Kuva: Liigajoukkue kunnioittaa väistyvää valmentajaa – viiksiniekkoina pronssipeliin

Seppo Pulkkinen luotsaa keskiviikkona toistaiseksi viimeisen kerran hirvilaumaa. Kuva: Juhani Järvenpää

Seppo Pulkkinen luotsaa keskiviikkona toistaiseksi viimeisen kerran hirvilaumaa. Kuva: Juhani Järvenpää

SPV ja Happee mittaavat tänään toisiaan miesten Salibandyliigan pronssiottelussa. Kamppailu käynnistyy kello 18.30 Seinäjoen Urheilutalossa.

Pronssia tavoittelevat joukkueet ovat luonnollisesti illan esiintyjiä, mutta päätähtenä voidaan pitää Happeen Seppo Pulkkista, joka väistyy kauden jälkeen Happeen pääkäskijän paikalta. Pulkkinen on toiminut Happeen päävalmentajana jo yli 12 vuoden ajan.

Osa Happeen pelaajista kunnioittaa Pulkkista kasvattamillaan viiksillä. Tuuheat viikset ja hirvikravatti ovat olleet Pulkkisen tavaramerkkejä päävalmentajana.

Ottelusta ei ole valitettavasti tarjolla livelähetystä.

14 comments

  1. Ei elämän kevät. Miksi matsi ei näy mistään. Ei pitkänmatkalaiset pääse viikko-otteluihin!!
    Pronssi ottelut superfinaalipäivään.. vähä kehitystä, pliis.

  2. Kyllä joku taho mokas paremman kerran kun ei missään pelii näytetä. Hieno homma? Tässä alkaa maku mennä koko touhuun.

  3. Olisipa ollut mukava katsella tämä pronssipeli joko televisiosta tai jostain streamina. Tai no onhan se kiva seurata peliä floorball.n tulospalvelun kautta…tai sitten ei. Huomenna olisi kyllä mukava kuulla kuka on sössinyt televisioinnin tai streamauksen…. ettei vain olisi vaadittu pelistä liikaa royalteja tai vastaavaa vai unohtiko liitto tai joku muu taho että olis ihan jees näyttää peli jonkin median välityksellä…tai et hei tänään on salibandyliigan pronssipeli…. Olisi myös luullut, että veikkaus olisi vedonlyöjiltä halunnut saada rahaa, koska veikkaan että olisi peli kiinnostanut…. Ihmeellistä touhua. Niin ja itse en viitsinyt lähteä peliä katsomaan kun olisi tullut ajokilometrejä edestakas yhteensä 650-700 km… Harmitus on suuri. Vai onko tämä salibandyliigan näkyvyyden joku salainen uusi linjaus 😀

  4. Kuvastaa liiton tämänhetkisen touhun tasoa. Kovasti huudetaan markkinoinnista ja tason nostosta. Oikeudet lähetyksiin liinalla. Jos ei itse viitsitä hoitaa, ei anneta muidenkaan hoitaa. Hienoa!! Onneksi lauantaina on liittohallituksen kokous jossa laitetaan vastuulliset vastuuseen eikä vain taputella hartioiden, että hyvä jätkät!

  5. Taisi liiton poppoo laittaa asiat tärkeysjärjestykseen. Olivat Tsekeissä Superfinaaleissa, markkinamiehet mukaan lukien… ”pääsi” pronssipeli unohtumaan. Hienosti tuli Tsekeistä matskua Somen kautta. #korkeanpaikanleiri

  6. Hienosti hoidettu tämäkin liitolta!
    Pronssipeliin, siinä pelaavien joukkueiden ja heidän faniensa täydellistä epäkunnioittamista! Olisi kohtuullista kuulla tälle jokin selitys!

  7. Yhteistyö ylen kanssa näyttää vaikealta, tämäkin matsi olisi voitu näyttää yle areenalta.
    Yle on nyt tehnyt linjavedon urheilulajien suhteen. Palloilulajit jäävät tulevaisuudessa vähemmälle lähetysajalle kun yle näyttää hiihtoa ja mäkihyppyä, näin kehuttiin ylen puolellta.
    Salibandylle riittäisi hyvin yksi kanava, Fanseat esimerkiksi voisi panostaa kunnolla lähetyksiin ja saisi näin monopoliaseman. Yle voi hyvin jäädä muistelemaan mennyttä aikaa valinnoillaan.

  8. Tuo oli Ylen huonoin päätös vuosiin! Ja varmasti tullee näkymään katsojaluvuissa. Kai ne kohta heivaa jalkapallon myös pois???

  9. Itse istuin pelissä kannustaen SPV;tä voittoon kuten suurin osa yli tuhannesta katsojasta. Olen todella ylpeä siitä minkälaisen kannustuksen Happeen valmentaja sai poistuttuaan pelin jälkeen kentältä. Ihmiset seisoivat, taputtivat ja huusivat Seppo, Seppo. Liikuttunut valmentaja heilutti kädellään ja kyynelehti. Kyllä siinä itseltäkin silmäkulma kostui. Kiitos Happee, kiitos Spv ja kiitos Seppo.

  10. Joo hitzi mikä moka pronssipeli niin ultrahuikee juttu! Haluan, että Emmerdaletkin näytetään takaperin koska kyllä minä ja pari muutakin prime timessä.

  11. Kuka oikein päättää pelien lähetyksestä? Eihän mitään järkee oo että peli ei näy missään. Kyllä pikkasen ottaa fanina päähän. Ei ei näin hoideta hommaa. Todella surkeeta.

  12. Fanseatille tuotantoja tekevän tutun mukaan Fanseat olisi mielellään lähettänyt pronssipelin mutta liitto ei ollut sallinut tätä koska olisi vienyt huomiota superfinaalilta.