Liigat

Raumalaiset juhlivat Porissa – SalBa varmisti ensi kauden liigapaikan

10.04.
2017
76 Kommenttia
3
Liigat

Rauman SalBa pelaa ensi kaudellakin miesten Salibandyliigassa. Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com.

Karhut ja SalBa kohtasivat tänään Porin Urheilutalolla liigakarsintojen neljännessä kamppailussa. SalBa nappasi ottelussa 4-2 -voiton ja säilyi näin ollen voitoin 3-1 Salibandyliigassa. Karhujen pelit jatkuvat ensi kaudella edelleen Divarissa.

Karhut otti avauserässä kuljettajan paikan ajassa 14:13, kun Petteri Santi siirsi Benjamin Lepolan syötöstä porilaiset 1-0 -johtoon. Erän toisen ja samalla viimeisen osuman ampui Aaro Ollikaisen syötöstä 38 sekuntia ennen päätössummeria Eero Vanhatalo. Näin ollen tauolle siirryttiin isäntien 2-0 -johtolukemissa.

Toisessa erässä ohjat nappasi kuitenkin SalBa. Raumalaiset tulivat maalin pähän ajassa 22:28 ja tasoihin reippaat kuusi minuuttia myöhemmin. Johtoaseman vieraat saavuttivat ensimmäistä kertaa kun peliä oli pelattu tasan 30 minuuttia. Ajassa 33:34 Rami Prokki lisäsi koirapaitojen johdon jo kahteen maaliin. Prokin lisäksi muut SalBan maalintekijät erässä olivat kaksi kertaa osunut Joni Peltola ja yhden maalin laukonut Mikko Viitanen.

Kolmannessa erässä ei maaleja enää nähty ja näin ollen SalBa juhli liigapaikkaansa Porissa ottamalla sarjassa ensimmäisen vierasvoiton.

Miesten liigakarsinnat:
18:30 Karhut-SalBa 2-4 Ottelutilastot SalBa säilyy liigassa voitoin 1-3

