Liigat

Miesten Superfinaalin 1. erä: Maalijuhlissa osuttiin tasatahtiin

22.04.
2017
0 Kommenttia
0

Joonas Pylsy osui Superfinaalin ensimmäisessä erässä. Toisen erän hän aloitti penkiltä verkkarit päällä. Kuva: Esa Takalo

Miesten Salibandyliigan Superfinaali on kesken Hartwall Arenassa. Ottelun ensimmäinen erä päättyy lukemiin 3-3.

Classic aloittaa ottelun vahvasti. Tino Salminen vie tamperelaiset johtoon ajassa 4.04. Syötön maaliin tarjoilee Miro Lehtinen. EräViikinkien tasoitusosuma näkee päivänvalon ajassa 8.40, kun Roni Laasosen tarkka laukaus uppoaa Classic-maalin etuyläkulmaan. Syötön antaa Marko Juselius.

Seuraavan maalin masteroi Classicin kovavireinen kakkosvitja. Jussi Piha syöttää maalin eteen Joonas Pylsylle, joka vie Classicin johtoon, kun tasan 10 minuuttia on pelattu. Kaikkinensa ensimmäinen kymppi tarjoilee vauhdikasta salibandya.

Maalitehtailu jatkuu vilkkaana. EräViikingit käyttää vastahyökkäyksen hyödykseen ja Kevin Söderling syöttää maalin eteen Mika Moilaselle joka ei erehdy. Peli on 2-2 ajassa 10.46.

Ajassa 18.48 Miko Kailiala näyttää ratkaisuvoimaansa ja laukoo EräViikingit johtoon tarkalla laukauksella. Maalisyötöstä vastaa Tommi Aro. Tämä ei kuitenkaan jää kaksikymppisen viimeiseksi osumaksi. Ainoastaan 23 sekuntia myöhemmin Nico Salo tekee esityön ja Eemeli Salin tuo Classicin tasoihin.

Ottelutilastot

Lue myös:
Näillä mennään – miesten Superfinaalin kokoonpanot tulevat tässä
Pikagallup käytäviltä: Miten päättyy miesten Superfinaali?

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.