Divarit

SB Vaasa julkaisi tukun pelaajasopimuksia – maalitykki palaa kasvattajaseuraansa

20.04.
2017
1 Kommentti
0
Divarit

Tero Saaristo tahtoo pelata liigaa Vaasassa. Kuva: Pasi Roimela.

SB Vaasa julkaisi keskiviikkona seitsemän jatkosopimusta, sekä yhden uuden pelaajan. Uusi nimi on seuran kannalta kovan luokan paluumuuttaja.

Blue Foxista neljä edellistä kautta pelannut Tero Saaristo pukee jälleen SB Vaasan paidan päälleen. Saaristo on Divarin aktiivipelaajista eniten pisteitä tehnyt pelaaja, sillä 220 Divari-ottelussa on syntynyt 403 tehopistettä. Laadukkaalla laukauksella varustettu hyökkääjä on tahkonnut 10 kautta Divaria, joista kaksi SB Vaasassa, neljä Woodcuttersissa ja neljä Blue Foxissa. Kaudella 2011-12 hän pelasi kahdeksan ottelua Salibandyliigaa FBT Porissa ja teki niissä yhdeksän maalia.

– Fiilikset ovat hyvät ja odottavat. Neljä kautta meni Uudessakaarlepyyssä ja nyt on kiva tulla kotiin. Tuossa kauden jälkeen tuli heti sellainen olo, että olisi halu pelata taas Vaasassa. Kyllähän tuo reissaaminenkin ottaa aikaa, Saaristo kommentoi tuoretta sopimustaan SB Vaasan nettisivuilla.

Saaristolla löytyy myös yksi pitkäaikainen tavoite toteutettavaksi.

– Pelaaminen liigassa kotipaikkakunnan joukkueessa on aina ollut jossain määrin yksi tavoite. Henkilökohtaisella tasolla nyt ei sen kummemmin tavotteita ole muuta kuin, että pysyisi terveenä ja saisi pelata pitkään, Saaristo toteaa.

Saariston lisäksi yksivuotisen sopimuksen seuran kanssa ovat tehneet menneen kauden paras pistemies Kevin Nylund, sekä runkopelaaja Olli Puputti, Valtteri Pajunen, Kim Sand ja Mikael Aromaa. Henry Backmanin kanssa solmittu jatkosopimus on kaksivuotinen. Entuudestaan SB Vaasalla on voimassaolevat sopimukset Samir Mountassirin, Arttu Turusen, Konsta Kankaan, Arttu Honkosen ja maalivahti Samu Mikkosen kanssa. Näin ollen sopimuspelaajia on tällä haavaa 12, joista kaksi on maalivahteja ja 10 kenttäpelaajia.

SB Vaasan sopimustilanne 20.4.2017 (suluissa sopimuksen kesto)

Maalivahdit:
Mikael Aromaa (2018)
Samu Mikkonen (2018 + optiovuosi)

Puolustajat:
Samir Mountassir (2018)
Konsta Kangas (2019)
Arttu Turunen (2018)
Kim Sand (2018)
Arttu Honkonen (2019)
Valtteri Pajunen (2018)

Hyökkääjät:
Henry Backman (2019)
Olli Puputti (2018)
Kevin Nylund (2018)
Tero Saaristo (2018)

SB Vaasan julkaisema video aiheesta:

SB Vaasan uutinen aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Varmatieto
20/04/2017
Onkohan Tero saanu töitä Vaasasta? :)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.