Liigat

Pronssiottelu venyi jatkoajalle – kapteeni ratkaisi mitalit SPV:lle

19.04.
2017
19 Kommenttia
3
Liigat

SPV juhli tänään pronssisia mitaleita Seinäjoella. Kuva: Juha Käenmäki.

SPV voitti tänään Seinäjoella miesten Salibandyliigan pronssiottelussa Happeen lukemin 6-5. Ottelun ratkaisi jatkoajalla Ville Kuusela.

Avauserässä ”hirvet” olivat tuloksellisesti askeleen edellä, sillä 20 minuutin aikana vierasjoukkue osui kahdesti ja SPV vain kertaalleen. Happeen 2-1 -johtomaalin iski Panu Kotilainen vain 26 sekuntia ennen erätaukoa.

Johto ei kuitenkaan toisessa erässä lämmittänyt, kun SPV nakutteli paikoistaan terävämmin palloa sisään voittaen toisen erän lukemin 3-0. Näin ollen ottelun toiselle erätauolle lähdettiin puolestaan isäntien kahden maalin johtoasemassa.

Kolmannen erän alussa Teppo Mäkelä vei isännät jo kolmen maalin karkumatkalle, mutta Peter Kotilainen toi kahdella maalillaan Happeen maalin päähän erän puolivälin kieppeillä. Toisen osuman jälkeen SPV turvautui aikalisään. Ottelua oli pelaamatta vajaat kolme minuuttia, kun vieraiden Toni Kuosmanen tasoitti ottelun lukemiin 5-5. Enempää maaleja ei varsinaisella peliajalla nähty ja näin ollen ottelu venyi jatkoajalle.

Jatkoajalla SPV:n sankariksi nousi Ville Kuusela, joka ampui ajassa 64:54 SPV:lle voittomaalin ja sen myötä pronssimitalit.

SPV:n tehokkaimmat olivat kahdesti osuneet Kuusela ja Mäkelä. Matias Veikkola syötti kaksi osumaa. Happeen tehomies oli kahdesti maalannut Peter Kotilainen.

Ottelutilastot

Juha Käenmäen ottelukuvat

Lue myös:
Pronssi lämmitti SPV-kipparia: ”Pelimiehelle maistuu, kun pystyy mitalin ratkaisemaan”
Kauteen pettynyt Kauko muisteli lämmöllä pitkäaikaista valmentajaansa: ”Hieno ihmisjohtaja”

Edit: Voittomaalin aika korjattu 20.57.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Ai jai
19/04/2017
Jatkoaika maalin aika on väärin tsot tsot
Talipallo
19/04/2017
Jaa niinkö siellä on käynyt. Jostain taisin lukeakin, että tänään olisi joku peli jossain.
Ilkka Kittilä
19/04/2017
Täällä käsi pystyssä. Kävi pieni ajatusvirhe allekirjoittaneella. Voittomaalin syntyaika korjattu.
Repe
19/04/2017
Onnittelut punaisille!
Taisi tämän jutun kirjoittaja kärsiä myös kuvayhteyden puuttumisesta, sen verran mielikuvitukseton otteluraportti kyseessä! Liiton suuntaan voisi kyllä lyödä jonkun astetta suuremman kyselyn - eikö pronssipelillä nähty olevan mitään arvoa vai eikä vaan yksinkertaisesti kenelläkään välähtänyt ajatella lajia seuraavia ihmisiä. Sanoisin että yrityspuolella voisi jo saada potkut näin onnettomasta työstä!
Alakatsomo
19/04/2017
Ketä jaksaa nämä liikuntasalit kiinnostaa kun on superfinaali. Aivan turha minkään kautta peliä näyttää, kun nekin rahat voi käyttää superfinaalissa.
Juudas
19/04/2017
Parissa kuukaudessa säbämedian kuningas Jussi Ojala (ex-pääkallon päätoimittaja) on muuttunut ala-arvoiseksi puuhastelija Jussi Ojalaksi (Salibandyliiton viestintäpäällikkö).

Ymmärtävätkö ihmiset jotka kirjoittavat kuinka tyhmältä tämä manaaminen kuulostaa?
Peku
19/04/2017
Onnittelut SPV! Hieno taistelu Happeelta. Ei ole moni valmentaja saanut vastaavia taputuksia vieraskentällä kuin Seppo Pulkkinen tänään, upea valmennusura!
Juudaalle
19/04/2017
Vai voisiko olla että Ojalalla vastuu kasvanut ja mahdollisuuksia tehdä näkyviä virheitä on vähän enemmän? Toisekseen harva on tainnut nimeltä Ojalaa arvostella, enemmän ja ymmärrettävästi asiana näytettävien otteluiden kummallista priorisointia.