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Onnittelut Salballe
10/04/2017
Salba piti liigapaikan jälleen monien ennakkoluuloista huolimatta. Ensi kaudeksi jos saataisiin vielä Hyvönen takaisin Raumalle sekä pari muuta vahvistusta ja nokka kohti playoffeja! Hienoa työtä Seppinen.
FANI!!!
10/04/2017
LEPOLA O PAPERII!
Lepola
10/04/2017
Sori!
Entinen karhujunnu
10/04/2017
Lepola on paperia. Ei muuta!
Kaakku
10/04/2017
Lepola ihan täyttä paperia tukehtukaa p*skaan Pori!
Iso #7
10/04/2017
YLIKÄVELYYY !! #LIIGASALBA
Raumalainen
10/04/2017
Rami Prokkia arvosteltiin ottelusarjan alussa, keräsikö 4 ottelussa tehoja peräti 1+7. Ei minusta kovin huonosti!
Jack
10/04/2017
Salba käveli b-junnuje yli ja jatkaa heittopussina liigassa. Iso7 saa taas vouhottaa keväällä kun karsitaa liigapaikasta. Toivotaan vaa ettei suoraan tiputa ni jää jännitettävää tosipeleihin.
Iso #7
10/04/2017
Jack hei sun katkeruuden voi haistaa tänne heseen asti!
Kylmä kolpakko
10/04/2017
Kyllä nyt suu napsaa! Edessä kylmä huurre KARHU..... hajhaah
#YLIKÄVELY
10/04/2017
Päästäänkö kohta taas tapauskohtalaan... itseppä karhut on joukkueensa rakentanut.... Lepola, Jerkku, Tamminen, Puisto voi näitä b junnuja ensi kaudella sitten c junnujen sm:ää koittamaan!
Jackille
10/04/2017
Viimeksi kun Porissa alettiin huutelemaan SalBalle, johti Karhujen tie 2.divariin ja SalBan liigaan :D
Satakunta
10/04/2017
Voidaanko vaan hetkeksi unohtaa kaikki bjunnut sun muut karhuilta upea kausi divarissa ja salbalta upeat karsinta sarjat voidaanko vaan kaikki nauttia kun vihdoin nähdään lajia parhaimmillaan!
Daniel
10/04/2017
Seppinen+mäkilä=superfinaali
NasseNalle
10/04/2017
Hienoa vanhat karhut vaihtoi varnaan SALBAAN! Toivottavasti nämä porin ihmeet jää Raumalle! Näin Mersun kyydistä uskallan sanoa ettei paperi raivo tähteä tarvita. MIKÄ V MUTIKAINEN
TOMI
10/04/2017
Ostakaa rokosalle shamppoota
Ihmettelijä34
10/04/2017
Tehkää tälle sarjalle jotain!! Satakunnassa pelataan hienoja karsintoja, Helsingissä pubijengiä pyöritellään 9-0 #SPVulos
TOMI
10/04/2017
Ja prokille saunabelt
Kaakku
10/04/2017
Puistossa ilta viilenee Pete lämpimikseen hyppelee!
Iso #7
10/04/2017
Kiikkustuolissa istun ja sinua muistelen!
jamo
10/04/2017
Nyt raumalaiset huutelee tääl ninku mestareita olis. Ihmettelen et miten tollasel pelil o liigas saanu pistettäkään
#YLIKÄVELY
10/04/2017
@jamo katkeruuden huippu... menes ny katsomaan sarjataulukkoa tai pelien tuloksia tältä kaudelta ja tule sitten huutelemaan PLIIS! #paperitähti
Timi
10/04/2017
Kausi päätetty Satakunnassa Salban säilymiseen. Mitä tuomarikaksikkoon tulee, niin tämän päivän pari onnistui tässä ottelusarjassa parhaiten. Tiukkaa tulee ensi kaudella olemaan Salballa. Jos pystyy tämän kauden runkosarjan sijoitusta yhtään parantamaan, niin kauden voidaan katsoa menneen putkeen. Vahvistuksia Salba tuskin on saamassa ja omista junnuista ei pelimiehiksi ole. Karhut tulee olemaan ensi kauden Divarin kahden parhaan joukossa ja tulee vääntämään liigapaikan itselleen keväällä.
