Juniorit

Loisto loisti loppuun saakka – B-tyttöjen mestari tulee Turusta

16.04.
2017
1 Kommentti
8
Juniorit

Kuva: FBC Loiston Facebook-tili

Pirkat ja FBC Loisto kohtasivat sunnuntaina B-tyttöjen toisessa SM-finaalissa Pirkkalassa. Loisto voitti ottelun maalein 8-2 ja pääsi juhlimaan SM-kultaa otteluvoitoin 2-0.

Loisto aloitti pelin vahvasti ja johti ensimmäiselle erätauolle mentäessä maalein 3-0. Toisessa erässä vieraiden Sini Niinikoski osui kahdesti ja kotijoukkueen Tiia Kivistö kerran. Kolmaskin erä meni turkulaisille lukemin 3-1, joten vieraiden juhlat käynnistyivät selkeiden loppulukemien saattelemana.

Niinikoski onnistui ottelussa tehopistein 2+1 ja samaan temppuun pystyi myös puolustaja Laura Pakarinen. Maija Väätäjä ja Ulla Valtola naulasivat tehot 1+1.

FBC Loisto oli sangen vakuuttava läpi kauden. Joukkue voitti runkosarjan, eikä hävinnyt pudotuspeleissä otteluakaan. B-tyttöjen pronssille ylsi Hämeenlinnan Steelers.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Katsoja
17/04/2017
Onnea Loiston JOUKKUE! Ootte te taitavia!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.