Divarit

Pääkallo.fi takoi kovia kävijälukemia viikolla 14 (3.-9.4.)

10.04.
2017
2 Kommenttia
1
Divarit

Lasse Vuolan blogikirjoitus kiinnosti viikolla 14. Kuva: Esa Jokinen

Salibandysivusto Pääkallo.fi ylsi vahvaan kävijätulokseen viime viikolla ja eri kävijöitä vieraili sivustolla kaikkiaan 53 424. Tuloksen kovuudesta kertoo se, että lukema on paras mihin sivusto on pystynyt ilman arvokisoja tai Superfinaalia. Paremmat lukemat ovat syntyneet MM-kisoissa vuonna 2014 ja 2016 sekä viime vuoden Supefinaaliviikolla, joten lukema oli sivuston historian neljänneksi paras.

Kokonaiskävijämäärä oli huima 150 151, joka on sivuston kaikkien aikojen toiseksi paras lukema. Tulos kalpenee ainoastaan vuoden 2016 Superfinaaliviikolle. Sivunäytöissäkin tulos oli historian Top 5-luokkaa, sillä niitä kertyi kaikkiaan 320 293 kappaletta.

Varsinkin alkuviikosta erityistä kiinnostusta herätti tietysti erotuomaritapaus ja erotuomareiden ”testamentti”, jota siteerattiin muun muassa Aamulehdessä, Helsingin Sanomissa ja Ilta-Sanomissa. Koko viikon osalta tarjonnan laajuus toi lisäkävijöitä. Ennakoimme sekä uutisoimme muun muassa miesten Divarin karsinnoista, naisten liigan välieristä, miesten liigan välieristä, A-poikien SM-sarjan finaaleista, A-tyttöjen SM-sarjan finaaleista sekä miesten liigakarsinnoista.

Kaikkinensa sivustolla on käyty alkuvuonna yhteensä yli 1,5 miljoonaa kertaa. Erillisiä kävijöitä näistä on ollut kaikkiaan 255 000. Sivunäyttöjä on kertynyt kaikkiaan 3,1 miljoonaa. Viime vuoteen nähden kokonaiskävijämäärä on noussut noin 200 000 samassa ajassa ja sivunäyttöjen määrä on noussut noin 300 000 samalla aikavälillä. Erillisten kävijöiden määrä on pysynyt suunnilleen samana kuin vuosi sitten.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Minäpahoitinmieleni
10/04/2017
Kivempihan näitä on lukea kuin sitä skeidaa mitä Suomessa ja maailmalla muuten tapahtuu. Pääse hetkeksi irti niistä asioista joten kiitos siitä ja jatkakaa samaan malliin!
Hiski
10/04/2017
Onnittelut Pääkallolle ansaitusta näkyvyydestä muissakin medioissa. Toivottavasti antaa puhtia jatkaa samalla tavalla myös jatkossa!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.