NasseNalle
10/04/2017
Nyt meni Jamolla Tötsä kurkkuun! Shalallala! Uus yritys porin Nalleilla ensi vuonna! Hieno seura oikeen murea. Sääli ettei paperi benkusta ollut tänään kuin Vaaralliseen peliin. #Ylikävely
Paperi
10/04/2017
LÄNSIRANTA ME SAADAAN SUT VIELÄ!
#YLIKÄVELY
10/04/2017
Tiukkaahan oli tälläkin kaudella... yksi piste niin ei olisi tarvinnut pelata karsinnan karsintaa. Tää on Urheilua! @TIMI
Mikä vtun mutikainen
10/04/2017
Jos en ihan vääriä huhuja ole kuullut niin Hätösen Heikki olisi vaihtamassa raumalle;)
Kauppiksen Kingit
10/04/2017
CMOON SALBA! hyvönen tosiaan raumalle ja muita vahvistuksia kun salballa on ns runko kassassa mut leveämpi materiaali tarvitaan ens kaudeksi jottei näytä pelejä tarvitsisi jännittää. Nyt vaan pojat lomil ja ajois aloittamaan kunnon kesätreenit!
Länsiranta
10/04/2017
Sarjassa kävi niinkuin varmaan kaikki piti todennäköisenä. Iso kiitos Poriin aika hienosta sarjasta ja vielä isompi hatunnosto Heidän todella nuorelle joukkueelle. Ja pyydän Raumalaisilta jotain tasoa kommentointiin. Ja Lepola on kyllä ihan kovan luokan pelaaja. Ainoana ei junnuikäisenä karhut hyökkääjänä sarjan pari viimeistä peliä kantoi isoa roolia joukkueen hyökkäyksessä. Toivon mukaan Salba saa palikoitaan kuntoon kesän mittaan. Junnupuolta pitää vahvistaa. Pois haastajasarjoista.
RAUMA
10/04/2017
Prokki ei mahdu karhuihin mutta oli Peltolan ohella sarjan paras nalleihin olisi mahtunut puolet Salban kakkos joukkueestakin
#YLIKÄVELY
10/04/2017
@Länsiranta on vissinki tutustunut Rauman Salban junnuihin.... ja kyllä Lepola on kova pelaaja ja kantoi vastuuta hienosti tässäkin pelissä ratkomalla jäähyillään. Nautitaan!!!!
Länsiranta
10/04/2017
Voi kyllä on tutustunut Salban junnutilanteeseen. Ja monen muunkin länsirannikon seuran junnupuoleen. Joten saatan tietää kyllä asiasta jonkin verran ja huoleni on varmasti aiheellinen.
Junnu#8
10/04/2017
Hätönen ei tule Raumalle. Epäilen että mitä järkeä. Janne Hyvösellä olisi tulla takaisin? Hyvin näyttää pelit kulkevan Helsingissä. Teemu Kortelainen on kyllä hyvä maalivahti. Ilman sitä Salba olisi nyt D1varissa!
Kapa77
10/04/2017
Rauman Salbaan tulossa ensi kaudeksi:
- Janne Hyvönen (EräViikingit)
- Janne Hulmi (Karhukopla)
- Benjamin Lepola (Karhut)
- Joonas Koskinen (TPS)
- Janne Nurminen (TPS)
hmm
10/04/2017
mistäs tää hyvönen huhu on lähteny liikkeelle? miksi lähtisi ervistä?
RAUMA
10/04/2017
Lähti Hyvösen huonon jakson aikana
Ultras
10/04/2017
Huhujen mukaan olisi hyvönen menos turkuun? mut taikuri on aina tervetullut kotiin!!
Tervetuloa!
10/04/2017
@MIKÄ VTUN MUTIKAINEN