Onhan tämä nyt oikeasti lähinnä surkuhupaista, että naisten pronssipelistä ei ole järkevää striimiä ja miesten pronssimatsista ei minkäänlaista.
60100
19/04/2017
Kiitos ja onnea SPV! Oli just niin tiukka peli ku sopi olettaa.

Pulkkis-Sepolle hattu päästä. Ikävä varmasti monella tulee myös Jyväskylän ulkopuolella. Lehdistötilaisuudet sun muut hoitanut aina tyylikkäästi. Miellyttävä kuunnella ja erittäin arvostettu omien ja vastustajien keskuudessa.
TV
19/04/2017
Olipa kiva katsoa tv:stä tää matsi, oli todella viihdyttävä, melkein parempi kuin superfinaali!!!!
Moh
19/04/2017
Juuri samaa mietiskelin ma, kun koitin löytää median, josta peliä katsoa. Siis että ilmeisesti johtoportaissa ei pahemmin kiinnosta moinen vaan pronssipeli. Viestinnän puoli ei oikein ole onnistunut. Mutta Spevelle aikamoinen kausi! Onnittelut!
Turhake
19/04/2017
Käsittääkseni Suomi taas ainut jotka näitä pelejä pelaa....mitäs jos olis päättynyt 10-1, olis hiljasta.
Suotavaa olis et molemille jatkossa pronssit kaulaan ja lomille lompsis.
Junnu#8
19/04/2017
Seppo Pulkkinen hattu päästä! Suvirannan sulttaani hieno mies! Sopivasti pilkettä silmäkulmassa. Puliukon rooli yksi hauskimmista pätkistä. Missä Seppo on esiintynyt. Happeen mediatiimin tekemässä videossa. Vettä ja Happee...
Sami
19/04/2017
Onnea SPV! Ja onnea Sepolle hienosta urasta. Sai arvoisensa tunnustuksen myös kilpailijoiden faneilta.

Seurasin kannustusta ottelun aikana ja sen jälkeen. Pienet junnut kentän laidalla aivan haltioissaan menossa kättelemään idolejaan, kerjäämässä mailoja, pyytämässä nimmareita ja yhteiskuvaa. Kyllä kauden huipennus pitää aina tapahtua omien edessä. Superfinaali vie huipennuksen pois fanien, tukijoiden ja junnujen keskuudesta. Siellä sitten istutaan ilmaislipuilla tai jotain "kuuluisaa" juontajaa ihmettelemässä. Tämäkö on pitkän kauden arvoinen huipennus? Tälläkö tavalla luodaan kulttuuria? Toivottavasti tämä "koska ruotsissakin" kokeilu saadaan pian ohi. Siellä sitä sitten ihmetellään "kuuluisaa" juontajaa, istutaan ilmaislipulla katsomoissa ja muuten vain tullaan hengailemaan. No, onneksi Klässikillä on muutama fanikin paikalla.
Juge
19/04/2017
Häpeällistä touhua peluuttaa pronssipeli ja jättää lähettämättä verkossa. Miten tämä perustellaan varsinkin kuin melkein jokainen runkosarjapelikin tulee netistä? (SPV:llä joka ikinen). Ristiriitaista touhua!!
Jugelle
19/04/2017
No kun sitä ei pitäs peluuttaa, siinä tulee jo se virhe.
hieno peli molemmilta joukkueilta
20/04/2017
Olipa hieno peli! Varmasti yksi kauden parhaista, tupa täynnä ja mukana myös vierasjoukkueen faneja. Vertailun vuoksi: välieräsarjassa Eräviikinkien mukana ei kulkenut kuin bussikuski!

Seinäjokelaisyleisön standing ovation Seppo Pulkkiselle oli mieleenpainuva hetki.
teejii
20/04/2017
Kai kooste edes on tulossa pelistä? On kyllä surullista, että pitkä kausi tahkotaan ja näytetään mahtava määrä pelejä, mutta sitten toinen mitalipeleistä ei näy. Ei ihan ymmärrä liiton ajattelutapaa. Vaikka pronssipeli on pronssipeli, kyllä sitä mielellään kattos. Only in floorball?
Pera
20/04/2017
Kuka siellä lähetyksistä oikein päättää? Aivan käsittämätöntä touhuu kun mistää ei peliä näytetty. Todella surullista touhuu kyllä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.