Liigat

Rantala: ”Valmennus antoi meille mahtavat avaimet pelata”

22.04.
2017
0 Kommenttia
3
Liigat

Nina Rantala esitteli kultamitalia ja mestaruuspystiä. Kuva: Timo Mäkynen

Classic vei vahvan esityksen jälkeen naisten Suomen mestaruuden luvuin 5-2. Joukkueen kapteeni Nina Rantala kertoi finaalin jälkeen sitoutuneesta joukkueesta, joka syttyi cupin pettymyksen jälkeen pelaamaan mestaruuden valmentaja Katriina Saariselle.

– Meillä oli todella sitoutunut porukka. Kaikki halusivat kehittyä, eikä pelata puolivaloilla. Jo harjoituksissa oli todella kova tempo.

Finaalissa vahvasti puolustanut Classic teki historiaa voittamalla runkosarja ja pudotuspelit mukaan lukien kaikki kauden 29 liigaotteluaan.

– Valmennus antoi meille mahtavat avaimet pelata ja tässä on tulos, Rantala kiitteli pokaali kädessään.

Rantala syötti toisen erän alussa Classicin toisen maalin. Toisen erän kolmen maalin jälkeen mestarista ei ollut päätöserässä enää epäselvyyttä.

Ainoa ja Suomen mestaruuden kannalta kenties ratkaiseva tahra tuli Suomen cupin finaalin tappiosta Turun Palloseuralle.

– Suomen cupin peli oli kämmi joka opetti meitä kaikkia ja parannettiin peliä koko ajan.

– Sen jälkeen tuli salibandyn ulkopuolisia asioita mukaan ja olemme tukeneet ”Kassua”, Rantala viittasi valmentaja Katriina Saarisen syöpädiagnoosiin.

Rantalan suuri rooli kentällä ja sen ulkopuolella näkyi myös Classicin mestaruusjuhlissa. Valmentaja Katriina Saarinen muistutti ennen pukukopin haastattelupyynnön hyväksymistä, että heillä Rantala päättää kaikista pukukopissa tapahtuvista asioista.

Vahvalla joukkueella on vahva kapteeni.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Timo Mäkynen
Timo Mäkynen
Twitter: @tirsamaa

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.