Olisin iloinen jos SalBaan saataisin toinen Peltonen. Loistava pelaaja. Itse kuulin huhuja että SalBa parin Karhujen junnutähden perässä. Isoveli ryöstää pikkuveljeltä taas.

Vuorinen - Hyvönen - Lehtoniemi
Lahtinen - Santi - Prokki
Hulmi - Keskitalo - Nurminen
Lahti - Niemi - Hätönen (:D)

Rokosa - Rossi
Kaerla - Ruohonen
Koski - Peltonen
Harjula/Aaltonen...

Kortelainen
Lahti

Kattellaan.
Edit
10/04/2017
Pahoittelut. Kirjoitin mitä luin. Salonen 3. kentässä ei Nurminen.
RAUMA
10/04/2017
Harjula menee Kosken edelle
Väpäfanclub
10/04/2017
TAMMISEL KEITTÄÄÄ
Tiedoksi kaikikille
10/04/2017
Ne jotka eivät tietäneet ja ihmetteli karhujen ville salonen olisi mahtunut kokoonpanoon mutta oli leikkauksessa lauantaina
Ylimielistä käytöstä
10/04/2017
Oli kyllä ylimielistä käytöstä karhujen aapo tammiselta kun ei edes läpyjä antanut hänen fanilleen....säälittävää
...
10/04/2017
Eiköhän Salosen jokainen paikan päällä ollut nähnyt ja samalla syyn.
Tervetullolle
10/04/2017
Jan eerik aaltone on veen huono joten terve menee vaan
Huomio
10/04/2017
@.... kyseinen teksti salosesta oli niille ketkä EIVÄT jo tietäneet
Parvelta
10/04/2017
Joko Kannoston kanssa on tehty jatkosopimus ja päävalmentajaksi? Toivottavasti.
Pori.
10/04/2017
Ekaa kertaa hetkeen Porissa katsomassa peliä. Toista kertaa menekkään. Kannattajat eivät saaneet kannattaa vaan musiikin voimakkuutta lisättiin koko ajan vaan lisää. Kentän näkee vaan alakatsomoista ja yläkatsomoista vaan seisomalla 90% kentästä. Kenttää kaverille kommentoin hengenvaarilliksesi kun katsomo esim 50cm päässä laidasta. Toisesta päädystä puhumattakaan. Lisäksi silmiin pisti Porilaisten aivan järkyttävän surkea tilanne taju. Toisella menee jälleen polvi paskaksi ja Porilaiset huutelee kaikkea paskaa perään. Raumallakkin helvetti asiat paremmin kun Porissa.
Joonas
10/04/2017
No nyt tuli sellainen Provo et oksat pois. Kukaan ei kyllä Lahden loukkaannuttua hänelle huudellut. Kotijoukkue hoitaa musiikit.
Timi
10/04/2017
Väitätkö nyt ihan oikeasti, että Rauman 500 vetävä navetta on lajin kannalta parempi paikka, kun Porin urheilutalo? Varmasti Porin olosuhteissa parannettavaa huomattavasti, mutta hieman järkeä nyt näihin heittoihin.
Timille
11/04/2017
Kyllä niin sanon. Porissa saisi ikipäivänä pelata Liigaa noissa olosuhteissa. Joku kuolisi kauden aikana siellä.
Vadelma
11/04/2017
Mutta kun on pelattu jo ja tietääkseni jokainen on kotiin elävänä lähtenyt
Vadelmalle
11/04/2017
Peli kovenee kausi kaudelta. Divarissa pelaa nämä A & B junnut + jämät. Yksi taklaus ja lentää päin katsojan polvea tai seinää. Siinä sitte ihmetellään mitäs nyt tehdään liitossa & porissa.
Timi
11/04/2017
Raumallakaan nuo seinät nyt eivät monien metrien päässä laidasta ole. Lisäksi Raumalla vaikka katsoisit mistä, niin vähintään 1/4 osa kentästä jää näkemättä. Jossain viestissäni muistaakseni mainitsinkin, että mikäli saisin itse päättää ottelutapahtumasta ja lajin tulevaisuudesta, niin laidan ulkopuolella tulisi olla vähintään kahden metrin tyhjä tila. Porissakin veisin katsomot heti laidan vierestä pari metriä kauemmaksi, vaikkakin se söisi katsomokapasiteetista. Toivotaan, että sekä Poriin, että Raumalle saataisiin pian uudet hallit.
