ja Koskas aukeaa huhumaa? Olisi mielenkiintoista kuulla huhuja siitä, kuinka mestari Classic saa pidettyä rivinsä kasassa? Entä Fuusioseura EV? Mikä seura on siirtoruletin voittaja, entä häviäjä? Ketkä lähtevät ulkomaille ja ketkä palaavat? Ainakin yksi superjytky on suunnitteilla Seinäjoen suuntaan….???

  5. Seuraako Ville Lastikka perässä. Ei yllättäisi jos tulisi peräs:D

  6. Ainakin maailmanmestareista muut paitsi Salo jatkavat Familyssä ensi kaudella, jo sen viisikon varaan on hyvä laskea. Toki tuskin imu Tampereen seudulle ja Classiciin on pienentynyt viime vuodesta, eiköhän sieltä ainakin yksi jytky/yllätys ole tulossa.
    Hienoa että happeessa on myös imua, jos joukkue vahvistuu vielä lisää niin eniten kellä paineita ensi kaudella on löytyy penkin takaa.

  7. Onko Lastikalla jo opiskelupaikka jykylästä? Vai hakeeko vasta opiskelupaikkaa?