Seremoniamestari selvillä – Roope Salmisesta Superfinaalin juontaja

Kuva: Kuvakaappaus Salibandyliigan videosta

Kuva: Kuvakaappaus Salibandyliigan videosta

Salibandykauden huipentava Superfinaali-tapahtuma järjestetään Hartwall Arenalla lauantaina 22. päivä huhtikuuta. Tapahtuman juontajaksi on valittu viihteen monitoimimies Roope Salminen.

– Juontajan rooli tapahtumassa on yhdistää katsojat osaksi tapahtumaa. Roope Salminen on yksi suosituimmista, ellei jopa suosituin juontaja tällä hetkellä koko Suomessa ja ehdodon alansa ammattilainen. Upeaa, että saatiin Roope tähän tehtävään, Salibandyliiton tapahtumapäällikkö Janne Bruun iloitsee.

Miesten Superfinaalissa kohtaavat Tampereen Classic ja fuusioseura EräViikingit Helsingistä. Naisten finaalissa pelaa niin ikään Classic, joka saa vastaansa SB-Pron Nurmijärveltä.

Finalistijoukkueiden lisäksi tapahtumassa katsojia viihdyttävät Roope Salminen & Koirat -bändi sekä Evelina.

Superfinaali-tapahtuman ohjelma

11.00 Ovet Hartwall Arenalle avautuvat
13.00 Naisten Superfinaali
16.10 Superfinaali-show (Roope Salminen ja Koirat, Evelina)
16.45 Miesten Superfinaali

22:00 Superfinaalin viralliset jatkobileet (K-24), Apollo Live Club (Mannerheimintie 16, Helsinki)

Teksti: Salibandyliitto

11 comments

  1. Nyt on tulossa laadukkaampi tapahtuma kun verrataan viime vuotiseen. Esiintyjä kuten Roope Salminen vetää myös lajin ulkopuolisia paikalle, viime vuonna artistit olivat luokkaa B.

    Finaali on myös tasaisempi ja toivotaan että jännitystä riittää loppuun asti. Pelaajat ja peli kuitenkin se suurin syy meille katsojille ja salibandy on nyt enemmän keskiössä.
    Toivotaan että areena on loppuunmyyty!

  2. Hyvä! Kukaan jaksa sitä väsynyttä Ylijohtavaa joka paikassa. Oppikoon olemaan, kun työtehtäviä on jatkossa vähemmän.

  3. Hyvä tapahtuma tulossa. Myös esiintyjät ovat tunnetuimpia. Mutta salibandyä mehän tullaan katsomaan. Toivottavasti ei ratkea ekalla erässä, vaan jännitystä on loppuun asti, niin kuin viime vuoden naisten pelissä.

  4. Totta puhuen artistikattaus on heikompi, kuin viime vuonna. Viime vuoden esiintyjiä mm. Benjamin, Paleface, Aurora, Juju, Musta Barbaari ja Prinssi Jusuf, Lenni-Kalle Taipale, Poju ym. Lähes kaikki ajankohtaisia ja sellaisia, jotka olivat olleet mediassa parhaillaan esillä. Mitä tulee RS&Koiriin, niin itselle ei tulisi mieleenkään mennä kuuntelemaan ja osittain käänsi kelkan siihen suuntaan, etten alkanut vinkumaan töistä päivää vapaaksi. Tietenkään ei Roopen vika ole, mutta tätä juontopestiäkään en innolla ottanut vastaan, kun on muutenki juontaa muutenkin tässä maassa eniten isoimpia mediatapahtumia, Paasosen lisäksi. Jotain hieman kansalle tuntemattomampaa freeshiä ja räväkkää juontajaa olisin kaivannut tähän. Ylijohtava ei olisi lainkaan huonompi tai vaikka kiekon puolelta, mikäli pientä säbäsydäntä olisi, Ari Wallin.

  5. v…u tämä neiti on? Hienoa, että junnuilta kerätyille rahoille on löytynyt käyttöä?

  6. Ensi kaudella Tapparan ja Classicin finaalit eri päiville, kiitos??
    Saa provosoitua? Kateus nimittäin ansaitaan…

  7. Kysymys tästä ylijohtavasta. Saako jotain palkkaa liitolta vai tekeekö näitä videoita ihan vaan omaksi huvikseen?

  8. Ensikaudella makkara ei pelaa finaaleissa! Joten ei tarvihte siitäkään huolehtia:D

  9. Niin, kai toi ”ylijohtava” tekee noita videoita ihan huvikseen ja ilmaiseksi (sekä selvästä ylivuotavasta narsismistaan). Ei kai tohon liiton rahoja mene. Eihän?