Liigat

Nokian KrP löysi uuden päävalmentajan – liigan pörssikuningas jatkaa näätäpaidassa

18.04.
2017
11 Kommenttia
5
Liigat

Nokian KrP on Jarmo Härmälle hänen valmentajauransa kolmas liigaseura. Kuva: Juhani Järvenpää

Tällä kaudella miesten Salibandyliigan puolivälieriin yltänyt Nokian KrP julkaisi tiistaina tulevan kauden päävalmentajansa. Penkin taakse siirtyy kuluvalla sesongilla helsinkiläistä M-Teamia valmentanut Jarmo Härmä.

Härmä allekirjoitti nokialaisseuran kanssa kahden vuoden mittaisen sopimuksen. Hän korvaa tehtävässä kauden päätteeksi espoolaiseen Oilersiin lähteneen Heikki Luukkosen.

Härmän valmentama M-Team sijoittui tällä kaudella Salibandyliigassa viimeiseksi, ja näin ollen tippui Divariin.

Ennen M-Teamia hän on valmentanut Erä Akatemian ja Limingan Niittomiesten Divari-joukkueita sekä Oulun Luistinseuraa niin liigassa kuin myös sarjatasoa alempana Divarissa.

Nokian KrP:n valmennus pysyy päävalmentajan vaihtumisesta huolimatta lähes ennallaan. Jouni Kulmala harkitsee vielä jatkoaan, mutta seura kertoi etsivänsä valmennustiimiin vielä yhtä lajivalmentajaa.

Lisäksi pelaajiston tukipylväät, ykkösketjun Henri Johansson, Jere Oksanen, Joni Henttonen ja Matti Koskela jatkavat näätäpaidassa myös ensi kaudella. Johansson voitti sekä liigan maali- että pistepörssin runkosarjassa.

Linkki:
Uutinen Nokian KrP:n sivuilla

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Ok.
18/04/2017
Toivottavasti manageri on hereillä ja hankkii Lastikan ykköskenttään oikeaksi laidaksi.

Johansson-Oksanen-Lastikka
Koskela-Henttonen
Nähtä
18/04/2017
Samalla autokyydillä meni ainakin yksi(mahdollisesti jopa kaksi) tiimin viime kauden pörssikärjistä. onko kyseessä maali, syöttö vai jäähypörssi, niin se jääköön lukijan päätettäväksi.
Röllipeikko
18/04/2017
Taitaa Nokian keskusrikospoliisin miehistöön siirtyä Mikko Pasanen koska Härmä ja Jere Oksanen connection. Toisena siirtyy Härmää jo Erä Akatemiasta asti seurannut Riku Holopainen. Ei ollu vaikeeta.
Tombastic
18/04/2017
Röllipeikko:
Kuuleman mukaan myös Holopaisen vasen käsi Laakso on siirtymässä keskusrikospoliisin palvelukseen.
Nähtälle
18/04/2017
Nähtä viittaatko Krp maalivahtiin Pohjoseen ?? Huhun mukaan ei jatka krp .en ole varma.??
Vikatimees
18/04/2017
Härmän joukkueet, ainakin kolme viimeaikaista, on olleet puolustuksellisesti lirissä vastustajien kans. Runsasmaalisia otteluita olleet, monesti omissa soinut enempi.... Mielenkiintoista nähä muuttuuko kurssi nokialaisten kans. Epäilen...
Osku
18/04/2017
Härmällä on nyt näytön paikka. Nyt on kolme vuotta putkeen vaihtanut seuraa, ettei oikein osaa sanoa miten on mennyt. Nosti junnuvoittoisen OLSin hienosti liigaan, mutta sen jälkeen oli vähän heikompaa ja Härmän lähdön jälkeen OLS in taso nousi ja olivat heti seuraavana vuonna plaoffeissa.

Härmä onnistui pitämään nousija LMNn divarissa seuraavana vuonna, kuten Erä Akatemian seuraavana vuonna, mutta molempien sarjasijoitus nousi Härmän lähdön jälkeen. Näin käy usein divarissa nousijajoukkueelle, jos seuraavaan vuoteen siellä säilyvät, mutta silti. M-Team oli taas ihan oma tapauksensa. Siitä on paha mennä pelkkää valmentajaa syyttämään, mutta ei sekään nyt mikään meriitti valmennusuralle ole. Eli kuten jo sanoin, nyt Härmän pitää näyttää mikä hän on valmentajana ja luotsata Nokiaa nousujohteisesti, ja kausi 18-19 tulee olemaan aika tärkeä uran jatkon kannalta. Toivottavasti Nokialla on potentiaalisia junnuja sisäänajettavaksi liigaan, kun vetovoimassa ei joukkue pysty kilpailemaan sarjan huipuista Classicin kanssa.
TIMO
19/04/2017
Hrmä on lähihistorian huonoin valmentaja liigassa ja täysin käsittämätön valinta Näätien penkin päähän. Toivottavasti Henkka pitää joukkueen liigassa koska Härmällä on tapana viedä joukkueensa divaria kohti.
Jampe
19/04/2017
Härmä on laadukas valmentaja jolla on valinnat olleet viime vuosina ehkä epäonnekkaita. Esim miehen olsin ajalta unohtuu että herrala pääsi ihan erilaiseen tilanteeseen valmentajana. Eli oskullekin, ei se joukkueen kehitys tapahdu tyhjiössä. Herrala onnistui härmän pohjilla auttamaan joukkuetta ottamaan seuraavaa askelta mutta sen ison työn nuoren joukkueen kanssa teki Härmä.
Chrisu
19/04/2017
Jampe: Herrala valmensi itse A-junnut mitaleille parina vuonna peräkkäin ja korjasi sitten omat hedelmänsä liigassa.
oulujoki
21/04/2017
Oisko Herrala kuitenkin saman tarinan edessä: Valmiit pelaajat Korsmanin ja Kuussaaren kasvattamana.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.