Mertsalmen Dietlikon katkaisi kestomenestyjän mestaruusputken – Eskelisen Chur hopealle

Laura Mertsalmi (pallossa) juhli Sveitsin mestaruutta lauantaina. Kuva: Andre Burri / Unihockey.ch.

Sveitsin naisten Superfinaali oli tänä vuonna UHC Dietlikonin heiniä. Kahdessa aiemmassa Superfinaalissa Piranha Churille tappion kärsinyt Dietlikon nappasi tällä kertaa voiton samasta vastustajasta lukemin 7-2.

Dietlikon katkaisi samalla Piranha Churin viiden mestaruuden putken 6 811 katsojan edessä.

Silja Eskelisen edustama Chur siirtyi ottelun kuudennella peliminuutilla johtoon, mutta avauserän puolivälin jälkeen Laura Mertsalmen Dietlikon tasoitti ottelun. Toisen erän jälkeen lukemat olivat 2-1 voiton napanneille sinipaidoille.

Kuva: Andre Burri / Unihockey.ch.

Kolmannen erän tappion karvasta kalkkia kokenut Dietlikon vei selvästi 5-1 ja näin ollen Sveitsin mestaruus irtosi viiden maalin voitolla. Kaksi viimeistä maalia upposivat Churin tyhjään verkkoon.