Liigat

OLS:n valmennustiimi ja pelaajarunko kasassa – jatkosopimusneuvotteluja käydään edelleen

29.04.
2017
4 Kommenttia
1
Liigat

Keltapaitainen Oulun Luistinseura on julkaissut 15 pelaajasopimusta. Kuva: Esa Jokinen.

Oulun Luistinseura on julkaissut pelaajarunkonsa ja uuden valmennusryhmänsä kaudelle 2017-18.

Miesten edustusjoukkueen päävalmentajan tehtävät ottaa haltuunsa Eetu Vehanen. Sopimus kattaa kauden 2017-2018. Viime kaudella Vehanen toimi miesten liigajoukkueen apuvalmentajana sekä junioripuolella seuran valmennuskoordinaattorina. Vehanen tulee päävalmentajan tehtävän ohella toimimaan myös seuran valmennuspäällikkönä.

– Olen otettu siitä, että seura luotti minuun tämän vastuutehtävän muodossa. Kaikki tapahtui ehkä hieman nopeammin kuin olin ajatellut, mutta omat tavoitteeni ovat olleet korkealla valmentamisen suhteen siitä lähtien kun tajusin lopettaa omat pelihommani. Haaste on iso, mutta sen eteen olen valmis laittamaan kaiken likoon, Vehanen kommentoi nimitystään seuran nettisivuilla.

Valmennusryhmän täydentävät Jani Lämsä ja OLS:n seuralegenda Antti Laitinen. Toissakaudella peliuransa päättänyt Lämsä valmensi viime kaudella OLS:n C1-SM sarjajoukkuetta. Laitinen tuo valmennustiimiin mukanaan runsaasti näkemystä ja kokemusta mittavan pelaajauransa myötä. Pitkään OLS:n kapteeninakin toiminut mies edusti seuraa peräti 11 kauden ajan vuosina 1999-2010. Vehanen kuvailee tiimiään intohimoiseksi ja monipuoliseksi.

– Laitisen pitkä kokemus lajin parista pelaajana tuo hyvän lisän minun ja Lämsän lajinäkemykseen. Koen tärkeänä, että jokainen valmennustiimin jäsen uskaltaa myös haastaa toistensa näkemyksiä. Tulemme yhdessä kääntämään varmasti jokaisen kiven, jotta OLS pystyy ensi kaudella asettamiinsa tavoitteisiin.

OLS:n liigajoukkueella on tällä hetkellä kasassa 15 pelaajasopimusta. Neuvottelut ovat käynnissä edelleen useamman viime kausilta tutun pelaajan kanssa, kuten Antti Nieminen, Petri Niemelä, Mikko Saarnio, Ville Turula, Matias Tiira ja Niko Kvist. Aiemmin julkaistujen sopimusten lisäksi tuoreimpina nimensä jatkosopimuspapereihin ovat kirjoittaneet Petteri Kääriäinen, Tommi Wiander, Petri Rantala ja Niko-Petteri Holappa.

Joukkueessa tulee olemaan myös vaihtuvuutta. Uusina niminä ensi kaudella keltasinisessä paidassa viilettävät ainakin Limingan Niittomiehistä saapuva Mika Kaitera sekä OLS:n A-nuorten riveistä edustusjoukkueeseen nousevat maalivahti Vinski Kivilompolo ja hyökkääjä Anssi Välitalo. Varmoja lähtijöitä ovat Olli Kinnunen ja Juho Sorri. Heidän lisäkseen Ville Oksa on ilmoittanut lopettavansa uransa päättyneeseen kauteen.

OLS:n sopimustilanne (suluissa viime kauden seura):

Maalivahdit:
Ville Mestari
Vinski Kivilompolo (A-jun.)

Puolustajat:
Lauri Tiira
Antti Suomela
Olli Wikstedt
Tommi Wiander
Mika Kaitera (LNM)

Hyökkääjät:
Valtteri Parviainen
Tatu Kiipeli
Petteri Kääriäinen
Petri Rantala
Eetu Ijäs
Niko-Petteri Holappa
Jonatan Tynkkynen (Blue Fox)
Anssi Välitalo (A-jun.)

Linkki:
OLS:n uutinen aiheesta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Huge
29/04/2017
Vielä toistaiseksi tosi nuori porukka OLSilla. Toivottavasti saavat pari jatkosopparia neuvoteltua ja pari uutta pelaajaa.
Reino katsomosta
29/04/2017
Sählykenttien nöyrä herrasmies ja alivoimawelho Mikko Saarnio siirtyy tulevalle kaudelle SB Welhojen riveihin Kuopioon. Sopimus jo allekirjoitettu seuran kanssa ja virallinen julkaisu tulee toukokuun aikana. Welhot saa aimo annoksen juoksuvoimaa, kovaa yritystä ja tsemppihenkeä joukkueeseen. Onnittelut kuopioon hyvästä hankinnasta!
Pohjoinen
30/04/2017
Joukkueen kokeneimmat Nieminen, Kvist ja Niemelä ovat lopettamassa uraa ja siirtyvät alempiin sarjoihin. Näin kaduilla puhutaan. Toivottavasti joukkue saa pari kokeneempaa kuitenkin riveihinsä.
Roope
30/04/2017
Kvisti pois

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.