Liigat

Ruotsiin siirtyvä Nico Salo mestaruuden jälkeen: ”Ei voi olla kuin kiitollinen Familylle”

22.04.
2017
1 Kommentti
3
Liigat

Nico Salo johti joukkueensa toiseen perättäiseen mestaruuteen. Kuva: Salibandyliiga

Classicin Nico Salo viimeisteli illan ottelussa tehot 1+1=2 ja johdatti joukkueensa voittoon myös tämän kauden Superfinaalissa.

Salo kertoo tunnelmistaan ja omasta suorituksestaan ottelun jälkeen:

– Huikea fiilis tietysti, mutta ei ollut meidän parasta peliä tänään. Olimme pallolla todella heikkoja – emme saaneet syvällä pidettyä juurikaan ja menetettiin aika nopeasti. Oltiin tänään vastaiskujoukkue. Sitä kautta saatiin paljon paikkoja ja se oli osa-alue, jossa EräViikingeillä oli tänään parannettavaa.

– Oma peli oli tänään ailahtelevaa, eikä niin tasaista kuin pitäisi tällaisessa ottelussa olla. Tuntui siltä, että välillä olin ihan liekeissä, mutta välillä tuli mietittyä liikaa kentällä. Ei ihan täydellinen flow ollut päällä, mutta ihan hyvä matsi.

Hyökkääjän nousujohteinen ura vie ensi kaudella länsinaapuriin, mutta Salo kiitteli finaalin jälkeen Classicin seuraa ja kasvuympäristöä vuolaasti:

– Vielä en ole tajunnut, että joutuu pois Classic-paidasta. Varmaan haikea fiilis tulee muutaman päivän sisällä, kun tajuaa, että lähtö edessä ja uudet haasteet kohdattavana. Varmasti tekee minulle hyvää saada uusia piirejä ja se varmasti kehittää minua pelaajana.

– Ei voi olla kuin kiitollinen Familylle. 8-vuotiaana tulin seuraan ja siitä asti on otettu loistavasti vastaan. Olen todella kiitollinen seuralle.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh
Piha?
23/04/2017
Classic-kapteeni Nico Salo?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.