Timille
11/04/2017
Kyllä Satakunta ansaitsi molempiin isompiin mestoihin kunnon puitteet. Satakunnassa kummiskin suhteellisen urheiluhullua kansaa ja kaikkialla olosuhteet täyträ paskaa niin kyllähän sen netistä enemmin katsoo.
Reikäpallo
11/04/2017
Karhut kiittää viimeisen 10-ottelun katsojalukumääristä. Näillä saadaan varmistettua karhupoikain palkka ensikaudella divarissa. Harmi, että Karhujen riveistä puuttuivat Lahtinen ja Tikka, olisivat tuoneet hennon säväyksen porilaiseen salibandyyn
LÄNSIRANTAFANI
11/04/2017
@Länsiranta kommenttiesi perusteella haastajasarjat jota Salban junnuista yksikään ei pelaa sopisivat sinulle... kamalaa KAMALAA itkemistä täällä kommenttipalstalla pelistä toiseen!
karhujohdolle
11/04/2017
viitisittekö tehdä ees tästä pelistä maalikoosteen nin näkis ylijuoksun uudestaan. kiitos jos jaksaisitte;D
Pilkunviilaaja
11/04/2017
nimimerkille karhujohdolle....salonen on tehny upeesti kaikki maalikoosteet,mitähän jos ny on sairasomal eikä pysty????......Kaikille salban pelaajille onneks olkoon teitte sen taas......nii hävinneet selittää mut eiköhän kaikki ajatellu et slba vie sata-nolla tämän sarjan.....pienistä oli kiinni kaikki......Ylpeenä Porilaisenna totean vain että koirat haukkuu ja karavaani kulkee.......sikälimikäli tiedän nii ette te saa yhtään noista Karhujen junnuista teille,koska ne ei oo vielä lähelläkään liigapelaajia,joten syvälle kun kurkistaisin niin moniko salban pelaaja täyttää liigapelaajan kriteerit?????....Ja mitä tulee Rami Prokkiin niin Porissa urheillullisuus menee ohi yksilön......eli jos Prokki olisi ollut Karhuissa niin siellä ei käynyt se että käydään treeneis sillon kun kerkee mut se sopi raumalla hyvin.....kukaan ei kiistä pelaajan taitoja.....mutta miten olisi se profiili jolla säbä jonain päivänä olisikin(on jo nyt) urheilua?????......En ole katkera siitä ettei Karhut voittanut sarjaa enkä ole katkera siitä että Salba voitti sarjan........Mietin vain sitä että kummalla on tulevaisuus........ja isoseiska...kun tuut Poriin nii tarjoon ison Karhun...
Länsiranta
11/04/2017
Ai huolta ei saa tulevaisuudesta kantaa Salbassa. Ja itse tiedän, että Salban junnuista 2004, 2003 ja 2002 pelaavat kaukana länsirannikon kärkijoukkueista. Ja nimenomaan haastajasarjoissa. Parempaan pitää mielestäni pyrkiä. Junnuja on ymmärtääkseni, mutta olisiko paukkuja mahdollista lisätä juniorivalmennukseen? Ja kaikille Länsirantafaneille voin kertoa et minut varmaan löytää ensi kaudellakin ainakin satunnaisesti Salban liigapelistä ja myös junnuturnauksista ympäri eteläsuomen. Tervetuloa keskustelemaan kaikesta lajiin liittyen.
Ylemmälle
11/04/2017
Säbä on urheilua siinnä vaiheessa, kun esim krp:n 2ketjun tapaiset pullukat pullautetaan johonkin 3divariin.
Hohhoijaa
11/04/2017
hihhulihuhhuijaa... kyllä nyt harmittaa...

