Ulkomaat

Suomalaishyökkääjä vaihtaa seuraa Sveitsissä – ”Nautin ajastani täällä todella paljon”

15.04.
2017
0 Kommenttia
7
Ulkomaat

Markus Kulmala viihtyy Sveitsissä. Kuva: Fabian Trees / Unihockey.ch.

Sveitsiläisseura hankki kolmannen suomalaispelaajan riveihinsä ensi kaudeksi, kun Kloten-Bülach Jetsin riveihin siirtyvien Mikko Immosen ja Juuso Alinin lisäksi seura julkaisi tehneensä sopimuksen Markus Kulmalan kanssa. Sopimus on 1+1-vuotinen.

Suomen Salibandyliigassa Classicista tuttu 24-vuotias Kulmala on pelannut kaksi edellistä kautta sveitsiläisessä UHC Usterissa, jossa hän on ollut joukkueen kantavia voimia. Hän nakutteli tällä kaudella Usterissa tehot 10+22=32 ja oli joukkueensa toiseksi paras pistemies. Kaiken kaikkiaan kahden kauden aikana Kulmala tehtaili Usterissa 56 liigaottelussa (mukaan lukien runkosarja- ja jatkopelit) mainiot 93 pistettä.

– Kulmalalla on erinomaiset pallollisen pelin ominaisuudet ja hän näkee pelikaverit hyvin kentällä. Odotan hänen tuovan tärkeiden maalien ja syöttöjen lisäksi joukkueeseemme eritoten kypsyyttä ja sitä, että hän voi kantaa isoa roolia kaikissa tilanteissa, toteaa Kloten-luotsi Arto Riihimäki seuran nettisivuilla.

– Kahden vuoden jälkeen Usterissa muutos antaa minulle mahdollisuuden näyttää ja ottaa vastuuta uudessa seurassa, sekä kehittää pelaamistani. Haluan meidän saavamme itsestämme joukkueena parhaan irti ensi kaudella, Kulmala itse kommentoi sopimustaan.

Tyttöystävänsä kanssa alppimaassa asuva Kulmala on viihtynyt Sveitsissä todella hyvin, minkä vuoksi paluu Suomeen ei ollut ajankohtaista.

– Sveitsi on kaunis maa ja ihmiset ovat ihastuttavia. Kuka tietää vaikka jäisin tänne. Täällä oleminen tuntuu hyvältä ja nautin ajastani täällä todella paljon, Kulmala toteaa.

Kloten-Bülach Jetsin uutinen aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.