Ruotsi selkeästi Suomen edellä – Veera Kauppi sinivalkoisten pistehai

Veera Kauppi oli Suomen tehopelaaja Ruotsia vastaan. Kuva: Cesky Florbal

Veera Kauppi oli Suomen tehopelaaja Ruotsia vastaan. Kuva: Cesky Florbal

Suomen ja Ruotsin naisten salibandymaajoukkueet kohtasivat perjantaina Tshekin EFT-turnauksessa Olomoucissa. Länsinaapuri kaatoi Suomen maalein 8-3.

Ensimmäinen erä miteltiin tasaisissa merkeissä ja tauolle lähdettiin tilanteessa 0-0. Toisella kaksikymppisellä maalihanat aukesivat molemmissa pääsyissä ja kolmanteen erään tilanteeksi oli muodostunut Ruotsin 5-2-johto.

Kolmaskin erä oli lopulta Ruotsin heiniä maalein 3-1. Sinikeltaisten Johanna Hultgren laukoi hattutempun. Emelie Wibron syötti kaikkiaan kolme osumaa. Suomen tehopelaaja oli Veera Kauppi pistein 2+1. Alisa Pöllänen iski tehot 1+1.

Suomen kohtaa turnauksen toisessa ottelussa Sveitsin. Kamppailu käynnistyy lauantaina klo 16.

Ottelutilastot
Ottelukuvat

19 comments

  1. floorball.org sivulta yläreunassa olevia pelejä oikealle tai vasemmalle vetämällä

  2. Niin, mutta miesten pelit löytyy salibandyn tulospalvelusta? Ihan oikeesti?

  3. Tiltu on hyvä maalivahti, mutta Laura pelannut ruotsissa, miksi tällainen valinta. Ehkä kuitenkin tärkein peli?

  4. Kun miesten pelit pelataan Suomessa ja suomalaiset pitää yllä ko. tulospalvelua.

  5. Nyt kuitenkin jo alun alkaen pohdittu, että tämä todennäköisesti hävitään ja sitten ne kaksi muuta voitetaan. Ainakin kun katsoo, että Wickmani oli penkillä. Tiltu pelasi takuuvarman pelin ja sai edelleen hyvää kokemusta MM-kisoihin. Mutta olihan ruotsalaisten vedot ihan järkyttäviä – ei löydy montaa samanlaista vetäjää Suomen liigasta.

  6. Suomesta ei löydy yhtään sellaista pelaajaa kuin ruotsin top 7 pelaajat ovat. Wijk ei edes pelannut ja silti tämmöiset lukemat. Suomi on vaan älyttömän kaukana ruotsista.

  7. Suomesta ei löydy yhtään sellaista pelaajaa kuin ruotsin top 7 pelaajat ovat. Wijk ei edes pelannut ja silti tämmöiset lukemat.

  8. Höpö höpö. Veera Kauppi on jo vuosia ollut maailman paras pelaaja. Menestys ja pörssivoitot vaan ei kulje myötä seurauskollisuuden ja loukkien takia. Wikman tuohon ykkösen keskelle ja joku pallolla parempi puolustaja Karjalaisen tilalle niin mestaruus on siinä.

  9. Veera osaa tehdä maaleja ja on ehdottomasti suomen paras, mutta se missä Ruotsalaiset on vielä Veeraakin edellä on pelikovuus, karvaus ja pienessä tilassa pelaaminen. Avauspeli ruottalaisilla oli suomalaisiin verrattuna TÄYSIN eri tasolla. Suomella yksittäiset pelaajat kute Ella lähti kuskaamaan ja sen näki miten siinä kävi. Pallo pois ja omissa soi.

  10. Niin kuin ruotalaiset sanoi pelin jälkeen ”niiden tarvitsee tehdä jotain, muuten voitamme mestaruuden”! Kannattaisiko istua alas ja miettiä mitä on tehty naisten maajoukkuetta rakennettaessa ja tämä ruotsalaisten neuvo pitäskö tehdä jotain – toisin?

  11. Missä Mira?! Tänään ei enää edes penkillä. Toivottavasti pelikunnossa pian… Suomella ei varaa menettää Miraa – taas.

  12. Mira ei ole kokoonpanossa, eikä enää joukkueessakaan – mitä on tapahtunut?

  13. Täytyy katsoa myöhemmin! Naiset johtavat 4-2! Ja Veera Kauppi ja Elina Kujala vauhdissa!