Divarit

M-Team ja TPS nousivat kuilun partaalta – ratkaisevat puolivälieräottelut edessä sunnuntaina

01.04.
2017
2 Kommenttia
9
Divarit

TPS voitti toisen puolivälieräottelun peräkkäin ja siirsi ratkaisun Turkuun. Arkistokuva: Jari Turunen

Naisten Salibandyliigan puolivälierät jatkuivat lauantaina, ja kahdessa jäljellä olevassa puolivälieräparissa edessä on viides, ratkaiseva ottelu. Turun Palloseura puristi vierasvoiton Porvoosta maalein 3–6 ja tasoitti sarjan 2–2:een.

Ottelun käännekohdaksi muodostui kolmas erä. TPS otti johdon erän alkupuoliskolla, kun Milla Nordlund sekä Juulia Peura osuivat ensin, ja Sofia Leino pääsi viimeistelemään jo 1–4-johdon turkulaisille.

PSS kavensi tilanteen kahdesti, mutta se ei riittänyt enää kampeamaan joukkuetta tasoihin. Viimeisen silauksen pääsi iskemään Noora Rantanen tyhjään PSS-maaliin.

Nordlundin (1+1) lisäksi TPS:n tehonaisina juhlivat Iina Siirilä (0+2) ja Milja-Maaria Rastas (2+0).

Puolivälieräsarja huipentuu sunnuntaina, kun joukkueet kohtaavat Turun Leaf-areenalla.

Ottelutilastot

Myös helsinkiläinen M-Team kesti paineet kotikaukalossaan. SS Rankat Ankat kaatui vähämaalisen taiston jälkeen 2–1-loppunumeroin, ja ratkaisu siirtyi niin ikään sunnuntaille.

Kaksi ensimmäistä maalia nähtiin avauserässä. Hanna-Mari Uimonen vei oululaiset ensin johtoon, mutta Taru Nordman toi kotijoukkueen tasoihin vain muutamaa minuuttia myöhemmin. Sen jälkeen ottelu eteni pitkän aikaa ilman lisäosumia.

Sankariksi nousi lopulta M-Teamin Maura Paajanen, joka laukoi ottelun voittomaalin, kun kolmatta erää oli jäljellä kahdeksan ja puoli minuuttia. 2–1-maalin myötä joukkueet suuntaavat kohti Oulua ja ratkaisevaa viidettä kohtaamista.

Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga, puolivälierät:
PSS–TPS 3–6 Ottelutilastot Otteluvoitot 2–2
M-Team–SSRA 2–1 Ottelutilastot Otteluvoitot 2–2

Naisten Salibandyliiga, liigakarsinnat:
O2–Jyväskylä–SB Vantaa 9–4 Ottelutilastot Otteluvoitot 2–2

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Mteam
01/04/2017
Mteam pudottaa ankan kesälomille.
Ankka
01/04/2017
#TÄRKIÄ

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.