1.yksikään tämän vuodenkarhupelaaja ei lähde salbaan pelaamaan
2. Sarja olisi ollut aivan eri jos lahtine ja tikka olisivat olleet
3. Salosen puuttuminen näkyi selvästi
4. Hävettää katsoa kun salban rupusakki juhlii taas kuin mm -mestaruutta, tulevat muuten tästä eteenpäinkin, jos eivät putoa
5. Hatunnosto karhuille, isäpoikasähly oli todella tiukka ja se nyt vaan menee niin, että yleens pikkasen vahvempi voittaa
6. Kauppis aivan kamala paikka katsoa peliä
7. Urheilutalo ei sen kummempi ole
8. Syitä miksi pelaajat siirtyy karhuista voi olla moni
9. Jos siirtyvät salbaan niin asiat pitää olla todella huonosti

#kujaout
#kujaout
RAUMA
11/04/2017
Kyllähän karhuissa muutama valmis liigapelaaja olisi esim Lepola, Lahtinen, Halminen, Hautaoja ja Tamminen toivottavasti joku lähtisi Raumalle hakemaan liigapelejä vyölle
Jotain siitä väliltä
11/04/2017
Sarjassa kävi juuri niin kuin uumoilin. Eilinen peli oli Salbalta heidän sarjan paras ja kypsin. Tulos miellyttää varmasti monia, koska Karhujen aika ei ollut nousta vielä. Olen kuitenkin aiemmin todennut ja pitäydyn edelleen väitteessä, että näiden joukkueiden tulevaisuudet menevät eri suuntiin. Tässäkin ketjussa on tullut esille jo ne tärkeimmät liittyen lähinnä junioripelaamiseen, jonka täytyisi Raumalla olla eri tasolla saadakseen jatkumoa sinne yläpäähän. Karhujen junioreista tuskin kovin moni lähtee vielä ensi kaudella mihinkään. Koulut kesken 99-00 pojilla ja moni 98 poika menee ilmeisesti armeijaan. Muutenkin porilaisten kärkijunnujen trendi on ollut lähteä mieluummin Tampereen ja Turun suuntaan opiskelujen perässä kuin Raumalle ja näin käynee muutaman vuoden sisällä muutamalle pelaajalle nykyisessäkin joukkueessa. Enemmänkin Rauman suuntaan sopii tuo kokeneempi osasto Lahtinen, Lepola, mutta en usko tässä kohtaa heidänkään sinne siirtyvän. Joten Karhujen joukkue pysynee pitkälti kasassa. Valmentajan nimeä tuskin on vielä papereissa tulevalle kaudelle. En ainakaan minä ole asiasta kuullut, mutta eiköhän sekin lähipäivinä selvinne ja kaiketi on tuosta menneen kauden kaksikosta toinen. Porin paikallisen lehden satakunnan kansan sivuilla on useasti ollut muuten maalikooste pelistä, kun joku sitä kyseli.
Jotain siitä väliltä
11/04/2017
Sev verran vielä huutelen. Tuntuisi oudolta, että juniori 16-19 vuotias lähtisi vuodeksi Raumalle pelaamaan liigaa, kun tuo divari olisi vielä vuoden tai kaksi se oikea sarjataso tuon ikäiselle pojalle. Liigaa ehtivät pelaamaan sen jälkeenkin, jollei Porissa niin sitten siellä Tku-Tre akselilla mikäli opiskelut sinne vie , jos vain porukkaan mahtuvat ja miksei moni noista mahtuisi ainakin junioreihin. Täytyy muistaa, että suurin osa noista on vielä A-ikäisiä muutaman vuodenkin päästä
Joonas
11/04/2017
Ihmettelen, jos Karhuissa ei vielä ensi kauden valmennus selvillä. Pitäisi olla. Pelaajat miettivät jatkamista seurassa ja usein näissä ratkaisevaa on se kuka siellä valmentajana on. Toivottavasti Karhuissa ollaan hereillä ja annetaan hienon työn tehneelle kannostolle pesti. Kujansuulla tuskin paloa enää riittää. Sen verran juttua olen pelaajilta kuullut, aika olisi kypsä vaihdolle.
Salbafan
11/04/2017
No puuttui Salballakin esim. Lehtoniemi joka on aika kova maalintekijä. Kun täällä itketään karhujen loukeista niin kyllä Salba olisi myös ollut eri joukkue. Esim. Lehtoniemi, Rasmus Horn, Koski olisivat olleet aika kovia vahvistuksia. On tullut selväksi, että Karhuilla on paremmat junnut, mutta niin kuuluukin isomman väkiluvun ja hyvän junnutyön takia. Mutta sählyssä on aina opiskelut ja työt isossa roolissa, että missä pelaa. Toivottavasti Rauma ja Pori molemmat nähdään liigassa tulevaisuudessa. Voittajien ei tarvitse selitellä. Häviäjien rooli on jossitella.
Pori
11/04/2017
En haluaisi Porilaisena myöntää mutta salban fanit pääsivät peli peliltä enemmän Lepolan pään sisään tehoja hän teki ihan ok mutta muuten pelaaminen oli todella tuskaisen näköistä ja kruunuksi vielä tuo loppuhetkien jäähy
Joo o
11/04/2017
@pilkunviilaaja en nyt tosta karhujen urheilullisuudesta sanoisi. Ei näytä Jerkkua kiinnostavan edes juosta noissa peleissä...
Joonas
11/04/2017
Taitaa Jerkku pelata vain siksi, ettei muita pelaajia nyt ehjänä ollut. Muuten en hänen peluutustaan myöskään ymmärrä. Rightin pelaajana ehkä YV: Ssä. Laiskan näköistä liikkumista pitkin sarjaa.
Pilkunviilaajalle
11/04/2017
Juu osui myös silmään tuo kommentti, että Karhuissa urheilullisuus menee edelle. Rokosa ainakin kehui SalBassa juuri sitä kun tuli Porista Raumalle, että Raumalla meininki on urheilullisempaa. Toki varmaan Porissakin hurjasti parannettu niistä ajoista, mutta en nyt lähtisi arvostelemaan SalBan joukkuetta huonosta urheilullisuudesta.
@salbafan
11/04/2017
Myös Niemi, N. Horn ja Harjula ainakin loukissa. Kaerlalla ja Peltolallakin jotain pientä loukkia oli koko ajan ja Lahti nyt tippui kesken matsin.
Jooo
11/04/2017
@JOO O näytti toi Jerkun pelaaminen siltä ettei vastuuta tullut ja sitä kautti kiinnostuskin pieni?
Joonas
11/04/2017
Voi vastuun vähyys tosiaan vaikuttaa toisien tekemiseen noinkin,niinkuin Jerkun pelaaminen pikkasen näytti. Oikea tapa lienee kuitenkin reagoida vastuun vähenemiseen on vetää entistä kovemmin ja tiukemmin.
Joo o
12/04/2017
@jooo jotkut valittaa, jotkut painaa enemmän duunia. Vastuuta saa kun saa onnistumisia ja onnistumisia saa kun vähän sykkiikin siellä kentällä.
Takapiru
12/04/2017
Salba voitti reilusti 3-1. Molemmat joukkueet pelasivat parhailla mahdollisilla miehistöllä. Loukkejä oli varmasti kaikilla pelanneilla pelaajilla, isompia ja pienempiä. Ottelusarjan oli viihdyttävä ja mielenkiintoinen. Ja parempi voitti. Kausi on nyt päättynyt.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.